Националистическа партия на България

 • 67 Отговора
 • 7002 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Националистическа партия на България

Първата задача на "Националистическа партия на България" е "прочистване на страната от чуждоземната и инородна имигрантска измет"


София. В основата на новия политически субект "Националистическа Партия на България" ще бъдат младежки националистически организации и членове на фенклубове от София и страната като "Национална Съпротива", всички дивизии на "Кръв и Чест", "Българска Национално-радикална Партия", фен сдружение "Офанзива" и др., това се посочва в прессъобщение до медиите от партията. Партията си поставя за цел постигането на едно ново българско Възраждане, основано върху идеите на хомогенното и чисто национално общество, държава, защитаваща и преследваща само българските национални интереси и несъобразяваща се с никакви външни и международни политически фактори, социална справедливост и национална икономика. "Искаме ясно да заявим, че основната цел на нашата партия е овладяването на пълната държавно-политическа власт в страната, защото само така ще можем да се разправим веднъж завинаги с всички врагове на Родината в лицето на партиите от статуквото, икономическата олигархия и чуждата резидентура", се казва в съобщението. "НПБ вече има разработена кратка програма, която прилагаме, съдържаща в 21 точки основните ни програмни намерения. В процес на разработка е и нашата стратегическа програма за управление. Първата и неотложна задача, която "Националистическа партия на България" си поставя, е прочистването на страната ни от чуждоземната и инородна имигрантска измет, която залива улиците на градовете ни, и държи в състояние на страх българското население", се казва в съобщението.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846188/parvata-zadacha-na-natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-e-prochistvane-na-stranata-ot-chuzhdozemnata-i-inorodna-imigrantska-izmet.html


ПП „Националистическа Партия на България” избра своите контролни и ръководни органи

София. ПП „Националистическа Партия на България” избра своите контролни и ръководни органи – Симеон Костадинов, Благовест Асенов и Тодор Тотев, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Симеон Костадинов, член на Централното ръководство на партията, заяви пред журналисти, че има определени хора, които ще се изказват пред медиите. Той обясни, че партията ще се занимава с напълно конвенционална и легална политическа дейност, според Закона за политическите партии и законодателството като цяло.
Новата формация си поставя цели - да изгради национална държава на българите. „Такава държава се изгражда, когато такава партия, като нашата, дойде на власт чрез избори, когато овладее пълната държавната политическа власт, и когато започнем да провеждаме национална политика”, каза още Костадинов.
На въпрос, не са ли притеснени от възможното гражданско недоволство заради тайното учредяване на партията, недопускане на медиите по време на самото учредяване, както и факта, че някои от членовете излизаха от сградата, скривайки лицата си с качулки, шалове и очила, Костадинов отговори, че „не им пука”, защото има хора в България, които ще подкрепят техните цели и намерения на предстоящи избори.
Според него, членовете на новата партия са предпазливи и/или имат проблем с публичността, затова си крият лицата.
Благовест Асенов, друг член на ръководството на партията, не пожела да отговоря на въпроси на журналисти.
Симеон Костадинов обясни, че най-вероятно причината за това са - нежеланието да се изявява пред медии, защото медиите изопачават нещата и вадят някои факти извън контекста.
Той допълни, че към всички медии ще бъде изпратен устава на партията.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846176/pp-natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-izbra-svoite-kontrolni-i-rakovodni-organi.html
« Последна редакция: Ноември 09, 2013, 18:48:20 от Hatshepsut »

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2013, 18:48:38 »
Програма на ПП „Националистическа Партия на България"

София. Програмата на ПП „Националистическа Партия на България" съдържа 21 точки, които бяха изпратени до медиите, след учредителното събрание на новата политическа сила. Програмата на партията предвижда:

1. България е еднонационална държава на българите и като такава, следва да бъде подчинена единствено и само на българския национален интерес.

2. В нея не може да съществуват привилегировани групи, основани на расов, етнически, религиозен, политически или друг признак.

3. Ефективна борба и забрана на всички антибългарски организации като "Български Хелзинкски комитет", "Отворено общество" и производните им. Забрана на всички етнически партии в страната, начело с ДПС.

4. Разбиване и забрана на всички сепаратистки групи и движения на територията на Република България. Стопиране процесите на ислямизация и турцизация.

5. Провеждане на активна и целенасочена държавна политика за справяне с битовата и малцинствената престъпност и осигуряване на ред, спокойствие и справедливост във всички български градове и села. Смазване на циганския терор с железен юмрук.

6. Ние искаме гарантиране правото на неизбежна отбрана, чрез ясно определяне на границите й и разширяване на обхвата й.

7. България е християнска държава. Православното вероизповедание, чрез промяна в Конституцията ще бъде установено като официално.

8. Всички вероизповедания ще имат пълна религиозна свобода, стига чрез пропаганда или други действия да не отричат християнския характер на Българската държава и националната ни идентичност.

9. Нов закон за вероизповеданията, който ще изисква при регистрация на нови конфесии, същите да докажат наличието на поне 500 000 последователи или присъствието си на националната територия към момента на възстановяването на Третата Българска държава.

10. Изработване на нов конституционен модел, който да установи:
- Президентска република;
- Мажоритарен вот;
- Задължително гласуване;

11. Незабавни и радикални мерки за преодоляване на демографската катастрофа, в която се намира българската нация. Това ще стане чрез:
- Утвърждаване на тридетния и четиридетен модел;
- Укрепване на семейството като институция и като основна клетка на българското общество;
- Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм;
- Специална политика насърчаваща получаването на българско гражданство и създаването на условия за заселване в България на сънародниците ни, намиращи се извън границите на днешната българска държава, с особен акцент върху компактните общности, живеещи далеч от нашите граници, по-специално в Молдова, Украйна и Руската Федерация;

12. Българите извън пределите на днешните държавни граници са част от българската нация и като такива се ползват със специалната закрила и подкрепа от страна на Българската държава.

13. Реално държавно участие в икономиката чрез запазването на съществуващите и създаването на нови държавни предприятия в ключовите за страната отрасли -енергетика, природни богатства, военна промишленост, транспорт, комуникации и други. Икономически сектори, характеризиращи се като естествен монопол, следва да бъдат държавна собственост.

14. Възраждане на българското селско стопанство, чрез пакет от стимулиращи мерки.

15. Социалната политика следва да бъде основана на справедливостта и да поощрява гражданската инициативност, саморазвитие и желание за труд. Съществуващата система, при която механично се взима от честния и трудолюбив българин и се подарява на социално-етнически групи, които не правят нищо, за да подобрят положението си, трябва веднага да бъде премахната.

16. Незабавно прекратяване на умишленото разрушаване на сектора за сигурност на българската държава, в това число на българската армия, разузнавателните и контраразузнавателните служби.

17. Българската армия е основен стълб на държавността и трябва да бъде изградена като модерна и ефективна военна структура, способна реално и напълно самостоятелно да защитава националната сигурност и териториалната цялост на страната.

18. Ние искаме прекратяване на сервилната, колониална и унизителна външна политика на днешната българска държава и поставянето на тази политика в изпълнение и защита единствено на българските национални интереси, отстоявайки суверенитета, независимостта и достойнството на страната.

19. Преразглеждане на всички международни договори, сключени от България след 9 септември 1944 и прекратяване на тези от тях, които не са в интерес на страната и нарушават суверенитета й.

20. Референдум за оставането на България в структурите на ЕС и НАТО.

