Ако има забрана за славяни, трябва всички да се махнем, защото всички сме славяни, независимо дали го отричаме, или не.
Да живее България и българската света вяра - православието!
Крум "Страшний", руския шпионин Николай Малинов да не ви е разпределил по дни в нашия форум, защото гУедам един ден ти лееш русофило-панславистки простотии, другия ден другарчето ти Oribe Peralta лее същите глупости ?
1-во не си позволявай да говориш в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО от какъв етнически произход сме БЪЛГАРИТЕ, ако ти за себе си си убеден, че си славянин, това означава, че поне единият от родителите ти, майка ти, или баща ти са от тази етническа група, или са; руснЯци, поляци, чехи, сърби, словенци, или и ДВАМАТА са СЛАВЯНИ, което означава ЕСТЕСТВЕНО, че ти НЕ си БългАРИн!
Незнам защо си въобразяваш, че алабалистиките и пропагандните празни приказки на руски продажници и шпиони, като Николай Малинов(и подобни на него) са равносилни на нучно Доказателство, но по последните ДНК тестове правени на НАД 3 000 българи във вените на БългАРИте НЕ тече славянска кръв, в твоита ако тече, това е друг въпрос, затова като правиш такива заключения никога НЕ си позволявай да ги правиш в множествено число, прави ги в първо лице единствено число, след като заключенията ти се отнасят САМО и ЕДИНСТВЕНО за теб !
За да не ти се налага ти да ме питаш, защо аз говоря от името на българите, веднага ще ти отговоря, че Аз не говоря от името на българите, аз говоря от името на НАУКАТА, защото когато на над 3 000 българи от различни райони на БългАРИя се вземе КРЪВ за да се направи ДНК тест(за нучно изследване, какви са ГЕНИТЕ им) , след това се съберат научните резултати от всички тези ДНК тестове(в цяла БългАРИЯ) и се излезне са НАУЧНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ, това не са алабалистиките които се говорят по митингите на БКсП и атАКА, че българите били славянски братя на руснЯците и колко сме били близки с тия подчовеци, това което аз ти изнаясям са НАУЧНИ заключения, вследствие на направени хиляди ДНК тестове на БългАРИ !
2-ро Пак си позволяваш да говориш за българите в МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО, православието не e ХРИСТЯНСКА ВЯРА измислена, или патенетована като ЗАПАЗЕНА МАРКА на българите (по принцип православието е ВИЗАНТИЙСКА вяра, а по света е извстно като - greek orthodox, но да не се отмятаме от темата) нито пък всички българи са само и единствено православни.
Винаги много съм се забавлявал с вас комунистите-русофили, които много обичате да се криете зад православната религия, нищо че в църква стъпвате по един два пъти на година най - много, а майките и бащите ви са оротодоксални комуисти=Атеисити! "Другарю" славянин, в БългАРИЯ освен православните христяни, които никой не отрича, че са мнозинство, има и стотици хиляди БългАРИ, които са; Католици, протестанти............., всички тези Христяни не сме ли българи и
защо АТЕИСТИТЕ потомствени комунисти-панслависти-русофили ВИНАГИ си позволявате да ДЕЛИТЕ Христяните в БългАРИЯ на религиозен принцип, даже А.Хитлер(който болшевиките като теб ненавиждате и мразите) НИКОГА НЕ си е позволил да каже че Третият Райх е КАТОЛИЧЕСКИ, независимо че партията се създава в Бавария(която е католическа провинция), а над 95% от висшият състав на NSDAP начело с Адолф Хитлер са Католици (дано си запознат, че едната половина от Германия е Католическа, другата е протестантска)!
PS Иначе си убийствено прав, че ако има забрана за славяни по българските форуми, всички рубладжии(славяни) като ТЕБ няма да имате възможност да ръсите русофилските си ПАНславистки глупости и тъпотии ежедневно по всички БЪЛГАРСКИ форуми !