Автор Тема: Разни мнения за форума от разни форуми  (Прочетена 1839 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Account Disabled
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8753
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
http://turknet.freesmfhosting.com/index.php?topic=9.105

Mustafa (Zuahid)
Hero Member

Posts: 628Севлиево - Центъра на Булгаристан
Цитат
"   
Re: Бисери от BG и световният печат
« Reply #117 on: August 03, 2010, 06:22:04 pm »
Специално за този форум и членовете му, мога да коментирам само едно, краставите магарета се надушват през девет байра, а тези катъри изобщо не са изключение от общо приетото магарешко правило.
И най-интересното е, че тези същите от този форум, претендират за независимост, а са изцяло зависими от на лалов и дрогираната му гей дружинка папуляци.

Изглежда че са му платили на прослoвутият калоян и то доста парици от калтака, за да го склонят да направи модератор онзи дебел и мазен дрогиран червей аменхотепчестият, който между впрочем и от мен е искал дребни суми пари миналата година в края на годината, аз съответно не му дадох, да не съм луд, че да го издържам този навлек, че след това да не мога да се откача от него, това беше преди да бъда баннат от форумната му тоалетна, но само заради това че пиша тук в Сербест форум и че взех окончателното решение да приема Исляма и да си сменя името и му послужи на този откровен дълбоко комплексиран клошар калоян императоров, като идеален повод за да ме банне и за известно време бях със бан по уйндоус, но сега като съм на линукс, няма как да ме банне идиота, защото много рядко им влизам в неизчистената им тоалетна.

Та както казвах преди време, от централата на калтака, плащат за платена форумна хипер активност, никой тогава не ме взе на сериозно, а твърденията ми бяха, че всеки който си обърне гръб на принципите и потъпче достойнството си, типично за славянските негодници и му плащат за да лее омразата си към всичко що е малцинственно и мюсюлманско и май сега взеха да ми излизат за пореден път думите ми верни. А това определено показва всъшност колко е процента на доверие във принципите им на калтакаджийте, защомто не могат да съберат една известна бройка хора, запленени с ораторство, с идеи, а подмамени със платено клакьорство. Така че не се учудвай защо така бил постъпвал, защо онака бил постъпвал.

И за да не остана голословен, само ще покажа един лек нюанс на тяхната умственна и психо-творческа дейност, всъшност на кого се радват и на кого дават евалла. До сега като разправях че христинянството им си е чиста сектанщина в услуга на силните на деня, а не на вярата им в тяхното божество, което явно на това ги учи, да горят Корана и да обяват война на Исляма ей така, подбудени от въображаеми ислямистки врагове който ги дебне даже и в леглата им, но като им накърнят по един или друг начин тяхната умственно изостанала религия, веднага заговарят за расизъм и верска нетърпимост, че ти иде устата им скеврна с която се хранят да им разбиеш, за да замълчат и да не сквернословят дори и собствената си религия.

Пак го казвам, тези славянски псхично болни и бавно развиващи се олигифрени, са си опасни екстремисти, което е само въпрос на време да излезнат от интернет и да им връчат същите тези психично болни техни идоли, по един автомат в реалноста и само стой и гледай чудесии натворени от болните им съзнания..."
:hi:Мустафа,вече и ти си от тези,на които съм им обещал нещо вълнуващо!!!
Питай carpenter за това,което съм му обещал!
...
...
http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vZm9ydW0udmVzdG5pa2F0YWthLmJnL2luZGV4LnBocC90b3BpYyw2MzkxLjc1Lmh0bWw%3D
Цитат
Активен
Ненормален
Коментатор


Популярност: -37
 Неактивен

Публикации: 608To be or not to be...


   
Re: Накъде върви форума?
« Отговор #85 -: 08 януари 2012, 20:08:44 »
Форума ше го има още малко. После требе се молиме на Кирето Гумнеров се върне у групата та да има кинти за хостинг. Па он нема да ще и те така... Онея геюве у другио форум и момата ше починат от удоволствие неизмеримо.
...
http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vZm9ydW0udmVzdG5pa2F0YWthLmJnL2luZGV4LnBocC90b3BpYyw2MzkxLjkwLmh0bWw%3D

Цитат

Ограничител
Редовен


Популярност: -12
 Неактивен

Публикации: 269
   
Re: Накъде върви форума?
« Отговор #99 -: 11 януари 2012, 00:12:35 »
Цитат на: Синя Слива в 10 януари 2012, 22:10:02

Тебе те посирам с рядка диария и попикавам обилно.


Нормално - ти това си само можеш.
Яж ми уя, Соско.
 Активен
АТАКА
:rofl: :rofl: :rofl:
...
...
Във форума на Пудела е весело!
Ad honores

Неактивен HighVoltage

 • Moderator
 • Senior Member
 • *
 • Публикации: 760
 • Карма: +109/-1
 • Пол: Жена
Re: Разни мнения за форума от разни форуми
« Отговор #1 -: Септември 18, 2018, 13:20:29 »
Атила от затвора: „Отвлякох автобус, защото нямам достъп до самолет!”

"Аз Мирослав Блажев - Атила се извинявам на всички потърпевши от създалата се ситуация от 27.01.09……….”

Ти, Мирославчо Блажев щото си „безплатен” сега киснеш по цял ден в Блиц, от където получаваш жълти стотинки, за да има с какво да си изтриваш гладния задник, тука такива хора като тебе е нямало, то се видя. С този животински фейс повече не може и да очакваш от  живота.  Ти с цялата си психична ненормалност си опасен само за себе си, единствения човек, който ти е приятел е Крачунов, той като ти завърти брояча си знае че като евтина *** ще дадеш всичко от себе си, нищо че останалите посетители на сайта му ще те направят на пълна маймуна, каквато си си по принцип.

Ти си мършата, която се радва под всяка новина за починали хора, ако мислиш, че са българи

Ти си този, който го е страх да емигрира, щото не представляваш нищо в този живот

Ти си този, който не принадлежи на никого – не те искат българите, а амуджите само те използват, ако може ще те цитирам, за да ти „порях халката”

Ти си този, който живееш в страх за детето си и за това съществувате само като скотове

Ще те видя как ще свършиш някой ден :smile-1:


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf