Написаното тук представлява всеки, който се чувства "Българин"

  • 0 Отговора
  • 669 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен mrdeanxxc

  • 1
  • +1/-0
  • Пол: Жена
Написаното тук представлява всеки, който се чувства "Българин" и обича майка България.


В края на XIV век България пада под Турско робство. През периода XIV - XIX век са избити брутално, без никаква милост стотици хиляди мъже, деца и старци. Изнасилени и избити са хиляди жени, девойки и деца. Изнасилвани са бременни жени, като след това са ги разпаряли и са вадели от тях още неродените им деца, и пред погледа им ( докато майките още са били живи ) са убивали "неродените" им деца. Българите насила са принуждавани да сменят вярата си, а който не е искал това е бивал брутално и показно убиван като са отсичали главата му и са я набивали на кол, или чрез използване на други зверства като разкъсване на тялото между четири коня, набиване на кол ( набивали са човек на кол като кола е минавал през ануса и цялото тяло и така са оставяли хората да умрат във страшни мъки, които са продължавали от няколко дни до повече от една седмица). На българите са налагани всевъзможни и непосилни данъци и такси, ограбвани са по най-брутален начин, принуждавани да работят на турците, бити и унижавани по най-различни начани, принуждавали са мъжете да гледат докато са блудствали и изнасилвали техните жени и деца, след това са принуждавали изнасилените жени да им приготват храна и са пирували във почернените и осакатени къщи на злощастните хора. Върхът на всичко това е било това, че когато са си тръгвали след това са искали от унизените и обезчестени хора да им платят данък за това, че са яли във тях и съ си изхабили зъбите ( диш парасъ също така известен като диш хакъ,зъбен данък, такса плащана от домакина, загдето "правоверният" си е хабил зъбите с неговата "гяурска" - друговерска храна). Друг робски и унизителен данък ( един от стотиците ) налаган ат поробителите това е "Кръвният данък" ( девширме ), Това е периодичното събиране на християнски момчета от поробителите, които са използвани в еничарския корпус и на други държавни служби. В средата на 15 век броят на събираните деца е 2000-3000 годишно. Момчетата се подбират сред здравите, интелигентните, сръчни и красиви деца на възраст 7-10 години. Децата са отвеждани като животни оковани във вериги, откъснати от родителите си, хиляди мъже и жени са загинали защитавайки своите деца от поробителите, Изгорени и поругани са стотици Български църкви, храмове и манастири ограбено е и всичкото злато и ценности до които са се докоснали поробителите, унищожени са стотици безценни книги и други произведения на изкуството, стотици монаси са безжалостно изклани защитавайки вярата си. За хилядите опожарени и разрушени български къщи, за ГЕНОЦИДА, който Турция причинява на България и българите в продължение на 500 ( петстотин ) години.

Поради тези причини Турция и Турското правителство тряба да заплати на България за нанесените вреди през периода XIV - XIX век обезщетения в размер на 500 000 000 000 ( петстотин милиарда ) долара, за избитите стотици хиляди невинни жертви, ограбено национално богатство, разрушените стотици църкви, манастири и за заграбените земи и територии, както и да ни върне заграбените територии.

И ако тази сума се вижда голяма нека турското правителство каже колко струват животите и страданията на стотиците хиляди избити и измъчвани по най-жесток начин българи, нека каже колко струват опожарените български домове, разрушените църкви и манастири, за период от 500 години.

Ние не искаме много, искаме да ни върните нашето заграбено и откраднато

И ако има един свестен политик в България нека вземе горенаписаното присърце и да работи за каузата на България а не само за своите си интереси.
Първата партия осъзнала се и приела написаното тук ще стои на власт векове, защото хората, които обичат България са много и са предани.


Подкрепете България.

 


  


 

 

Powered by EzPortal