Автор Тема: Православни фундаменталисти ли са русофилите !?  (Прочетена 484 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

  • Respected user
  • Hero Member
  • ****
  • Публикации: 1953
  • Карма: +89/-58
  • Пол: Мъж
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 63.0 Firefox 63.0
Православни фундаменталисти ли са русофилите !?

Водеща сила на тези атеистични, комунистически изроди, изобщо не вярата в Христос, или светата църквата, колкото вярата им, че православната религия е силно обвързана с комунистическата партия на СССР/рАсия !
На тази база те възприемат всички православни хора за братя и нещо отделно и независимо от останалия свят. За тях руснЯците и руската КГБистка църква са водителите на православните народи.
Особено активен в това е т. нар. свЕт синод  на "Българската" православна църква, който спазва и подържа една постоянна русофилска, по - скоро русоробска политика, още от времето, когато патриаршеското достойнство на Църквата ни беше възстановено под изпитателния поглед на руските окупатори и атестичната, антихристянска компартия БКП и агентите на НКВД тук !

Този тип русофили обикновено ненавиждат другите религии, но католиците и протестантите мразят повече, дори и от мюсюлманите и и юдеите, спазвайки традицията от времената на последният адмирал на Византия Лука Нотарас, на когото приписват отекващите през вековете и до днес думи: "По-скоро ще сложа турска чалма, отколкото папска тиара" !?  :lol: :rolling:

PS Всеки опит да защитим националната си независимост, не само религиозна от СССР/рАсия води до подскачане на световното еврейство срещу България. Някой ще зададе въпроса..., защо е така ?
Така е защото в споразуменията в Ялта, Русия по азиатски хитро и лукаво поставя всички българи борили се някога за национална независимост от рАсия под един общ знаменател -  Фашисти! 😳😁

Според споразуменията в Ялта и според рАсия..., както се видя след 10.11.89 год и според САЩ !!!
Единствените правилни "българи" са тези които рАсия е поставила на власт на 09.09.1944 г., тоест местната НАСЛЕДСТВЕНА руска колониална администрация.
Така, всеки път когато българи се опитат да защитят своята независимост от рАсия и руската колониална администрация - световното еврейство подскача срещу неправилните българи, защото комунистите ги определят, като неофашисти, нацисти и всякакви други темподобни глупости и безумия !
Някой ще успее ли да обясни на световните еврейски ръководители, че България е под колониално робство на рАсия последните около 140 години и българите водим неравна борба с РУСКИЯ ОКУПАТОР за своята независимост, още преди да е имало комунизъм, фашизъм и националсоциализъм ..............


.....................

...........
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf