Чалгата - духовният злокачествен тумор

 • 411 Отговора
 • 57870 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Чалгата - духовният злокачествен тумор
« -: Септември 18, 2006, 02:30:50 »
Здравейте, братя и сестри, Българи. Надявам се че в един родолюбив форум хората ще ме разберат, за разлика от някои, про-еврейски и про-турски форуми (дата.бг например).
Значи, идеята ми е такава, да се обединиме в организация, противопоставяща се на мощната, промиваща все-повече съзнания на млади българи с циганията, откровенната педерастия, алкохолизма, безразборния секс, непризнаването на държавните закони, гаврата с национални ценности, турските маанета и простотията си вид "музика" - ЧАЛГАТА.
Тази помия, от доста време вече, се бълва от всяко капанче, всяко такси, всеки рейс, а често се слуша силно и в държавни учреждения.
Погледноте изпълнителите - та 90% от тях не са от български произход, 99% от тях нямат дори и капка талант, да не говорим за наглоста им .....   
Текстовете - "на закона маамата е....л съм", "Как боли" и прочие... могат да се чуят такива неща, които биха накарали магистрална проститутка да се изчерви ..... а тази мръсотия се слуша масово от младите....
Някои "велики мозъци" наричат Чалгата - ФОЛК! Какъв фолк? Та нали фолк е народната музика, музиката на българския народ, написана от Българите, за красотата на България и великите Българи. Докато Чалгата е Микс между кражби от Турска - Циганска - Сръбска- Гръцка и Българска народни музики, изпяти от Илитерати, крадци на кабел от катуна или проститутки то най-нисша класа. Някои като КОНДЬО се занимават и с трафик на жени (доказано) и наркотици (недоказано)! Пропагандата на тази мръсотия е зверска, навсякъде, по вестници , телевизия, по улиците ти се набиват пред погледа нацапани цалгаджии, та подяволите, един такъв мангал си сложи задника зад паметника на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА и искаше да влезне м Парламента!
Според проучване на Агенция "Медиана" поръчано от Агензцията за младежта и спорта - 63% ог гимназистите знаят кой е авторът на "Хаджи Димитър" , а 87% знаят кой пее "песента" "води ме в някоя квартална кръчма"!
Ако споделяте гледната ми точка и и на вас ви е писнало от тази помия, се присъединете към мен...
Организацията ми не иска членски внос или регистрация, който мрази чалгата и иска да се бори срещу нея автоматически е приет за член, единственото което се иска е да се обяснява (разбира се в рамките на добрия тон) на хората, каква отрова за Държавата ни е чалгата (евентуално може и да споменавате АНТИ ЧАЛГА ОРГАНИЗАЦИЯТА, във вашите постове в интернет и където можете да слагате картинки осмиваши, или оплюващи чалгата.
Очаквам вашите идеи, мнения и предложения!

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #1 -: Септември 18, 2006, 02:31:30 »
Чалгария

Има такава страна. Тя си няма име, затова условно я наричам Чалгария. Да се излезе от нея е трудно, да останеш също не е лесно. Това е страната на белите мерцедеси, конските кебапчета и лошото образование; там Господ в голямата част от случаите се нарича Иисус Христос, но подопечните му най-често се гърчат под звуци, родени в бита и душевността на хора, които наричат своя Господ алла (не Пугачова). Чалгарите са невинни; те имат право на културен избор, защото възлизат на 93 процента от населението. Другите 7 процента също имат право на избор: като не им изнася, ако щат, да се изнасят. Мартин Карбовски е един от тях.

ЧАЛГА Е! (пейте, робини)
Има едни велики дъвки - "love is..." - с картинки и кратки послания за това какво е любовта. Те са добра алегория за нашето Общество. У нас обаче на хартийките на тези милиони дъвки пише друго. Пише "Чалга е!". Не с многоточие, а с удивителна.
Чалга е! След глагола "е" няма такива работи като послания и милиони варианти! Край на многоточията! Опитайте дъвките "chalga is!" Те приличат на онази деформирана част от пъпчетата върху трептущите кореми на ханъмите, а вие всички искате да докоснете с език тези пъпчета, въпреки че в тях се събира мъхът от смисъла на живота! Яж чалга, пий чалга, сънувай чалга, чукай чалга - бъди чалга! Чалга е! Дъвчи и си купи още една!
Въпреки че никой в тази страна не очаква да има написано нещо след удивителната на "чалга е!", аз ще ви допиша няколко такива дъвкови послания. Да започнем простичко, за да бъдем разбрани (и от тях):
ЧАЛГА Е! (едно езиково и музикално понятие)
На турски език чал! е заповедната форма на "свиря". На цигански производната дума шалджъ вече е ъпгрейдната до "певец" или "касетофон". На български означава определен вид музика, която слушат (или толерират) близо 93 процента от населението (данните са от НСИ, април 1999). Стотици изследователи и противници на чалгата (вкл. Каналето) твърдят, че след като чалгата е толкова разпространена, не трябва да я отричаме. Трябва да се съобразяваме с общия вкус, маниер и да търсим и да открием нещо важно, символично и народопсихологично. Или поне да я толерираме.
Но няма да стане така. Проклети да сте. И триклети да сте, и пет-клети да сте, седем-осем и да сте паднали. Да го духат всички, които мислят по този начин.
Защото колкото повече:
а) едно НЕЩО е разпространено сред много хора,
б) които ти говорят, че ТО е нещо нормално и
в) трябва да се съобразяваш с него,
толкова повече ТОВА НЕЩО има шанса ДА Е СБЪРКАНО ОЩЕ В САМИЯ СИ ЗАМИСЪЛ!
Когато някой каже на вас, седемте жалки процента, че трябва да се съобразявате с 93% от населението на една страна, това е поличба. Трябва бързо да си съберете багажа и да се изнесете. Защото, колкото и да е уж дребен проблемът, по който 93% от населението мислят еднакво, малко след тази поличба някакси естествено идват на власт едни хора с мазни перчеми и неестествени мустаци, които обичат да крещят на език, на който нормалните хора разговарят само с конете си.

ЧАЛГА Е! (когато слушането на музика е фашизирано)
За начало си спомнете, че най-големите грешки са правени, когато всички мислят еднакво и не се сещат да си кажат един на друг, че нещо не е наред.
Чувам пискливите Гласове на миризливите Популисти, усещам мнението на животрептущите Трепанатори на Обществения Череп и долавям неприязънта на Лоботомистите от Последния Ден. Единственото, с което всички те биха могли да бъдат прокълнати, е да почнат окончателно да се обличат като Луна, да се дехуманизират като Мечо и да се оженят по любов за Сашка Васева. Но тази студия впрочем не е за тях. Това е една студия за семплер, китара и 7 % от населението.
Колко пъти сте се противопоставяли на дискриминацията при слушането на музика? Някога да сте отивали и да сте казвали, че тази музика не ви е по вкуса? Случва се само обратното - това е историята за един софийски диджей на Боровец по време на тазгодишния абитуриентски бал на средноелитна гимназия. Той бил заплашен от - забележете! - разгорещената и боса учителка по френски език "да спре с тия неговите глупости" и да пусне чалга, щото "всички ще си излязат от заведението". Веднага след това, напълно обут, дошъл босът на заведението и казал на диджея, че ако всички си излязат, той, диджеят, "няма да си излезе жив оттука" и той, босът, лично ще се погрижи за тая работа. Ди-джеят обаче излязъл за малко, заел някакви сборни касети от местен колега в съседно заведение и се върнал. За да продължи живота си.
Подобна история е описана от Ремарк в Черният обелиск - ако някой не иска да слуша точно това радио, просто да излезе от тази кръчма и да ходи в западна посока, докато падне на земята и си поиска вода на италиански.
Представете си чалга да слушаха единствено шепа прости чалгари, винаги на първи юли сутринта; представете си момиче и момче да срещаха Слънцето с чалга САМО на първи юли, на морския бряг; представете си хората, слушащи чалга, просто да си правеха на първи юли своя тих купон, наречен чалгай-джулай... Как чудесен щеше да изглежда светът! Хората щяха да седят и да мислят различно, а други щяха само да седят. И да слушат чалга. И тази държава нямаше да изглежда така.
ЧАЛГА Е! (когато и ние, и вие, и те в очите на света сме едно и също)
Не ме разбирайте погрешно - аз от музика нищо не разбирам. Но живея някак в българската "интонационна среда" и в един момент започвам да усещам, че и музиката нищо не разбира от мен. А друга няма! Живея на място, където няма нищо друго освен чалга. Дори да бях чалга фен, аз пак щях да се притесня от липсата на алтернатива. Защото - замисляли ли сте се някога? - аз и вие сме от онези нула цяло и дасие**майката колко малко процента, които знаят какво е техно, габа, рок, бритпоп, алтърнатив, ню-ейдж, хип-хоп и прочие. Това е.
Посрещнете фактите с открити гърди. А сега си помислете, че в очите на света и вие, и онези, дето слушат чалга всеки ден и се къпят всеки месец (прав е Чърчил!), сте едно и също. Българи.
Ние си нямаме нищо. Време е да си го признаем, че осиротяхме, братя. А докато погребваме несъществуващото тело на старата Естрада, на Гробищата за Музикални Любимци циганите са си спретнали такъв купон, че вече те е срам да заплачеш.

ЧАЛГА Е! (следствие, а не причина)
Интелигентният човек не може да има нищо против чалгата. Това е все едно докторът да се опитва да оперира висока температура. Не чалгата кара една нация да изглежда проста, а обратното: простата нация по естествен път ражда чалга. Чалгата е следствие, а не причина. Вижте се къде и как живеете, вижте как и за какво си говорите, вижте се какво и колко получавате.
Може би ви се струва, че от всеки ъгъл у нас дъни чалга? Не. В България всъщност е тихо. Погледнете свинщината на мръсните улици, лошото обслужване, превърнато в класика, вселенското отебаване. Погледнете как децата се спъват по неравните тротоари на детството си, а бащите им ги псуват и им пожелават да окьоравеят като майка си, на която "шейебатмайката" - и това отеква, защото е тихо.
Погледнете как какво да мезят. Да мезят и да спрат да крещят, че нищо не се случва и че в тази страна тишината ги потиска.
Виждали ли сте гнусния пасторал автобусите разнасят към панелните коптори работната сланинеста ръка на остаряващата нация, която мъкне торби със сланина за децата си, за да има с на разградения двор, неподдържаната градина, подивялата асма, извила се над масата с изгнила мушама, край която над пластмасови употребявани чашки домашна ракия седи Националният Дух и се чуди защо е толкова тихо? Виждали ли сте?
Виждали сте. Но тези картинки няма да са толкова страшни, ако пуснете музика върху тях. Тя не бива да е Пинк Флойд, защото хората ще започнат да се самоубиват. Не бива да е от Трейнспотинг, защото и другарите ще станат дрогари. Съвсем пък няма да е и на Трент Резнър, защото всеки, който се казва Пантуди Харалампиев, ще се почувства като Уди Харелсън и ще започне да избива уволнени оператори и репортери от БНТ.
Не, тази музика трябва да е весела. Да извива за мацки и хубави коли. За кинти и бандити. За любов и раздяла. И още нещо. Средата иска озвучаване и го получава. Пусни музиката!
Слушам пуснатата музика и нищо не разбирам. Защо, след като на тази картинка й отиваше някакъв безотговорен рокендрол, в момента звучи ангажиран кючек?

ЧАЛГА Е! (когато една нация седи твърде дълго пред тоалетната)
Търсенето на литературни примери често отвежда писателите в тоалетната. Сетих се какво е чалгата! Представете си една цяла нация с десетилетия да седи пред вратата на оборудвано WC, да й се ходи по голяма нужда и нещата въобще да са на път да излязат от контрола на културологичното задържане. А "културологично задържане" е наистина сериозен термин от народопсихологията, свързан с авторитарния режим на комунизма.
Но вече се успокоих. Която и да е нация няма да може да прекара целия си живот в кенеф. Там е скучно дори и за най-извратените и дълго стискали нации. Рано или късно, бързо или постепенно, един ден човек излиза от тоалетната облекчен и все едно че нищо не се е случило. Нека го забравим по-бързо, наистина.

ЧАЛГА Е! (нещо като израз на силен национален дух, казаха едни идиоти на един специален семинар)
Запишете си: интелигентността в тази страна е третичен полов белег. Тук умен е този, който може да крещи по-силно и да гледа по-лошо. Атавизми от едно минало, когато кючекът наистина е бил национален танц, но не се е танцувал много от българките. Днес културолозите си отдъхват облекчено, че едно време е било страшно: слушала се е лоша сръбска музика на сръбски. А днес се слуша трижди по-лоша сръбска музика на български, което било по-добре. Освен нея се слуша и гръцка музика на български, циганска музика на български, чисто турска музика на български и големия кошмар - "македонска" музика на български. Дотук за мен всъщност всичко е наред. Чакам само да ми пуснат българска музика на български, за да стана убеден музикален интернационалист. Чакам.
Всичката гадост във Вселената е намерила своя концентриран израз на Петолъчката край Сливен. Там може да намерите на касета ретушираните култури на всички нации, на които не искаме да приличаме (без братска Русия, която някога се напиваше с водка в хола, а днес вече не пускаме и в коридора). Независимо откъде е крадена музиката, на обложката има или руса (полу) гола мадама, или трима тъмнокожи подозрителни типа. Снимките им обикновено са взети от РПУ. И въпреки опита чалгата да създаде илюзия за "нашенско", истината е друга.
Чалгата технически не е български продукт в 99 % от асортимента си. Българският текст не оправдава правенето на песни, който са хитове първом сред мургавите. Това е все едно да има тиролски песни на турски, шансони на арабски, частушки на туркменски и "Ах, мой мили Августин", изпълнена на тъпан от сърбин. Модерни хора и интернационалисти сме ний, ама не дотам!

ЧАЛГА Е! (да правиш много пари от малкото IQ на клиента)
Хората, които правят чалга, я правят, защото това им е животът. Така правят всъщност и всички останали. Когато едно нещо ти е животът, пък и с него си купуваш почти ново беемве-яйце, вече не е много логично да приемаш каквото и да е чуждо мнение. Но в настоящата студия за китара, семплер и 7 % от населението няма да говорим за хората с ниско IQ, които създават продукти за хора с още по-ниско IQ. Няма да е достойно, ако не бъдат споменати другите хора, които спомагат да се лансира явлението "чалга". Те са българи, които помагат при превода на "Доко, Доко" от цигански на български. Те са хора, които могат примерно да преведат "Бургаски вечери" на Тоника СВ от български на цигански. Намирам, че това е най-ефективното действие за интегриране на ромите сред нас. Другото - самата чалга - е интегриране на българите сред ромската общност.
Следват пък част от хората, които продават стъклени чуждоземни мъниста на индианците в резервата. Никой не бива да бъде осъждан, че работи за пари. Само може да бъде споменат:
1. Тончо Русев - във всеки подвид обществена изява в една страна има по един вездесъщ Кашчей Безсмъртни. Тончо Русев е неувяхващият символ на българската естрада, чалга и прочие музика. Друга българска музика просто няма. В тази стремглаво застаряваща страна Тончо Русев (ците) имат статус-символ, който може да бъде сравнен с онова, което е да речем един Андрю Лойд Уебър за Англия. Божичко.
2. Надежда Захариева - у нас поетите се хранят от това, което най-много мразят. Жената на покойната светла личност Дамян П. Дамянов всъщност пази в тайна работата си за Кондьо, Мондьо и компания. Всеки умен човек би го правил - на нея може само да й се радваме, защото в текстовете на чалгърите отдалеч личи пърформансът на една сръчна рима. За сравнение - съществува шотландски фолк по стихове на Робърт Бърнс. Но нещо не е същото. Божичко.
3. Недялко Недялков - синът на поета-настоящ революционер Йорданов. Един чудесен хроникьор, на който пайнерите плащат добре и придават смисъл на неговото съществуване. Никой не е направил повече за държавата Чалгария от този непознат човек. За сравнение с големите тук не може и дума да става: това ще означава един човек да получи награда Пулицър, само защото умее да се пули адски добре.
За пореден път случаят идва да покаже, че дървената естрада, сивата поезия, жълтата хроника, тъжният таксиметров бекграунд и големите цици, набучени кол (вместо овнешка глава) могат да разбият изгнилите врати на безкритичното национално съзнание. И да се настанят в него. Защо е безкритично?! Както пояснихме по-горе: много се е стискало.
ЧАЛГА Е! (когато музиката се произвежда от оторизираните дилъри на фирмени ковчези за християни)
Не, не е прекалено. Докато светска Турция излъчва убийствени и модерни клипове с тънката червена полумесечна линия в тях, у нас нещо не е наред. Докато Франция разработва своя държавна политика в противовес на американското и английското влияние в културата, у нас нещо не е наред. Докато мексиканците даже вече престанаха да подражават на северните си братя - културните хегемони, у нас нещо не е наред. У нас в ориенталски маанета се пее за лош секс с българки. Иде ми да изпея "не съм националист и никога няма да бъда"! Просто питам защо у нас всеки музикант прави римейкове на "Гол кючек 2", а никой не разрови дори един Йоан Кукузел, за да сглоби поне едно нещо приличащо на "Аmeno" (Ера). Нищо хубаво не се случва напоследък и наистина нищо не е наред. Помислете малко за Теория на конспирацията в глобален музикален мащаб.
Знаете ли какво щеше да ви каже героят на Мел Гибсън от филма Теория на конспирацията, ако го питате какво мисли за чалгата? Щеше да ви каже буквално следното:
Мел: "Основна задача на масоните и евреите е с ресурси на американците да изтикат славянското влияние отвъд проливите. По този повод се водят малки регионални войни и се създават невзрачни муслимански държави, които са част от огромен замисъл: да се създаде ислямска културна дъга по веригата Босна, Черна гора, Албания, Косово, Тетово, Родопи, Кърджалийски анклав, Сакар, Делиорман, барабар с Варна. Така гърците ще бъдат изолирани от православието по суша, а ислямът отново ще вижда Виена с просто око и ще може да смущава виенските валсове с гласа на мюезина. Руските романси и интереси се отдалечават със стотици километри, а Шер, Рики Мартин и Дженифър Лопес ще се слушат само от Евгени Минчев и благоверния му испански посланик.
И ако в този план сърбите вече са победени по най-тежкия начин (забелязахте ли, че те воюваха срещу американските ракети предимно с рокендрол? Това трябва да ви говори много) и половината дъга е готова, то и с втората част от тази ислямска музикална дъга няма проблем. Неусетно почти сами българите цъкат ВЕФ-а и му нагласят станциите на ориенталска вълна. Защо така се получава при вас, не мога да ви кажа, защото ме гонят тайните музикални служби на ложата на софийските таксиметрови шофьори... Изчезвам, не си ме виждал!..." Ето това щеше да каже героят на Мел Гибсън по въпроса за теорията на музикалната конспирация и щеше да емигрира. Налудничаво е, нали?
Трудно е да повярва човек. Няма такава държава. Казаха ми преди дни, че в Чалгария чалгата е "народна музика". Ще повярвам в това едва когато сам Иисус Христос, да се слави името Му, слезе по анцуг на Земята, щракайки с пръсти и кършейки кръст. Но Той гледа всичко това отгоре тих, невъзмутим .

