Forum > Православие

Докога най-големият ни храм ще носи името на РУСКИ МЮСЮЛМАНИН?

(1/13) > >>

Siegfried:
Шлемът на руският мюсюлмански светец Александър Невски, изработен от златната орда, украсен с цитати от Корана !

http://fakeoff.org/history/shlem-aleksandra-nevskogo-ukrashennyy-tsitatoy-iz-korana-sdelan-v-zolotoy-orde

Всички ясно виждаме, че България продължава да е задунайска РУСКА губерния, но е СРАМНО и ПОЗОРНО за България, най - големият православен храм да продължава да носи името на МЮСЮЛМАНИН пък бил той и от държавата ОКУПАТОР - РУСИЯ  !?

Мишок:
Тема пълна с лъжи. Па и ти нали си католик бе, какво те интересува. Гледай си папата как мие краката на ислямистите за добре дошли.

Siegfried:

--- Цитат на: Sirows в Юни 07, 2018, 13:09:50 ---Тема пълна с лъжи. Па и ти нали си католик бе, какво те интересува. Гледай си папата как мие краката на ислямистите за добре дошли.

--- Край на цитат ---

руснЯче, аз за разлика от теб,  преди всичко съм българин и не желая в моята България, храмове, улици, градове, паметници, училища, булеварди да носят имената на РУСКИ окупатори, най - малкото пък на руски МЮСЮЛМАНИ  !!! 

И кое е лъжа бе палячо, това е руска статия, не съм я писал нито аз, нито който и да е българин !?

Премиерът Радославов „изгонва“ от България светеца мюсюлманин Александър Невски  :lol:  :lol:  :lol:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjA56rvv8HbAhVEGCwKHReoC8kQFggpMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.faktor.bg%2Fbg%2Farticles%2Fpolitika%2Fna-vseki-kilometar%2F-premierat-radoslavov-izgonva-ot-balgariya-svetetsa-myusyulmanin-aleksandar-nevski-57689&usg=AOvVaw0K_urXjspozRCzsb2u3rDc

Вместо да слави името на светите братя Кирил и Методий или Борис Покръстител, катедралният ни храм кръстен на РУСКИ последовател на Пророка !?

Мишок:

--- Цитат на: Siegfried в Юни 07, 2018, 14:59:06 ---да носят имената на РУСКИ окупатори, най - малкото пък на руски МЮСЮЛМАНИ  !!! --- Край на цитат ---
Александър Невски е руски окупатор на България ли ? :mad: Днеска веселбата е голяма  :mad:

генерал Жеков:

--- Цитат на: Sirows в Юни 07, 2018, 17:39:57 ---Александър Невски е руски окупатор на България ли ? :mad: Днеска веселбата е голяма  :mad:

--- Край на цитат ---


Ал.Невски е руски боклук,при това чалма.Как би изглеждало сега да си кръстим една улица на Бен Ладен,а?Второ,православието е вредно за нас,обяснил съм защо.Трето,ти живееш в чужбина от години и си никой за национализма тук.И извода който правим е че нямаш право на глас,ясно,ДРУГАРЮ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия