Автор Тема: Защо единствените шпиони,които ДАНС не преследва, са единствено и само - РУСКИТЕ  (Прочетена 311 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

  • Respected user
  • Hero Member
  • ****
  • Публикации: 1953
  • Карма: +89/-58
  • Пол: Мъж
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 66.0 Firefox 66.0
От 30 години,  всички БЪЛГАРИ си задаваме риторичният въпрос, има ли България служби за сигурност и защо те НЕ работят ЕДИНСТВЕНО и САМО против РУСКИТЕ ШПИОНИ на територията на България !? 

1) Кога АНТИнародната милицията ще стане БЪЛГАРСКА ПОЛИЦИЯ, а престъпните кадри на КДС и компартията ще бъдат изметени от там, заедно с дечицата и внучетата им работещи в момента в системата на съветската ни антиНародна Милиция !?
2) Кога държавата пак ще бъде разделена на околия и околийски управления на полицията, а не по   комунистически на районни управления на антиНародната Милиция !
- Околията - бивша административна единица в България установена в Търновската конституция (чл. 3) приета на 16 април 1879 г. !!!
3) Кога комунистическата антинародна армия ще бъде ДЕКОМУНИЗИРАНА и всички комунисти изметени от там, а след това върнато названието на военната ни единица ВОЙСКА - БЪЛГАРСКА ВОЙСКА !
4) Кога ще бъдат МАХНАТИ ГРОЗНИТЕ РУСКИ УНИФОРМИ на комунистическата армия и антинародна милиция и върнати старите милион пъти по красиви и най - вече елегантни военни и полициейски униформи - отпреди 09.09.44г.  !?
5) Кога ще бъдат реорганизирани и ДЕКОМУНИЗИРАНИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ни РУСОРОБСКИ служби за сигурност,  като всички РУСКИ ШПИОНИ, комунисти по наследство работещи в момента в тях бъдат изметени от там и изправени пред съда, за ДЪРЖАВНА  ИЗМЯНА,  национално предателство и СЛУЖБА в ПОЛЗА на ЧУЖДА държава - СЛУЖБА в ПОЛЗА на РУСИЯ !?
6) Защо господа политици, т. нар. "български" служби за сигурност НЕ работят ЕДИНСТВЕНО и САМО против руските шпиони на българска територия, това по конституция е НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА и ПРЕДАТЕЛСТВО към републиката !!! 
7) Защо даже и за обикновенните българи не е тайна, че т. нар. ни служби за сигурност работят редом с РУСКИТЕ ШПИОНИ, НЕ задържат руски шпиони, а работят в тяхна   угода !?
8) Защо вече е очеизвадно, че ДАНС и всички т. нар. български служби за сигурност , работят за установяване на пълна и официална съветска власт в България !?
9) Защо т. нар. служби за сигурност са пълни единствено и само с комунисти и потомствени комунисти, които от сутрин до вечер работят в полза на рАсия(а НЕ в полза на  България) и за един бъдещ РУСКИ ПРЕВРАТ за УСТАНОВЯВАНЕ на ПЪЛНА РУСКА ВЛАСТ в България !?
10) Защо всички български граждани виждаме, че  т. нар. служби за сигурност не работят за защита на националните интерси на България, а  за ПЪЛНОТО и БЕЗУСЛОВНО ИЗЛИЧАВАНЕ на България от световната карта, като мечтата на всички тези червени КОМУНИСТИЧЕСКИ/ РУСКИ / ПОДМЕТКИ е да направят България официална РУСКА ГУБЕРНИЯ, под  официална РУСКА ВЛАСТ, с РУСКА УПРАВА, РУСКИ ЗАКОНИ, а  ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК в губернията, вече  да е любимият им  руски ЯзЪйк  !!! 
 
Работят ли българските служби по превратаджиите от ГРУ, които в Черна гора вече са осъдени?
https://www.faktor.bg/bg/articles/rabotyat-...5g5ImaGE5vX1okA
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf