Автор Тема: Използването на ДЕЦА за руска пропаганда (хибридна война)  (Прочетена 429 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Цар Борис три

 • Respected user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 244
 • Country: 00
 • Карма: +7/-1
 • OS:
 • Linux Linux
 • Browser:
 • Chrome 31.0.1650.63 Chrome 31.0.1650.63
Източници:
Чичото на едно от децата.
Посрещачите на „Нощните вълци“ се оказаха платени. - http://clubz.bg/41758-posreshtachite_na_%E2%80%9Enoshtnite_vylci%E2%80%9C_se_okazaha_plateni_ne_se_znae_ot_kogo
Видео с децата използвани за руска пропаганда -  http://gospodari.com/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%22%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D1%86%D0%B8%22-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B2-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-video106706.html
Случаят с Крисия - http://duma.bg/node/106330 и тук - http://clubz.bg/25829-vkaraha_i_krisiq_v_hibridnata_vojna

Какво съдържа
1 / ,,Нощни вълци"
2 / Случаят с Крисия , заведена от руския слугинаж - СлавиГейТрифонов в окупирания Крим от империята на злото ръсиа , която иска да владее света и самоопределила се за ,,Наследник на Византия" и ,, Третия Рим" .

2 юли в 20:21
Vasil Lazarov
преди 5 часа ·
Снощи, когато гледах новините по ТВ ,,Eвропа", отразяващи шествието на ,,Нощни вълци", останах изненадан. Сред посрещачите разпознах моя племенница. Заедно с още няколко момиченца държаха хляб и сол, да посрещнат рокерите. Днес се обадих на баща й, да не би да съм се припознал и научих каква е цялата история. На танцовия състав към училището са дали указания, че ще ги водят на София, без да им се дават никакви други обяснения. Облечени в народни носии, така както обичайно тръгват да участват в тържества и други мероприятия, пристигат в центъра на София. Докато дойде точното време, ги вкарват в храм Александър Невски и после набързо им връчват хляб, сол и ги инструктират какво да правят и как да се държат, като пристигнат руските рокери. Децата въобще не разбират в какво участват. Дори някое от тях да e разбрало на момента, какво се случва, едва ли би посмяло да се възпротиви, защото най-вероятно ще бъде изключено от танцовия състав.

1 / ,,Нощни вълци"
Децата в носии не са били информирани, че ще поднасят хляб и сол на руските рокери.
Четири деца в народни носии посрещнаха по стара българска традиция с хляб и сол рокерите от руския мотоклуб „Нощни вълци“ пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ - наименован на руски мюсюлманин , както също е наименована вашата улица , квартал , близкия паметник, вашото село, град, училище и.т. С една дума - Незаконна руска република Задунайска Губерния. Все пак нали сме уж ,,демокрация", нали тия дето са начело не са агенти и членове на руската терористична банда - БКП, нали уж не са руски слуги а са ,,демократи" десни и т.н. Сега конкретно за темата.
Този кадър ( снимката горе ) бе показан от повечето медии - руски парцали за манипулация / дезинформация.. Снимка от момента на традиционното посрещане бе разпространена и от посолството на ръсиа.
Първият проблем е, че момичетата в носии не са били информирани кого точно ще посрещат. Вторият проблем е, че хонорарът им е бил платен на ръка. Третият проблем е, че засега е неизвестно кой точно ги е наел и с какви пари е платил.
„Дъщеря ми е на 12 години. След този случай е травмирана. В понеделник се срещам с адвокат и ще обсъдим как можем да си потърсим правата“, разказа пред Клуб Z Георги Лазаров, който е баща на едно от момичетата.
По думите му с децата е било злоупотребено и са заведени на място, което вчера е било опасно. Дъщеря му живее в Самоков и заедно с още две момичета всяка събота и неделя пътували до Дупница, за да играят народни танци във фолклорния ансамбъл „Рила“. Ходели често на мероприятия – сватби, телевизионни участия, концерти. Ръководител на ансамбъла е хореографът Кирил Амбарков.
„Миналата неделя им казал, че в 10:30 ч в петък ще бъдат на „Св. Александър Невски“. Аз знаех за протестите заради „Нощните вълци“ и му казах на детето, че там ще бъде опасно. Но вярвах, че учителят е нормален и няма да направи нищо лошо с децата. После детето ми каза, че щели да ходят на сватба“, разказва Лазаров.
„Когато са отишли, някакви милиционери са ги попитали какво правят там, защото може да е опасно. После учителят ги облякъл и ги инструктирал какво да правят. Уплашили се, но се подчинили. Накрая им дал по 10 лева на момиче“.

2 / Случаят с Крисия
11 Годишната ( тогава – 2015 ) Крисия Тодорова е заведена от руския слугинаж СлавиГейТрифонов от руския парцал поръчков за манипулация и дезинформация - БТВ. Незнам дали тя е заведена в окупирания Крим със съгласието на родителите и. Изобщо имат ли морал да забъркват собственото си дете в руски пропаганди против българите. Или за тях е важно да си пласират детето и да си напълнят джобовете.
Легитимирането на руската окупация на Крим е приоритет на Москва и нейните слуги в България правят каквото могат, за да угодят на вожда си в Кремъл. Намерили са начин да заобиколят западните санкции приблизително така, както си изградиха в България руски анклав в резервата Камчия под формата на детски санаториум за руски дечица.

2010 г. Боко члена на руската терористична банда - БКП и доброволна охрана на масовия убиец - Тодор Живков, открива руския анклав Камчия ( Варна - по времето на руското робство град Сталин ) с бившия кмет на мАсква Юрий Лужков http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/09/09/958296_nai-prekrasniiat_na_zemiata_ura/

« Последна редакция: Януари 06, 2017, 18:55:08 от Hatshepsut »
СЛАВЯНСТВО И СЛАВЯНИ НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ И НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТО Е БИЛО ИЗМИСЛЕНО ОТ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ( РУСИЯ ) ПО ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ
БЪЛГАРИТЕ СА ТРАКИ
БОГ ТАНГРА - НЯМА ТАКЪВ НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ БОГ
БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА 681 == БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕНА 165 ГОДИНА ОТ АВИТОХОЛ ===
“РУСИЯ, ТАЗИ РАЗВРАТНИЦА И МНИМА ЗАЩИТНИЦА НА СЛАВЯНСТВОТО, ТЯ УПОТРЕБЛЯВА ОЩЕ ПО-РАДИКАЛНИ СРЕДСТВА, ЗА ДА ЗАТРИЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКИТЕ КОЛОНИИ!” ХРИСТО БОТЕВ (в.“Знаме“ 04.04.1875г.)

Неактивен Siegfried

 • Respected user
 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1943
 • Country: bg
 • Карма: +88/-58
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Firefox 56.0 Firefox 56.0
Невръстни деца пеят, как ще умрат за путКин
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2017, 16:35:30 »
Деца пеят как ще се хвърлят в последен бой по заповед на "чичо Путин" и ще върнат Аляска !   :lol:

Това е "демокрация", руска имам предвид !  :lol:

http://www.dnevnik.bg/video/2017/11/14/3077509_video_deca_peiat_kak_shte_se_hvurliat_v_posleden_boi/

[youtube]-AViL_Q7t5k[/youtube]

"Нека по цялата Земя да има мир, но ако главният командир ни призове на последен бой - чичо Вова, ние сме с теб !"

Това е рефренът на песен, която изпълняват деца от полицейските класове на училище №44 във Волгоград заедно с Анна Кувичко - депутат от Държавната дума.

Към видеоклипа има обяснение, че това е "патриотична композиция за готовността с гърдите си да защитим Родината, както са го направили нашите прадядовци и прабаби", както и че "още от нежната възраст децата осъзнават дълга на всеки гражданин, а още повече - на потенциалния пазител на реда".

Текстът на песента, в който се говори и за това как цялото човечество било паднало в ръцете на хегемон, Европейският съюз няма мнение, а в Близкия изток вече 100 години има само беди. Това е обяснено като "разказ за сложните дипломатически отношения на международната арена, в които Русия се оказва непреклонна и твърдо се придържа към собствен вектор на развитие, независимо от натиска."

Но във финалната част има и стихове, представени като "вдъхновени от примера на Крим, учениците се надяват да бъдат присъединени към страната изначално руски територии":

"А какво ще постигне моето поколение -
ако покажем слабост, ще изгубим цялата страна.
Нашите верни приятели са Флотът и Армията
и Червената звезда, памет за дружбата на дядо.

Никога самураите няма да получат островите,
с гърдите си ще защитим столицата на кехлибара,
за потомците ще съхраним Севастопол и Крим
и ще върнем Аляска в пристанището на Родината."

(В Русия "столица на кехлибара" наричат Калининград, но това определение се използва и за полския град Гданск - бел. ред.)

Анна Ковичко е депутат от управляващата партия "Единна Русия" и е член на комисията по въпросите на семейството, жените и децата.

Името ѝ се свързва с един от т.нар. депутатски кланове от Волгоградска област и истории за необяснимото забогатяване на семейството ѝ покрай това, че тя бе депутат в регионалния парламент, а съпругът ѝ временно бе кмет на едномилионния Волгоград.   :lol:  :lol:  :lol:Редактирано от администратор: Добавен текста на материала от цитирания източник.
« Последна редакция: Ноември 14, 2017, 19:30:33 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

 • Account Disabled
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8829
 • Country: bg
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 61.0.3163.100 Chrome 61.0.3163.100

Зомбираните руски деца трябва да научат още една песничка, за всеки случай, когато след последния бой вероятно ще имат такива нови братчета и сестрички-мутанти.
Новата песничка.
[youtube]si_H9GXuGtU [/youtube]

« Последна редакция: Ноември 14, 2017, 21:46:50 от Петкан »
Ad honores


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf