Обща категория > Общи дискусии

Екшън Дкексън - ..............

(1/1)

Шишман:
Добър вечер-добър ден, българи, българки и българчета..
Световните дела са си световни- ние няма да ги оправим, нито имаме някакво влияние върху тях. Важното е да знаете, че нашите престъпни политици , дето ни избиха половината население и прогониха голяма част от остатъчното, никой не го интересува какво правят. Така е, но това, което е пък по-важно, е че нямат никаква защита.. Това ще рече, че и да ги  понакажем, никой няма да си мръдне пръста за тях .. Ние като територия и народ не сме и брънка в случващото се. Не ни и броят, не ни и виждат, не искат да ни виждат. Тъкмо това е хубавото. Нали се сещате какво казвам? И не се плашете повече. Крадоха, избиваха, прогонваха с надеждата, че ще си купят място , ще се откупят. К@** ми Янко Таков, Никой не ги и забеляза с микроскопичните стотинки, дето си мислят, че са много. Затова , братя лумпени, имайте куража и да ги изметем меко казано. Ние сме на ход. Ние сме народа - ЕКШЪН !

генерал Жеков:
Интересно.Мога ли да те попитам,обаче,какво смяташ да стане,сред като вече сме приключили с нашите политици и предполагаме,че ги няма в позицията на властимащи?Кой ще застане на тяхно място,каква ще е системата?След това,ще бъде ли приета в сегашния политически свят тази система?


Това нещо,за което говориш е възможно,само при положение,че се извърши в цяла Европа,а към момента го виждаме само в 1-2държави.Тъжно,но това е истината

Шишман:

--- Цитат на: генерал Жеков в Август 20, 2018, 14:43:51 ---Интересно.Мога ли да те попитам,обаче,какво смяташ да стане,сред като вече сме приключили с нашите политици и предполагаме,че ги няма в позицията на властимащи?Кой ще застане на тяхно място,каква ще е системата?След това,ще бъде ли приета в сегашния политически свят тази система?


Това нещо,за което говориш е възможно,само при положение,че се извърши в цяла Европа,а към момента го виждаме само в 1-2държави.Тъжно,но това е истината

--- Край на цитат ---
Не знам дали е възможно - мечти.

Индивидуалист:
2013 година при първото падане на герб го отчитам като своеобразен връх за един извод: Че партиите винаги ползват народа за партийната изгода. И владеят начини с помощта на някое посолство и медиите да натикат във властта например изнемощелите "десни" и да имитират промяна. Като от 8.00 имаха включвания от празен площад да ми обясняват,че ще има протест срещу властта и уж системата. Пълна трагедия. Смяна на някаква партия просто с друга партия...Фалшификации на секции и протоколи е отделно.
Много трудно вече хората ще бъдат изкарани на площада! Народът не е прост.

Шишман:

--- Цитат на: Индивидуалист в Август 23, 2018, 12:54:52 ---2013 година при първото падане на герб го отчитам като своеобразен връх за един извод: Че партиите винаги ползват народа за партийната изгода. И владеят начини с помощта на някое посолство и медиите да натикат във властта например изнемощелите "десни" и да имитират промяна. Като от 8.00 имаха включвания от празен площад да ми обясняват,че ще има протест срещу властта и уж системата. Пълна трагедия. Смяна на някаква партия просто с друга партия...Фалшификации на секции и протоколи е отделно.
Много трудно вече хората ще бъдат изкарани на площада! Народът не е прост.

--- Край на цитат ---
Кой  ще излезе да протестира ?

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия