0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Аз определено предпочитам настолните компютри, никога не съм имал лаптоп.И сега - параметрите на моите компютри:Първо на този, от който пиша в момента:Motherboard: Matsonic MS8308CPU: AMD Athlon 900 MHzRAM: 512 MB, от които 64 MB ползва вградената видеокарта SiS 300/305/630/540/730.HDD: 40 GB MaxthorMonitor: 17" Hewlett Packard (CRT)OS: Windows XP (32-bit)И на другия:Motherboard: Asrock AliveNF6G-GLAN-AM2CPU: AMD Sempron 2 GHzRAM: 2 GB DDR2Video: ATI Radeon HD5450 (1 GB DDR3)HDD: 80 GB Excelsor (IDE) и 500 GB Western Digital (SATA)Monitor: 20" Philips (LCD)OS: Windows XP (64-bit)
Като цяло параметрите не са никак лоши, но виж че моделите на устройствата не са съвместими,за компютъра "който пиша в момента". Няма да е зле РАМ паметта да си я увеличиш поне със 1,5 ГБ, както и да си вземеш нова по мощна видео карта, понеже тази е от доста нисък клас и доста малка като мощност. Също така и процесора ти е изключително слаб, лично аз не бих издържал със такъв компютър(ако ме разбираш) :grin-1: Ако направиш подобренията който описах по-горе ще видиш значителната разлика в бързината и всичко останало на компа ;)_____________________________________________________________________________________БЪЛГАРИЯ НА ПРЕД ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ!
Е, на този компютър не мисля да му правя повече никакви подобрения. RAM-паметта е максимално възможната за дъното - 512 МВ, а за видеокарта AGP - такива има само втора употреба, така че не си струва. Иначе съм наблегнал на оптимизацията и съм спрял всички ненужни сървиси и екстри, за да върви що-годе нормално.Това, което не мога да го свърша на този компютър, го правя на другия. Затова си имам два