Forum > Български националисти

"ВЪЗРАЖДАНЕТО" започна и е налице - факт

(1/21) > >>

Мишок:
Дали националистите го осъзнават или не, народът ни си възражда чистата българщина и без тяхната помощ и мегаломанските глупости на някои хора.
Ето един материал който ми напълни душата.
___________________________________________________
Интересното е, че повече хора тук дойдоха на Шипка не по време на социализма, когато управляващата комунистическа партия осигуряваше автобуси и присъствен график, а през миналата 2017 г., когато по данни на българската полиция тук са дошли 100 хиляди човека. Това порази и изплаши българските власти, тъй като на практика празникът представлява благодарност към Русия за Освобождението и показва началото на едно ново и чисто българско възраждане , което очевидно не се нрави на Вашингтон и Брюксел.

През тази година се очакваха още повече хора на Шипка, тъй като сега се честваше кръгла годишнина (140 години) от Освобождението, като на него беше планирана и официална визита на руския патриарх Кирил, който се ползва с голямо уважение в България. Времето обаче се притече на помощ на управляващите.

В навечерието на празника падна голямо количество сняг, много пътища бяха непроходими, отменени бяха стотици междуградски рейсове, а няколко пътнически влака заседнаха в преспите. Като добавка силни студове обхванаха България. Властите се възползваха от това и блокираха достъпа на Шипка още в 8 вечерта в навечерието на празника. Нещо повече, тези, които успяха да се качат горе с автомобилите си, бяха заставени принудително да се върнат обратно долу.

Михаил Андреев – жител на София разказва: «Бях в ресторанта на хотела и вечерях. След това планирах да пренощувам в колата си. Но дойдоха полицаите и непонятно защо и по кой закон ми заповядаха да се върна обратно долу. Така постъпват с българина на неговата родна земя».
Още по въпроса :
http://budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1567:140&catid=71&Itemid=86
_____________________________________________
 Оставете на страна че статията е леко русофилска, тук не става дума за русофилска мания, става дума за "БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ".

генерал Жеков:
Възраждане не ни трябва.Трябва ни прочистване.От вас и от други също толкова ненужни елементи

Мишок:
Показателно за възраждането ни са и многото родолюбиви сдружения създадени през последните 5-6 г.
Както и посещаемостта на последният Роженски събор, когато умрелите от яд американци пратиха : самолет да прелети ниско над местото на събора.

генерал Жеков:
Единственото родолюбиво движение с цели,само в позитив на българщината беше БНС

Мишок:


ЦЯЛ КЛАС АБИТУРЕНТИ СЕ ОБЛЯКОХА С НАРОДНИ НОСИИ.
https://istinskiistorii.com/%d1%86%d1%8f%d0%bb-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d1%81-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd/
___________________________________
Подобно възраждане не е имало от освобождението от турско до сега. Народните носии стават все по актуални.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия