Author Topic: "Български турци"  (Read 1563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,362
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
"Български турци"
« on: 01 Jul 2007, 17:12:38 »
Не зная как да нарека всички тези, които използват този термин. От Президентите ни до незавършилите и първо отделение, са или неграмотни, или не мислещи, или манипулирани, поддали се на внушения и още какво ли не. Жалкото е, че всички социолози и журналисти почти без изключение попадат в тази група. Учили ли са? Кой ги е учил? От години това външно внушение се промъкваше в пресата и бита ни, но откакто набеденият за „стратег” Александър Лилов накара и БКП да подеме този тон, спирачки за този безумен брътвеж няма. Кой ли не тръгна да се извинява и да ни внушава, че братовчедите ни, насилствено сменили вярата си, семейството си, името си, назнайващи и някой чужд език, са друг етнос и то турски. Елементарното познаване на Българската история описва десетки пътища на формиране на българските мюсюлмани, както по нашите земи, така и в далечните уралски земи на Волжските Българи.

            Слушайте ежедневно Бареков, Коритаров и др., от устата им не излиза „етнически вот”, „етнически произход”, „етнически турци”, „български турци”, „турски гласове”, „етническа партия”, а централните ни избиратели имат и отделна таблица и графа,  и т.н.

            Замислете се, прочетете с мисъл историческото развитие на българската народност. Ще установите, че българските мюсюлмани са различни варианти на помъчените българи наричани „помаци”, с тази разлика, че в различен исторически период са възприели исляма и това е дало отражение, че в различна степен осъзнават и възприемат този исторически факт и тази си битност. Ислямът който е изключително мощна манипулативна институция е дал отпечатъка си и предлага използването на тази група българи. Вековете потвърждават това. Коя е основната база на кърджалиите, на еничерските изстъпления, на башибозука, на турския фундаментализъм. В същото време при повечето от седем големи миграционни вълни на мюсюлмани от България на югоизток, ако в България е имало етнически-генетически турци, а такива макар и малко е имало, то те постепенно са напуснали страната ни почти в 100%. В България са останали тези които са генетически свързани с народа, историята и съдбата на тази земя. Спомнете си думите, сълзите и искрените признания на завърналите се от „голямата екскурзия” български мюсюлмани. И най-елементарният психологически анализ ще Ви разкрие истината за тази част от българския народ, на тези наистина непрекъснато помъчвани и използвани в залог българи.

            Затова престанете с този „турски етнос” с тези „български турци”. ТОВА СА БЪЛГАРСКИ  МЮСЮЛМАНИ, които ние насила правим турци. Преса, телевизия, политици, администрация, политическите партийни централи ту ги наричат български турци, ту турци, ту турски етнос. Затова и насила ги преименоваха и цялата държавна машина мълча. За една нощ в родния град на съпругата на Президента ни (Якоруда) 1174 деца „станаха” под надзора на ДПС „турчета”, за да се запишат за училище, при положение че в хилядолетната история на това селище никога не е имало регистрирани турци. Десетки хиляди из цяла България са заставени да изучават турски, да говорят само на турски.

            Какви са нашите братовчеди потурчени преди години? С какво право и на кого, ги изхвърлихме от българския етнос? Да сте чули за „турски българи”?

Българи престанете с този посредствен и антинационален битовизъм. Преди да говорите за тези Българи – БЪЛГАРСКИТЕ  МЮСЮЛМАНИ, помислете на кого правите услуга? Защо се разграничавате от братята си друговерци? Та нали Българите във Волжска България, там до Урал, са мюсюлмани, приели исляма в същите години когато тук в Дунавска България българите са приели християнството. Българинът си остава Българин, но за съжаление е станал прекалено търпелив и толерантен.

Нека запазим Българина като Българин.

Българинът е признат като създател на културна Европа, не забравяйте!
Дочо Белевски http://www.voininatangra.org/modules/news/
 

Offline Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,582
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: "Български турци"
« Reply #1 on: 01 Jul 2007, 20:30:54 »
прав е че трябва да се нариччат български мюсулмани. Добра държвана политика веднага би наложила този термин, като по малко насъскващ турците срещу нас.

Обаче между нас казано те са скапани долни мръсни резани турчоля. И по хубаво че ги изселихме. Тез дето ги изселихме направо си беха турци. И още турци има. Не бива да си разваляме генофонда за да приобщаваме такива долни елементи. По добре е да се изселват и край на въпроса завинаги.