Давам примери просто за други държави където ще взимат много повече. Айде Англия климатът е скапан. Гърците са доказани антибългари от хилядолетия !
Климатът не ми представлява проблем. Каквото майка природа дава, нали така.
Дано изборът на Гърция не е свързан с изобилието на жени-туземки с мустачки и увиснали пърдялници?
По-скоро е свързан с какво е забранено в Англия, и каква клетка на ислямизъм е, и нека не забравяме и черните.
Какво е забранено в Англия:
- Всички ножове, дори малък Викторинокс може да ти гарантира посещение до ареста;
- Телескопични палки;
- Боксове;
- Пепър спрейове;
- Огнестрелни оръжия.
Дори са забранени кучета като Ротвайлер, Питбул, Доберман, Кане Корсо, Дого Аржентино, Бултериер (който е английски, иронията на съдбата), и подобни големи породи, които се ползват за охрана.
Какво да взема, Лабрадор ли? То не му е в гена да се бие и да ме охранява, мен, семейството или къщата! Или болонка? Пародия.
Значи нека направим равносметка. Не мога да имам оръжие. Не мога да си взема куче. Трябва да се бия с голи ръце срещу
диваци с ножки или брадви. Или да се сражавам с голи юмруци срещу групичка от черни изроди, защото знаем, че повечето от тях
винаги ходят на групичка за да са по-силни! Досущ като циганите! И те ходят на групичка като са извън гетото.
Цените за услугите им няма да ги коментирам, напр. Гражданска отговорност, МОТ, регистрации, данъци на къщи, данъци на автомобили, и тем подобните им битови цени.
Наистина трябва някой да е чисто луд да отиде в Англия.
Също, за малко да забравя. Наскоро, все още докато влизах във Facebook, британците, шотландците и австралийците масово ни наричат
монколоиди (monks или monkoloids). Това е модерна обида станала популярна съвсем наскоро и го използват за да ни се присмеят. Това не съм го чул от устата на американец, но точно от тези британски копе*даци. Аз не се считам за монгол поне. И това от кой идва - от джинджър рижави гнусяри със лунички.