България и българите > Движения до 9.IХ.1944 г.

Съюз на Българските Национални Легиони

<< < (2/6) > >>

Kavhan:
Превъзнасянето на СБНЛ представлявани от Хр.Луков, Ив.Дочев Борис Велчев/член на Политбюро на БКП/, Дърводелдски, Златаров, Дянко Марков и другите големи "патриоти" ,говори за едно папагалско повтаряне на подхвърлени от болшевиците или еврейските централи "истини". Аз съм син на Царски офицер познавам най-добре мисленето на тези хора, и не го одобрявам/макар баща ми да е бил националсоциалист,което не му е било работа ,въпреки всичко съм посветил книгата си "БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА" НА НЕГО.Той поне твърдеше, че правителството в София е било незаконно и лежа в мината "Коциан", за разлика от по-висшите офицери които предадоха съюзниците си германци и тръбяха навсякъде, че изпълнявали нарежданията на "ЗАКОННОТО" ПРАВИТЕЛСТВО В СОФИЯ.Макар всички да знаем, че това правителство беше назначено от Съветската армия. Та думата ми е за тези големи герои за които днес се разказват най-героически легенди. Ако наистина генерал Луков беше толкова страшен нацист, то той при неговите възможности е могъл да организира многохилядна гвардия която да се бие на Източния фронт,а не да се гордеем днес със няколко студенти и и няколко военни, които са представлявали българските СС-Вафен/600/човека, но се остави да го ликвидират болшевишките изроди, а дали са те това е друг въпрос. Иван дочев женен за еврейката Естир, нима смятате, че този човек има съвест, познавам го лично/и аз им вярвах/, обаче хотелите на Дърводелски ,неговият заместник,по Аржентинското крайбрежие как да бъдат обяснени.
Защото когато преди 20тина години поисках аз лично и още двама човека да възстановим Легионите но със старата регистрация, бай Илия Минев веднага започна да бие отбой, защото ако те ни дадяха старата регистрация то трябваше да дадат и банковата сметка!   Нататък...

 ....Дянко Марков,Златаров и другите водачи на Легиона след девети септември 44 год. преминаха на страната на болшевишкото разузнаване ръководено от шефа на комунистическите тайни служби генерал Вранчев/ДЕЛО Х 11/ИМАМ ГО ТОЗИ МАТЕРИАЛ беше ми предоставен от Иван Лазаров. Аз не поставям под съмнение патриотизма или национализма на членовете на БНС, но борбата е на живот и смърт и за това наивността на голямата част от членовете на БНС може да нанесе голяма вреда на самият БНС и на националистическата движение въобщее . Вярвам, че моите радове няма да накърнят чувствата на националистите.


Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

omerzen:
Колегата Kavhan е явно човек на години. Моите уважения. И никък не накърнява националистическите ми чувства.
Огорчението ми е констатация доста от преди. Когато става въпрос за национализъм и патриотизъм , става въпрос за пари.

Kavhan:
............Основната теза на национализма, че всички граждани на една държава са една нация, е деструктивна и унищожителна за основната народност в държавата.
С тази лукава теза, превратаджиите - интернационалисти във Франция, са си присвоили привилегията да са главни представители на френския народ, или да са по-французи от самите французи, а французите да бъдат превърнати в трета категория хора, наричани презрително - пейзани, т.е. - селяни. А селяни тогава са били всички французи, и почти всички евреопейски народи. Ето затова юдомасонският национализъм е най-унищожителната теория на сатанинската им революция във Франция, а юдейският им национализъм, всъщност е прикрит ционизъм, и е насочен срещу всички народи.
Втората цел на новопровъзгласената доктрина на национализма е била, да се консолидира насилствено гражданството, та по лесно да удържат диктаторската си власт, и всеки, който е против раволюционния терор, да бъде наричан – реакционер и враг на народа, както се е практикувало и се практикува при всяка терористична юдомасонска революция, включително и при болшевишките!
Третата цел е била да се посее и поддържа омраза срещу другите народи и държави, да се проповядва агресивност и милитаризъм, за да може много по-лесно да се разгърната и проведат, планираните още тогава, унищожителни световни войни, и комунистическите революции.
Тези, които подготвиха и извършиха френската революция, са авторите и изпълнителите на всички други революции и унищожителни метежи. Те са същите, които казват: – "Ние създадохме капитализма, и същевременно, ние сме основните агитатори на марксизма..."   И това е точно така. Те манипулират и контролират света, чрез създаването на "ТЕЗИ" и "АНТИТЕЗИ", за дапостигнат накрая своя сатанински синтез. Те са авторите на теорията на национализма, но те са и главните врегове на национализма и на нациите.
Да, национализмът е изкуствено, пагубно за народите творение. Идеологията на национализма, в този си вид, е деструктивна за самите нации и държави, и за самите честни националисти - идеалисти. Зщото няма нищо по-пагубно за нацията, от лозунга, че в една държава, всички хора и народности са една нация! Примерно, в България, под прикритието на тази псевдо-национална доктрина, никой официално не брои или не оповестява, колко цигани има и колко процента от новородените "българчета", всъщност са циганчета. И на практика, ние българите вече сме обречечни, от онези, чиято цел е унищожението - и на народите, и на историята!
Затова съвременните националистически партии, а и самите националисти-идеалисти, волю - неволю, играят в сатанинската пиеса на абсурда, и нямат никакъв шанс, реално да променят статуквото в света. А светът върви с бързи крачки към едно световно, вавилонско - сатанинско стълпотворение, и към унищожаване на всички автентични народи и традиционните им култури.
Омерзен, много добре познавам националистите от преди девети те са едни недостайни хора ,като по голямата част от тях бяха масони, другите проповядваха национализъм подобен на днешния, че всички в България са един народ ,трети ,че всички са българи в Отечеството и пр. Сега е същото както отбелязах, няма разлика ,И това е капан за тези млади българчета които наистина обичат Родината си. Колкото до парите, това е нещо което никога не ме е интересувало ,може да питаш тези които имат моите книги дали съм им искал пари.
 
А аз съм разпратил из цяла България над 6000 бройки отпечатани от мен.


Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

killed_by_death:
Kavhan, а какво ти е мнението за Асен Кантарджиев?

Симеон Велики:
Доколкото разбрах, книгата се казва "БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЛЕГИОНИ - МИНАЛО и НАСТОЯЩЕ". За миналото им разбрах, но къде е настоящето. Ако не се бъркам книгата е писана в края на ХХв. Да не би тогава да е имало опити за възстановяването на Легионите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия