Какво стана в Кюстендил, Тикво проста?

 • 2 Отговора
 • 4060 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • *
 • 2413
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
На 13 май 2012 в града на сливите и черешите Кюстендил бяха проведени частични избори за общински съвет. Може би ще си кажете - е какво толкова, някъде някога имало избори. Голям праз! Да, да, ама не, както обича да казва един познат на всички нам агент-доносник от ДС – телевизионен водещ. Да е жив и здрав, апропо!

Коментираме тези избори, защото те не бяха обикновени избори. Бяха много специални избори. Коментитраме ги най-малкото, защото се проведоха в един забравен от бога ( разбирай от Бойко Борисов) вече бивш средноголям град. Някога цъфтял и предлагал убежище на бягащи от „Македония” и Сърбия изтормозени българи. Преди няколко години кмет на този град стана г-н Петър Паунов като си постави доста амбициозна задача - да спре циганските набези срещу черешовите градини на хората и да сложи ред в града си. Може би на всички това изглежда като абсолютен битовизъм, но когато се окаже че половината държава е в същото положение като отрудените кюстендилци – положението става сериозно. Всъщност в Кюстендил по това време мине не мине ден и се разбираше за някоя обрана градина и за някой убит от цигани стопанин. Е, както и сегашното, така и предишното правителство обичат циганите, тъй като те са твърдия електорат както на обрязаните гербаджии, така и на нео-комунистическите отрепки. Та дойде тогава г-н Паунов с надеждата на много хора....И сега Кюстендил е различен. Различен е за втори път дори. Разликата е в това че хората вече осъзнаха антибългарското поведение на един анадолски кореняк – пазач на Тато и не му позволиха да се докопа до кокала и тук. Но какво стана всъщност. Партията разчiтаща само и единствено на пари – ГЕРТ* загуби! Загуби защото хората показаха среден пръст на дебеловратиte малоумници, сравняващи ги с кучета.

ГЕРТ загуби тежко частичните избори в Кюстендил и се озова на трето място в 37-местния общински съвет с едва четири мандата - толкова, колкото спечели и маргиналната партия ЛИДЕР на осъдения за данъчни престъпления Христо Ковачки. Победител е кметската коалиция "За Кюстендил" - с 14 мандата, следвана от БСП - 7 мандата. Очевидно активността на управляващата партия и ухажването на града от правителството, което проведе там едно свое изнесено заседание, не дадоха резултати за спечелване на изборите. Хората се събираха на площада - потупваха Бокича, пипаха го за късмет и се усмихваха, но държаха нож в другата ръка! Бокича се оказа изигран от собственото си его! Не помогнаха и визитите на редица министри в Кюстендил в дните преди изборите. Тези визити бяха обявени едва ли не като разходки, а се оказаха противозаконна предизборна кампания. Противозаконна, защото негово светейшество физкултурника на републиката Ц.Цветанов по закон не може едновременно и да е министър на вътрешните работи и да води предизборни щабове. Апропо редица партии сигнализираха европейски държави относно този гаф и излезнаха с декларации.

Но интересно е да видим резултатите - в неделя ГЕРБ получи два пъти по-ниска подкрепа от изборите през есента (10% сега срещу 19.6% преди), което доведе и до по-малко спечелени мандати в съвета - едва четири (срещу девет през есента). Същевременно коалицията на кмета Петър Паунов подобри резултата си и остана водеща по брой на мандати в общинския съвет.

Неофициално от ГЕРТ се обясняват че изборната загуба е заради вътрешни неуредици и парите за кампанията на партията били преведени едва две седмици преди изборите. Тоест не е имало време да бъдат купени необходимия брой гласове от цигански произход. За да провали мафиотските далаверки на ГЕРБ, кмета Паунов пък нарежда в циганското гето да няма избиратели секции и полицията да следи за масово струпване на цигански гласоподаватели. Евала!!! Тази практика трябва да се възприеме в цялата страна!

Бойко Борисов, с малкото си акъл взет назаем пък измучава - “Видяхте, че отново БСП сгрешиха. И ако трябва да им отговоря по същия начин – защото БСП купиха изборите. В другите места пък ГЕРБ спечели”.Това какво означава – че в другите населени места, ГЕРТ са купили изборите, а в Кюстендил – не са, така ли да го разбираме? Да не забравим отново да посочим някой друг за виновен! За жалост малоумната реторика на този субект не издържа, тъй като както ГЕРТ, така и БСП са получили по-малко ( с около 1000) гласове от миналия път! Всъщност и друго прави впечатление - другаря Борисов споделя че в циганската махала едва 1000 души били гласували за ГЕРТ и ако ги извадим от общия резултат се оказва, че етническите българи гласували за него са около 900 души....Показателно!Интересно е да видим и кой е в листата на ГЕРБ – тя е водена от адвокат Вася Пешева, съпруга на районния прокурор на Кюстендил Владимир Шейтанов, която е обвинена в покровителстване на престъпници от доскорошните си съпартийци. Е, това не ни учудва – все пак знаем ортаците на Бойко кои са. Маджовци, Паши и прочие лумпенизирани наркопласьори, контрабандисти, изнасилвачи и подчовеци! Всъщност понеже ГЕРТ са една истинска турска партия, най-вероятно ще поискат касиране на изборите с мотив - сбърканото име на партията в бюлетината за гласуване. Вместо ПП ГЕРБ на бюлетината е било изписано КП ГЕРБ... Разбира се грешката е нарочна, за да се хвърли на нея лошият резултат от изборите. Обрязаните антибългари от ГЕРТ са усвоили всички прийоми завещани от генерал Кашев и останалите боклуци-комунисти!

Като цяло от проведението избори за общински съвет на Кюстендил можем да си направим следния извод – балона на протурската партия ГЕРТ се пука. Избирателната активност е 34 % - 18 955 гласа. За ГЕРТ са подадени 1917 гласа – 10.11% ( с 3500 по-малко от есента – явно купени). Като цяло – от имащите право на глас за ГЕРТ са гласували 3% !

Това е истината, уважаеми тикви. Без да купувате гласове, без да захранвате с кебапчета и кюфтенца прегладнелите цигани – сте абсолютно нищо! За 3 години се доказахте като едни истински антибългари , предатели и слуги на Сорос! И хората го разбраха! За другите избори си направете сметката добре – много пари ще трябва да заделите за банкети по гетата!

*ГЕРТ – Граждани за Европейско Развитие на Турция

 

п.п. Препоръчваме на г-н Паунов да внимава, тъй като както знаем ГЕРТ-аджиите обичат да орязват субсидиите на такива свободолюбиви кметове!

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8685
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Какво стана в Кюстендил, Тикво проста?
« Отговор #1 -: Май 17, 2012, 00:55:55 »
В Кюстендил стана това,което една Тиква не може да си представи,а именно това,че не всички хора обичат Тиква или пък,че са длъжни да харесват Тиквата.Такива са правилата на живота.Всичко е преходно.
Една Тиква и нейния тиквенишки рай също са  преходни,колкото и да са  изключителни,и каквито качества да притежават,защото  Тиквата винаги си остава Тиква.
Що се отнася до нареждането на кмета Паунов в циганското гето да няма избиратели секции,това е достойно за уважение поведение и пример за подражание за всеки кмет.
По принцип циганите не трябва да гласуват,защото не знаят за какво гласуват и вота им е еквивалентен вариант на проведени избори в дом за душевноболни хора.
« Последна редакция: Май 17, 2012, 01:09:18 от Петкан »
Ad honores

*

Неактивен Ратникъ

 • ****
 • 1224
 • +105/-148
 • Пол: Мъж
Re: Какво стана в Кюстендил, Тикво проста?
« Отговор #2 -: Май 17, 2012, 19:39:49 »
В Кюстендил стана следното - родното БСП си купи изборите, а партията на Волен взе по-малко и от РЗС. Като в деня на изборите русенската лудница пиян ли беше какво не знам, ама се караше с всички наред по коридорите на училището  :mad: Викаше на един полицай че той е народен представител ама така с гордост  :police:

 

Powered by EzPortal