Автор Тема: НЕВЪОБРАЗИМ ЦИНИЗЪМнаРУСОРОБЩИНАТА,от 62 години вБългария имаРУСОФИЛСКИ паметник  (Прочетена 361 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Siegfried

  • Respected user
  • Hero Member
  • ****
  • Публикации: 1953
  • Карма: +89/-58
  • Пол: Мъж
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 66.0 Firefox 66.0
НЕВЪОБРАЗИМ ЦИНИЗЪМ на РУСОРОБЩИНАТА, от 62 години в УЖ НЕЗАВИСИМА България има посторен паметник на РУСОФИЛИТЕ(организирали АНТИбългарският русофилски преврат през 1886 год.)

, а ние се чудим защо България била на това дередже :lol:

Не четете АНТИбългарските дитирамби в рубладжийската статия(от линка отдолу), за РОДООТСТЪПНИЦИТЕ на които е издигнат този БЪЛГАРОФОБСКИ паметник, истината е, че

В нощта на 8 срещу 9 август 1886 год., българофобски РОДООТСТЪПНИЦИ с военни униформи организират РУСОРОБСКИ преврат, участниците са началникът на Военното училище майор Петър Груев, заместникът на военния министър, капитан Анастас Бендерев, и още двама офицери от военното министерство – капитаните Радко Димитриев и Георги Вазов. В заговора участва и руският военен аташе в България полковник Сахаров ! :lol:
След един ден, когато превратаджиите са разбити от българската войска, всички русоробски псета са заловени и разстреляни за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !

Все пак циничният паметник в чест на тези РУСКИ псета е построен(с РУСКИ ПАРИ) първоначално през 1933 год., срещу построяването на такъв АБСУРД(на българска територия да има паметник на РУСКИ ШПИОНИ и РОДООТСТЪПНИЦИ извършили ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА) се появяват и открити протести както и призиви за хвърляне на камъни върху паметника и неговото премахване !

Слава Богу и хвала на тези истински БЪЛГАРИ постигнали разрушаването на този АНТИБЪЛГАРСКИ цинизъм на РОБОЛЕПИЕТО спрямно НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - РУСОФИЛИ, с настояването на цялата БЪЛГАРСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ - РАЗРУШАВАНЕТО на срамният паметник е осъществено на 22 срещу 23 март 1940 година, когато паметникът е ВЗРИВЕН !  :lol:

, но възстановяването на този БЪЛГАРОФОБСКИ АБСУРД става възможно, след като България ОНОВО пада ПОД РУСКО РОБСТВО и с помоща на лакеите на РУСИЯ месните комунистите русофили/българофоби през 1957 година - АНТИбългарският паметник на ЦИНИЗМА , възхваляващ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ русофилите е възстановен !?  :what:

PS На изхода на град Русе, от 1957години се издига каменен монумент на РУБЛОФИЛИТЕ, плачеща жена :lol:  паметникът е символ(преди всичко на БЪЛГАРОФОБИЯТА) на "благодарността и признателността" на русенци към подвига :what:  на русофилите ! :what:  :what: :what: 
Ако тук в групата има русенци, искам да ги попитам, още ли сте БЛАГОДАРНИ на подвигът на рубладжийската ШАЙКА опитала се да подари България в ръцете на руските изроди, чрез АНТИБЪЛГАРСКИЯТ РУСОФИЛСКИ ПРЕВРАТ и ако не сте им благодарни, защо търпите този АНТИБЪЛГАРСКИ ЦИНИЗЪМ в градът си , вече 30 години след 10.11.89г. и защо все още не сте разрушили този НЕБИВАЛ ЦИНИЗЪМ на РУСОРОБЩИНАТА в градът ви ???

https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&a...6cVvzOc5agdsRvE

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !


Share me

Digg  Facebook  Twitter  Google  
Smf