Националистическа партия на България

 • 67 Отговора
 • 7119 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #60 -: Април 17, 2014, 16:08:52 »
Нерегистрираната националистическа партия на Симеон Костадинов все пак ще участва в евровота


Националистическата партия на България на Симеон Костадинов, чиято съдебна регистрация беше спряна след отрицателното мнение на прокуратурата, намери начин да се яви на евроизборите. От формацията съобщиха, че тя ще участва в коалиция "Националистически партии на България" (НПБ), с мандатоносители на коалицията - "Свобода" на Павел Чернев и "Либертас България".

Коалицията вече е регистрирана в ЦИК, а неин председател и представляващ, според коалиционното споразумение е Симеон Костадинов, който ще бъде и водач на листата, гласи още съобщението.
 
"Така, въпреки цялата държавна репресия, НПБ успя да намери необходимата юридическа форма, за да участва на тези избори и да предложи истинската националистическа алтернатива", пише още в него.

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/2014/04/16/2283413_neregistriranata_nacionalisticheska_partiia_na_simeon/

*

Неактивен SPQR

 • *
 • 328
 • +60/-13
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #61 -: Април 18, 2014, 13:10:41 »
Остана сега да се обединят и с атака и така ще се съберат всички русофилистици на едно! :puking:
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

*

Неактивен Siegfried

 • *
 • 1947
 • +89/-58
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #62 -: Април 30, 2014, 10:44:53 »
За този Благоевградски младеж никой от сериозните и стари националисти не бяхме и чували, но след като една до болка позната задкулистна сила известна с абревиатурата КДС започна да налага младежа и да му дава трибуна в абсолютно всички големи български медии, разпитахме и разбрахме, че младежът първо бил редови член на русофилската, Кремълска партия атАКА, след това на БНС....тн., а от БНРП е изхърлен, защото там много не долюбват русофилите и болшевиките..., което в биографията му е описано като : напуснал заради противопоставяне с останалите членове на партията !  :laugh-1:

Защо пиша за този младеж, вчера докато търсех какво да гледам, видях че по БНТ върви Референдум и се загледах, и какво да видя новата звезда на КДС Симеон Костадинов обяснява надълго и нашироко, как обединените националисти били ПРОТИВ да са налагат санкции на русия (или така наречените националисти са на едно и също мнение с представителите на БКП и БСП) защото видите ли руснЯците били Източноправославни ?!
 
Искам да ви обърна внимание много да внимавате когато някой индивид(даващо му се съмнително голямо медийно отразяване) представящ се за Националист започне да ви обяснява, как трябва да обичаме и бъдем съпричастни с русия, защото те били източноправославни, ами те и СЪРБИТЕ и така наречените македонци СЪЩО са източноправославни, и на тях ли по тази прична трябва да лижем задниците и да бъдем съпричастни и да ги обичаме, защото били източноправославни ?! Очаквам скоро Симеон Костадинов да призове всички националисти и българи да се откажем и заклеймим; Александър Белев, Христо Луков,Богдан Филов, Алаксандър Цанков, Мара Бунева, Иван Михайлов и Владо Черноземски.........,  защото са се борили(и избивали) против източноправославна русия и сърбия !  Както ни убеждават волен сидоров и симеон костадинов, че трябва да подкрепяме източноправославните независимо какво правели, защото били източноправославни, сигурно трябва да  обичаме и подкрепяме СЪРБИЯ и"македония" даже и в терора и геноцида над сънародниците ни, защото видите ли били - източноправославни ?!

Когато някой "националист" още от първият пасаж на всяко свое изказване започне да ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ и започва да дели ХРИСТЯНИТЕ в България на източноправославни, католици и протестанти, бъдете УБЕДЕНИ, че този на 1-во място НЕ е НИКАКЪВ ХРИСТЯНИН, а най - малко е  НАЦИОНАЛИСТ, такъв е обикновенна маша  на комунистическото ДС,  което чрез подобни псевдонационалистчета, като симеон костадино прави поредния си ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИЧИЕСКИ, АНТИБЪЛГАРСКИ проект, ала кремълската атАКА, защото на всички ни е ясно че атАКА вече е изчерпана, и КДС вднага създаде новият си националистически проект !


Понеже подобни на симеон костадинов русофилски капутчета пред приятелите си се правят на Националсоциалисти, сега одолу в следващият пост Аз ще ви обясня какво е националсоциализма,  на основата на какво е създаден, какви са висшите му членове и как се отнася към различните Христянски течения .

1-во Националсоциализма НЕ дели христяните на католици, протестанти, източноправославни....., за националсоциализма ВСИЧКИ  Х Р И С Т Я Н И сме РАВНИ, независимо дали сме католици, източноправославни, или протестанти !

Според националсоциалистическата идеология Бог е първичен, а държавата вторична.

« Последна редакция: Август 19, 2016, 16:40:56 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

*

Неактивен Siegfried

 • *
 • 1947
 • +89/-58
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #63 -: Април 30, 2014, 11:50:01 »
Както самият Фюрер Адолф Хитлер пише в книгата си Моята Борба, Националсоциализма е изграден изцяло върху основите и структурата на католическия орден на йезуитите, на Игнаций Лойола, както и на идеите на светата инквизиция !

Над 90 % от ръководният състав на NSDAP са католици, но НИКОГА Хитлер(или някой от ръководството на NSDAP) НЕ е говорел за NSDAP като за католическа партия, никога не е призовавал сляпо да се подкрепя определена държава, защото видите ли били - КАТОЛИЦИ,  Поляците не са ли Католици(Французите също са КАТОЛИЦИ), католици СА, но всички предполагам знаете как  Германският КАТОЛИЧЕСКИ Райх се отнасе към католиците Поляци(Французи и......) !

Няма да се спирам подробно върху всички празнословия и откровени съчинения, изписани и изприказвани за Фюрера, но няма как да не обърна внимание на най-голямата лъжа - религиозната му принадлежност.Десетилетия наред Хитлер бе нарочен за атеист, после се появиха разни неясни обяснения, че бил окултист, дори езичник. По последни данни той е "извънземен-вотанист". Нямам претенциите за изчерпателност по темата, но все някога трябва да се започне и да се каже истината такава каквато е, не такава каквато ни я представят евреите, левичарите,болшевиките, демократите, конспираторите и пр.

Какъв по вероизповедание е бил Адолф Хитлер?

Ген. Герхард Енгел в дневника си цитира Хитлер : И преди и сега аз съм Католик и винаги ще си остана такъв.


Адолф Хитлер произхожда от силно религиозно католическо семейство. Баща му Алоис Хитлер (Шикългрубер) е бил кръстен в Католическа църква още като дете. До края на живота си остава верен на католицизма. Майка му – Клара е била изключително набожна жена, която не е пропускала неделен ден в местната църква. Възпитанието на младият Адолф се е провеждало в благочестива християнска среда. През 1897 г. Хитлер е записан в Бенедиктинско килийно училище (манастира Ламбах, където младият Адолф за първи път вижда свастика). Пее в църковния хор. Завършва пръв в класа с най-високо отличие:
За този си период Хитлер си спомня следното: „Тъй като през свободното си време получавах уроци по пеене в манастира Ламбах, имах уникалната възможност да се опияня с тържественото великолепие на брилиянтните църковни празници. Изглеждаше ми напълно естествено да се отнасям към игумена на манастира като към най-високия и желан образец за подражание, точно както баща ми считаше за негов образец селския свещеник.“
 
Политически Хитлер е повлиян от две партии, от които черпи идеи при оформянето си като политик - Християнсоциалната партия на Карл Люгер (изявен католик) и Великогерманската партия на барон фон Шьонерер (протестант). Мечтата му е да види партия, обединяваща възгледите на тези две.
Периодът на Първата световна война е свързан с голямо духовно единение. Католическата църква играе огромна роля, повдигайки духа на войниците. (Хубаво е да се спомене, че именно ПСВ и католическите литургии осветяват правилния път за Бенито Мусолини и от атеист той се превръща в ревностен християнин. Който е чел дневниците му за войната знае за какво пиша).

Още при стъпването си на власт Адолф Хитлер забранява Дружеството на германските атеисти (свободномислещи хора) – Deutscher Freidenkerbund, организация наброяваща над 500 000 души в началото на 30-те. Лидерът на атеистите - Max Sievers е гилотиниран през 1944 г.
- Издават се закони срещу окултисти, астролози, врачки, теософи и антропософи.
Окултистите са широко толерирани във Ваймарската република. Адолф Хитлер заявява следното: „Няма да позволим на хора, занимаващи се с мистика, окултизъмъ и със страст за опознаване на тайните на отвъдното, да се прокраднат в нашето движение. Тези хора не са националсоциалисти.“​ - Нюрнберг, 06.09.1938 г.
Според националсоциалистическата идеология Бог е първичен, а държавата вторична.

НСДАП се обявява за привърженик на ''Позитивното християнство''. Партията няма как да се обвърже само с едно религиозно вероизповедание, защото Германия е разделена между католици и протестанти от различни течения,  трябва да си ИДИОТ, ОЛИГОФРЕН, или маша на КДС като сидеров и костадинов за да ДЕЛИШ НАРОДА си, на ДОБРИ и ЛОШИ Христяни и да обявяваш че ако НЕ си източноправославен НЕ си христянин, или с две думи си - БОКЛУК (за разлика от Италия, където над 90% са католици, резонно Дучето обявява католицизма за ''религията на Римската империя'') !

Адолф Хитлер въвежда задължително вероучение в германските училища, премахнато от Ваймарската република.

Още на 20 юли 1933 г. Третият Райх сключва Конкордат с Ватикана и папа Пий XII. Този договор легитимира германският Райх на Адолф Хитлер пред целия католически свят и разбира се Христянски свят.

 Съществуват множество речи на Хитлер, в които той говори открито в позла на Християнството. Сайт с доста от по-известните му християнски прокламации -http://nobeliefs.com/speeches.htm

От 1933 г. до 1939 г. в Германия са построени 270 протестантски и 230 католически църкви. Държавата е помагала със значителни суми за построяването на всяка една от тях, ако това трябваше да се случи в България, и зависеше от псевдонационалистите русофили като сидеров, костадинов и подобни на тях, щяха да заявят католиците и протестантите да го духат , пари  има само за източноправослвани църкви и разбира се за реставрации на РУСКИТЕ църкви в България !

А.Хитлер: Моята най-възвишена цел ще бъде да видя в новата НСДАП последователите на двете вероизповедания (католици и протестанти) ще могат да съжителстват мирно заедно, рамо до рамо, така че да могат да се борят заедно срещу силата на смъртния враг на всеки истински Християнин". 26.02.1925 г. „Християнството на Хитлер“ – подробен сайт - http://nobeliefs.com/Hitler1.htmРедактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
« Последна редакция: Август 19, 2016, 16:42:02 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

*

Неактивен Nacional-Radikal

 • *
 • 684
 • +116/-59
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #64 -: Април 30, 2014, 22:15:16 »
Как пък роди болният ти мозък толкова глупости наведнъж да ти завиди човек...То бива бива простотия ама това вече...Откровени глупости неотговарящи наистината в огромната си част.

И кой си ти толкова стар националист пък никому неизвестен ?!? Поне имай доблестта да застанеш с името си.Може пък да тръгнем след твоите идеи...знае ли човек !Редактирано от администратор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
« Последна редакция: Февруари 03, 2018, 08:34:35 от Hatshepsut »
За национално могъща и социално справедлива България

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8684
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #65 -: Май 01, 2014, 00:24:56 »
Hitler's religious beliefs and fanaticism
(Selected quotes from Mein Kampf)

"My feelings as a Christian points me to my Lord and Savior as a fighter. It points me to the man who once in loneliness, surrounded by a few followers, recognized these Jews for what they were and summoned men to fight against them and who, God's truth! was greatest not as a sufferer but as a fighter. In boundless love as a Christian and as a man I read through the passage which tells us how the Lord at last rose in His might and seized the scourge to drive out of the Temple the brood of vipers and adders. How terrific was His fight for the world against the Jewish poison. To-day, after two thousand years, with deepest emotion I recognize more profoundly than ever before the fact that it was for this that He had to shed His blood upon the Cross. As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice... And if there is anything which could demonstrate that we are acting rightly it is the distress that daily grows. For as a Christian I have also a duty to my own people... "(-Adolf Hitler, in a speech on 12 April 1922)
http://www.nobeliefs.com/hitler.htm

Adolf Hitler: Compromises with Atheism Destroy Religious, Ethical ValuesХитлер е бил популярен сред консервативните християни в Германия, защото обещава да възстанови традиционния морал. Той е противник на абортите, хомосексуализма и порнографията, но не е бил съгласен за независимостта на църквата от държавата.
Причината за това негово несъгласие се дължи на обстоятелството, че той се опасявал, че вярата и любовта към църквата, съперничат на лоялността на германците към НСДАП.
« Последна редакция: Май 01, 2014, 00:35:49 от Петкан »
Ad honores

*

Неактивен Siegfried

 • *
 • 1947
 • +89/-58
 • Пол: Мъж
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #66 -: Май 07, 2014, 11:39:37 »
Как пък роди болният ти мозък толкова глупости наведнъж да ти завиди човек...То бива бива простотия ама това вече...Откровени глупости неотговарящи наистината в огромната си част.

И кой си ти толкова стар националист пък никому неизвестен ?!? Поне имай доблестта да застанеш с името си.Може пък да тръгнем след твоите идеи...знае ли човек !

Най - много от всичко ми хареса саркастичният, по - точно обидният език с който коментираш  темата ми НИКАКВИ доводи против това което съм написал, НИКАКВИ опровержения на нещата които съм искал да изнеса в темата ми, просто обидни подмятания, че съм бил - неизвестен Националист..... ДА неизвестен съм,  защото огромна част от ИЗВЕСТНИТЕ и най - вече  независими от КДС националисти, преди 10-ти комунистите ги ИЗБИХА КАТО КУЧЕТА в концлагерите и затворите, тези които доживяхме до 1989 година комунистите ни смачкаха с огромната си финансова и политическа власт, която имаха (и имат от 09.09.44г., до ДЕН ДНЕШЕН), след 10.11.89г., тези русофило-болшевишки ОТРЕПКИ дискредитираха голяма част от ИСТИНСКИТЕ националисти и родолюбци, тези които не успяха бяха принудени, или да се откажат от каквито и да са политически и обществени дейности,  да напуснат България, или да си изкопаят сами гроба, да, да си изкопаят ГРОБА - физически да бъдат заличени(а тези които въпреки предупредителните закани на КДС продължиха да се борят и не се отказаха, бяха премахвани, разбира се че не с пистолет в слепоочието......)  нищо че след 10.11.89г. повечето българи си въобразяваха че в България имало промени и комунистите били паднали от власт, а всеки който и в днешно време си въобразява това е просто един наивник и нищо повече ! 

Иначе ще ти бъда много благодарен, ако споделиш кои по - точно са глупостите които съм написал, само ще ти кажа, че няма как националист който обича България и не е създаден от КДС може да обяснява по всички телевизии (до които много интересно как така изведнъж ТОЧНО по време на управлението на КОМУНИСТИТЕ има такъв голям достъп)  че подкрепял Русия, че бил против санкциите срещу - СЛАВЯНСКА Русия.....,  да същият  Симеон Костадинов ги говори всички тези русофило-болшевишки неща във всички телевизии, да не отварям дума за другарчето му Павел Чернев с което незнам кой друг освен  ДС го е събрало, Павелчо винаги е правил предимно, да не кажа САМО  русофилски изказвания и изявления, даже доколкото си спомням щеше да ходи в Крим да защитава УЖ източноправославието, всъщност искаше да защитава интересите на русия и руснЯците !


PS От подобни националстически изказвания на Симеон Костадинов и Павел Чернев човек остава с впечатлението че аке не обичаш русия, ако не си православен и не защитаваш интересите на русия НЕ може да си БългАрски националист ?!

Тогава защо всички велики Българи и НАЦИОНАЛИСТИ преди 09.09.44г. са мразили русия ?! 

Когато някой "националист" още от първото си изявление започне да ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ и ХРИСТЯНИТЕ в България на източноправославни, католици и протестанти, аз лично не знам как подобен човек може да се нарече националист, да не говорим за ХРИСТЯНИН !


Захари Стоянов за Русия:”Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.”

Както казват ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ и народни революционери и деятели - Русия е  враг №1 на българщината и България:

http://www.extremecentrepoint.com/?p=335

Симеон Костадинов и Павел Чернев от всички телевизии във всички свои изказвания и интервюта ни обясняват как ОБИЧАТ русия и ни убеждават как трябва да ОБИЧАМЕ и защитаваме русия и интересите на русия, а народните ни революционери и деятели след освобождението от турско робство и политиците ни преди 09.09.44г. са били изцяло ПРОТИВ русия ?!?!?! 
Или моя призив е много внимавайте когато някой ви обяснява че е БЪЛГАРСКИ Националист, но в същото време ви обяснява колко много обичал русия и как бил изцяло зад русия и интересите на русия, подобни изявления направени от комунисти са в реда на нещата, но комунистите на 1-во място обичат русия и след това всичко останало, освен това комуниста е - ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ, а НЕ националист !

« Последна редакция: Февруари 03, 2018, 08:35:03 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

*

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • *
 • 7158
 • +526/-0
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Националистическа партия на България
« Отговор #67 -: Май 09, 2014, 07:49:40 »
Съдът не регистрира Националистическа партия на България

Софийският градски съд не е регистрирал Националистическа партия на България (НПБ), тъй като учредителите на формацията сами са изтеглили документите си. Това съобщава Българският хелзинкски комитет (БХК), който внесе в съда юридическо становище срещу регистрацията.

В публикация на сайта на БХК се казва, че Софийски градски съд е забавил разглеждането на делото, тъй като учредителите не са внесли всички необходими документи. В крайна сметка, те сами са изтеглили документите си, с молба съдът да прекрати производството.

Понастоящем представители на нерегистрираната партия са част от коалиция „Националистически партии на България“, официално формирана от партиите „Свобода“ на Павел Чернев и „Либертас България“ на Христо Атанасов. Представляващ коалицията е Симеон Костадинов, който бе и член на управителния орган на нерегистрираната партия, а Николай Йовев – Горския е независим кандидат за евродепутат.

Учредяването на партията бе обявено на пресконференция на 9 ноември 2013 г. в София – дата, на която се чества годишнината от историческия антисемитски хитлеристки погром, известен като „Кристалната нощ”, извършен през 1938 г. Сред учредителите на ултранационалистическата и популистка партия, носеща неототалитарна идеология, са екстремистки групи, които включват местни секции на международната неонацистка мрежа „Кръв и чест”, неформални групи на лица, идентифицирани от журналисти като скинхедс („бръснати глави”) и крайни футболни привърженици („ултраси”), с паравоенни по семантика названия като „Национална Съпротива“ и „Офанзива“.


Николай Йовев-Горския

Пред медиите от новоучредената партия оповестиха, че целят „хомогенно и чисто национално общество”, „държава, защитаваща само българските национални интереси”, „разправа веднъж завинаги с всички врагове на Родината в лицето на партиите от статуквото, икономическата олигархия и чуждата резидентура“, „прочистването на страната ни от чуждоземната и инородна имигрантска измет, която залива улиците на градовете ни, и държи в състояние на страх българското население“, ограничаване на свободното сдружаване на гражданите в лицето на правозащитни организации и вероизповедания, установяване на православието като официална религия на държавата и др.

На регистрацията на партията още през ноември миналата година се противопостави група от 112 общественици, които призоваха главния прокурор Сотир Цацаров прокуратурата да застъпи пред съда отрицателно становище за регистрацията на партията. Сигналът на 112-те бе иницииран и юридически издържан от правната програма на Българския хелзинкски комитет. В отговор на този призив прокуратурата действително внесе в съда отрицателно становище за регистрацията на партията.

На 24 април ЦИК заличи регистрацията за евровота на един от членовете на Националистическа партия на България - Николай Йовев. Той бе издигнат като независим кандидат, защото партията му е нерегистрирана. Името на Йовев нашумя, след като прекара 18 месеца в ареста. Той бе обвинен за извършването на бомбения атентат пред офиса на "Евророма" в Сандански, при който загина човек. 

Името на Горския се свързва и с ултрас фракцията в агитката на футболен клуб Пирин, която носи нееднозначното име "Пирин SS".

http://offnews.bg/news/

 

Нова националистическа организация...

Започната от nerven_potrebitel

Отговора: 24
Прегледи: 2997
Последна публикация Септември 11, 2010, 11:24:29
от omerzen
Нова националистическа марка

Започната от BhS

Отговора: 1
Прегледи: 987
Последна публикация Януари 03, 2015, 12:34:37
от BhS
Националистическа коалиция

Започната от Ратникъ

Отговора: 18
Прегледи: 1955
Последна публикация Декември 22, 2011, 23:45:43
от Петкан
Коя националистическа организация ви допада

Започната от Sa6o Bikov

Отговора: 10
Прегледи: 1628
Последна публикация Юли 22, 2010, 12:54:08
от Kondolov
Възможна ли е националистическа алтернатива срещу коалиция на БСП и ГЕРБ?

Започната от Петкан

Отговора: 6
Прегледи: 1043
Последна публикация Март 30, 2012, 20:00:37
от Франкист
Powered by EzPortal