21. Ние поддържаме многополюсния модел в международната политика и ще се стремим да развиваме ползотворни отношения, не само с големите сили на днешния ден, но и с държави, традиционни или потенциални партньори във всички жизненоважни за България сфери.

http://www.focus-news.net/news/2013/11/09/1846199/natsionalisticheska-partiya-na-balgariya-e-za-zabrana-na-antibalgarski-organizatsii-kato-balgarski-helzinkski-komitet-i-otvoreno-obshtestvo.html

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8686
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2013, 21:39:28 »
Цитат
"17. Българската армия е основен стълб на държавността и трябва да бъде изградена като модерна и ефективна военна структура, способна реално и напълно самостоятелно да защитава националната сигурност и териториалната цялост на страната. "
...
Основен стълб, ама друг път.
Справка за значението на армията като основен стълб на държавността армията търсете при кан Крум.
По отношение на възстановяването на БА до ниво на боеспособност да защитава "реално и самостоятелно националната сигурност и териториалната цялост на страната", трябва сериозно планиране на бюджета, защото Турция има военен бюджет около 10 млрд.(десет милиарда) долара.
Ad honores

*

Неактивен FELDMARSCHALL

 • *
 • 2746
 • +361/-61
 • Пол: Мъж
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2013, 21:46:17 »
Прасето с мустака Димитър Николов (Бай Ганьо) нямаше търпение да се изкаже пръв и да оплюе новата партия че били отцепници от БНРП и др. организации. Абе няма ли кой да го постави на място тоя урод ? :Azn:

*

Неактивен Семо Мастиката

 • *
 • 203
 • +30/-60
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2013, 21:48:59 »
Да разбираме, че БНРП окончателно остава на Николов и Анатков?
Това с мажоритарните избори е голяма недомислица. Удря и без това нищожните шансове за пробив на партия като тази. Преосмислете го.

п.п. БНС вътре ли е?
« Последна редакция: Ноември 09, 2013, 21:50:52 от Семо Мастиката »

*

Неактивен FELDMARSCHALL

 • *
 • 2746
 • +361/-61
 • Пол: Мъж
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2013, 06:22:25 »
По отношение на програмата на новата партия, категорично не приемам точки 7, 8 и 9:

Цитат
7. България е християнска държава. Православното вероизповедание, чрез промяна в Конституцията ще бъде установено като официално.

8. Всички вероизповедания ще имат пълна религиозна свобода, стига чрез пропаганда или други действия да не отричат християнския характер на Българската държава и националната ни идентичност.

9. Нов закон за вероизповеданията, който ще изисква при регистрация на нови конфесии, същите да докажат наличието на поне 500 000 последователи или присъствието си на националната територия към момента на възстановяването на Третата Българска държава.

И друг път съм заявявал, че национализма не трябва да се смесва с клерикализма и че трябва да има ясно разграничение между националистическите и клерикалните партии. Цитираните точки поставят под съмнение секуларния характер на българската държава, което за мен е абсолютно неприемливо.

Имам забележки и към точка 10:

Цитат
10. Изработване на нов конституционен модел, който да установи:
- Президентска република;
- Мажоритарен вот;
- Задължително гласуване;

Не приемам мажоритарния вот и задължителното гласуване, а по отношение формата на държавно управление - трябва да се направи преценка коя ще е най-подходящата за българските условия.

По отношение на останалите точки от програмата, смятам, че са приемливи.
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 07:13:03 от Hatshepsut »

*

Неактивен Nacional-Radikal

 • *
 • 684
 • +116/-59
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2013, 08:18:53 »
Да разбираме, че БНРП окончателно остава на Николов и Анатков?
Това с мажоритарните избори е голяма недомислица. Удря и без това нищожните шансове за пробив на партия като тази. Преосмислете го.

п.п. БНС вътре ли е?


БНРП съществува само в болният мозък на Николов.Партията ще бъде заличена при следващи избори по служебен път.Тоя човек непредставлява никого,освен себе си.Всички действащи структури на БНРП се включват в новата обединена партия.Ясно ми е ,че няма как да се харесаме на всички,то не е и нужно.НПБ ще е   партия с ясна идеология .Не случайно за дата на учредителният конгрес бе избран именно вчерашният ден,с оглед събитията отпреди 90 години случили се в една друга европейска страна.За мен е нормално да има вой от всички патриотарски организации,с оглед евентуалният отлив на гласове от тях,което изобщо не ме интересува.За нас е важно да положим началото на едно обединение на организации изповядващи еднаква идеология и смятам ,,че се получи.Що се отнася до БНС,не неучастват.
За национално могъща и социално справедлива България

*

Неактивен pegenes

 • 1
 • +0/-0
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2013, 14:37:39 »
11. Незабавни и радикални мерки за преодоляване на демографската катастрофа, в която се намира българската нация. Това ще стане чрез:
- Утвърждаване на тридетния и четиридетен модел;
- Укрепване на семейството като институция и като основна клетка на българското общество;
- Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм;
- Специална политика насърчаваща получаването на българско гражданство и създаването на условия за заселване в България на сънародниците ни, намиращи се извън границите на днешната българска държава, с особен акцент върху компактните общности, живеещи далеч от нашите граници, по-специално в Молдова, Украйна и Руската Федерация.

При бегъл прочит на програмата, от тази точка единственото което считам за приемливо е третият ред: Прекратяване на пагубната социална политика, стимулираща малцинствената раждаемост и паразитизъм.

Не е зле да се прочете "Моята борба / Main kampf ", там където се разглежда въпросът със жизненото пространство на нацията. При ограничено жизнено пространство е невъзможно правилно и всестранно развитие на индивидите и обществото. Има две алтернативи - завоюване на нови територии или намаляване на популацията. Според тогавашните международни условия и състоянието на Германия, авторът на "Моята борба" е избрал разширяването на германското жизнено пространство. Това обаче, за България, днес не е приложимо, понеже международното еврейство е прекалено дълбоко вкоренено в западните общества и малка страна като нашата няма как да го осъществи. Затова остава вторият вариант - намаляване на населението, но увеличаване на качеството и ефективността - нещо което е приложимо и осъществимо само с промяна на социалната политика на страната. Бих искал да чуя още мнения по този въпрос.
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 15:26:47 от pegenes »

*

Неактивен april_z

 • *
 • 760
 • +40/-53
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2013, 17:24:54 »
гледах милен цветков и там бяха и тея и една млада кучка дискутира с тия националистите.  :mad:

разликата между кучката и националистите не бе голяма. кучката настояваше за правата си на жена, демек държавата и е длъжна да я издържа като кучката се окучи. а националистите настояваха на всяка кучка по най малко 3-4 деца да ражда и държавата да ги спонсорира. демек разликата между кучката и националистите морално погледнато е нищожна.  :mad:

заради и това кучката разчиташе че в полза на България ще е ако приемеме бежанците. щото бежанците имат права демек държавата им е длъжна а националистите напомняха на кучката че зад тези права стоят данакоплатци демек българите трябва да плащат сметката.

демек фаталната грешка на кучката и на националистите е че в основата на мислите си те разчитат на държавата за тяхното просъществуване. нещо напълно алогично. държавата е врагът на всеки свободен човек.

изходът е не голямата държава а малките общности , махалата познати и прочие.
мащаба е важен. твоето обкръжение е по важно от глобалното демек държавното.
борбата против глобализма е борба за да останат селяни на село.
кучките и националистите са градски изроди. на село те нямат почва. но убиха селото.

ето този блог показва крайното развитие на едно общество като сащ. от градски тип.
на път към своето самообезсмисляне.

 http://www.linhdinhphotos.blogspot.de/
« Последна редакция: Ноември 11, 2013, 17:56:44 от april_z »

*

Неактивен FELDMARSCHALL

 • *
 • 2746
 • +361/-61
 • Пол: Мъж
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #10 -: Ноември 11, 2013, 22:31:27 »
Дайте линк към предаването на Милен Цветков да го видим всички. :Azn:

*

Неактивен Nacional-Radikal

 • *
 • 684
 • +116/-59
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #11 -: Ноември 12, 2013, 07:27:51 »
гледах милен цветков и там бяха и тея и една млада кучка дискутира с тия националистите.  :mad:

разликата между кучката и националистите не бе голяма. кучката настояваше за правата си на жена, демек държавата и е длъжна да я издържа като кучката се окучи. а националистите настояваха на всяка кучка по най малко 3-4 деца да ражда и държавата да ги спонсорира. демек разликата между кучката и националистите морално погледнато е нищожна.  :mad:

заради и това кучката разчиташе че в полза на България ще е ако приемеме бежанците. щото бежанците имат права демек държавата им е длъжна а националистите напомняха на кучката че зад тези права стоят данакоплатци демек българите трябва да плащат сметката.

демек фаталната грешка на кучката и на националистите е че в основата на мислите си те разчитат на държавата за тяхното просъществуване. нещо напълно алогично. държавата е врагът на всеки свободен човек.

изходът е не голямата държава а малките общности , махалата познати и прочие.
мащаба е важен. твоето обкръжение е по важно от глобалното демек държавното.
борбата против глобализма е борба за да останат селяни на село.
кучките и националистите са градски изроди. на село те нямат почва. но убиха селото.

ето този блог показва крайното развитие на едно общество като сащ. от градски тип.
на път към своето самообезсмисляне.

 http://www.linhdinhphotos.blogspot.de/


Подобен коментар имаше и в групата от някакъв си измислен профил.Според хора общували с тоя профил става въпрос за некакъв откачалник.Не ми се ще да мисля,че съвпадението с коментара е случайно...
За национално могъща и социално справедлива България

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8686
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #12 -: Ноември 12, 2013, 09:57:06 »
Създаването на нова националистическа партия е логично последствие от натрупване на социално напрежение, от невъзможността за намиране на политическо решение за излизане от съществуващата политическа криза в България и от радикализацията на борбата за политическата власт.
Използването на идеите на национализма е "обяснимо", като единствена възможна компенсаторна реакция на общественото безпокойство от липсата на държавност и отговорно поведение от представителите на държавната власт.
Приносът на новата националистическа партия в решаването на съществуващите управленски проблеми в България предварително е обречен на неуспех по много причини, отнасящи се към спазването на законови изисквания и съществуващи международни договорености, които България е подписала.
Интересно е това, как ще бъде употребена тази нова политическа формация в близкото бъдеще, по-точно в едни бъдещи парламентарни избори?
Ако някой все още вярва, че Бареков не е политически проект на кукловодите, управляващи България, нека да живее наивността българска.
Такава е и идеята за създаването на Националистическа партия на България, поредното отроче на тези, които създадоха ПП Атака, ВМРО и други подобни на тях партии, извършващи единствено дейности в сферата на политическия слугинаж и с никакъв положителен принос към българското общество.
...
...
"Бизнес заговорът" (англ. "Business Plot")-предполагаем план за държавен преврат срещу новоизбрания президент Франклин Делано Рузвелт, направен през 1933 г. от богати бизнесмени и корпорации. Заговорът е публично огласен през 1934 г. от пенсионирания генерал-майор от флота Смедли Бътлър пред конгресната комисия на МакКормак-Дикстайн. Бътлър е една от най-популярните военни фигури на времето. През юли 1932 г. той подкрепя лагеруването на ветерани от Първата световна война (т. нар. Бонусна армия) във Вашингтон с искания за изплащане на бонуси, обещани им със закон от 1924 г. Няколко дни след появяването му, ветераните са изгонени от столицата от кавалерийски войски под командването на ген. Дъглас МакАртър по заповед на президента Хърбърт Хувър. В показанията си Бътлър твърди, че група мъже са се обърнали към него като част от заговор за военен държавен преврат, обещавайки му армия от 500 000 души за марш срещу Вашингтон, $ 30 млн и манипулация на печатните медии. Един от посочените за заговорници, Джералд МакГуайър, брокер от Уол Стрийт и бивш командир на Американския легион в Кънектикът, разпалено отхвърля тези твърдения. Други посочени като участници в заговора са бившият губернатор на Ню Йорк, кандидат-президент на Демократическата партия през 1928 г. и политически враг на Рузвелт Ал Смит и бившият директор на DuPont Ирене дю Понт. Според показанията на Бътлър планът при успешен преврат е предвиждал създаването на фашистко правителство, в което той да придобие почти абсолютна власт в новосъздадената длъжност „министър на общите работи“, а Рузвелт да остане само като фигурант. Показанията на Бътлър за съществуването на заговора са подкрепени от тогавашния командир на Организацията на ветераните от чуждестранни войни и по-късно конгресмен от Републиканската партия Джеймс Ван Занд, от кап. Самюъл Глейсиър и от репортера Пол Френч. В крайния си доклад конгресната комисия подкрепя показанията на Бътлър за съществуването на заговора, но повече разследвания не са направени и никой не е подведен под отговорност, което води в голяма степен до забравяне на случая.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80_%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83_%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%A0%D1%83%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%82
« Последна редакция: Ноември 12, 2013, 09:59:09 от Петкан »
Ad honores

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #13 -: Ноември 12, 2013, 12:01:20 »
Фейсбук-страница на Националистическа партия на България:

Страница 1
« Последна редакция: Февруари 03, 2018, 08:38:34 от Hatshepsut »

*

Неактивен april_z

 • *
 • 760
 • +40/-53
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #14 -: Ноември 12, 2013, 21:14:52 »
аз съм си аз . мен са ме изгонили от комай всички форуми.  :mad:

все тая. тази нова формация , националистическа е създадена от данс. това го чух по канал 3. кат задаваха некъв въпрос на цветелин кънчев.
да напомня че в германия. тамшния данс е създал комай всички националистически немски партии и ги споносорира с пари и ги организира. демек държавата там е най големия неонацист  :mad:

все тая. германците смятат това за възможност да се създаде работа на неонацистите , демек като от бюрото от труда. целта е ясна. превръщането на неонацистката идея в престъпна група която извършва извращения с цел дискредитиране на национализма.
 :mad:

щото данс и държавата е майстор в организираната престъпност. къв е проблема да вкара там некакви престъпници при тея неонацисти, или както в германия цялата група неонацисти се състои от служители на немската държавна сигурност.  :mad:

чета тук некви дълги писания за юнашкото движение преди сто години. и се питам дали майките на тези юнаци са се редили на гишето за майчинство за да отгледат тези деца? както сега е модерно да се иска от националистите. ?

и защо националистите искат и те да са на софрата на държавата а не могат да се издържат самостоятелно както навремето всички тея юнаци?

това е въпроса. щото ако могат да се издържат като старите юнаци данс и подобни престъпни държавни групировки немогат да ги инфилтрират и да ги дискредитират. :mad:
« Последна редакция: Ноември 12, 2013, 21:19:05 от april_z »

 

Нова националистическа организация...

Започната от nerven_potrebitel

Отговора: 24
Прегледи: 2954
Последна публикация Септември 11, 2010, 11:24:29
от omerzen
Нова националистическа марка

Започната от BhS

Отговора: 1
Прегледи: 972
Последна публикация Януари 03, 2015, 12:34:37
от BhS
Националистическа коалиция

Започната от Ратникъ

Отговора: 18
Прегледи: 1913
Последна публикация Декември 22, 2011, 23:45:43
от Петкан
Коя националистическа организация ви допада

Започната от Sa6o Bikov

Отговора: 10
Прегледи: 1606
Последна публикация Юли 22, 2010, 12:54:08
от Kondolov
Възможна ли е националистическа алтернатива срещу коалиция на БСП и ГЕРБ?

Започната от Петкан

Отговора: 6
Прегледи: 1024
Последна публикация Март 30, 2012, 20:00:37
от Франкист
Powered by EzPortal