*

Злият гений

Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #2 -: Септември 18, 2006, 09:01:33 »
Аменхотеп, напълно подкрепям написаното от теб.Една от най големите злини за този народ е чалгата. Пошлост, Простотия и Цинизъм.
А за Надежда Захариева ще кажа, че Дамян Дамянов сигурно сто пъти се е обърнал в гроба. Тя е и зам.председател на ДПС доколкото знам,което е още по голямо предателство.

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1614
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #3 -: Септември 18, 2006, 10:02:55 »
Значи, идеята ми е такава, да се обединиме в организация, противопоставяща се на мощната, промиваща все-повече съзнания на млади българи с циганията, откровенната педерастия, алкохолизма, безразборния секс, непризнаването на държавните закони, гаврата с национални ценности, турските маанета и простотията си вид "музика" - ЧАЛГАТА.
_______________________________________________________________
------------------------------------------------------------------------


Първо, здравей и поздравления за това "чалга изследване", невероятно добре написано и точно охарактерезиращо проблема "чалга"! Чалгата се разпространява с такава бързина, че чак е плашещо. Аз не живея в България от много години, когато заминавах, по улиците звучеше рокмузика, а когато за последно си бях на гости миналата година, от всякъде се чуваше чалга, трябваше с часове да обикалям из родната ми Варна, докато открия заведение, в което да мога спокойно да изпия едно кафе, под звуците на хубава музика. Обаче, големия проблем не е в чалгата, като музика, а в чалгата, като състояние на духа, манталитет и поведение, затова подкрепям всяко начинание, което се изправя срещу тази пошлост, стига да не е прекалено късно за това!

*

Неактивен Исперих

 • *
 • 1641
 • +430/-132
 • Пол: Мъж
 • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #4 -: Септември 18, 2006, 20:35:48 »
Добре дошъл Фараоне! Преди да прочета писанието ти си мислех, че на света няма друг, който да ненавижда чалгата повече от мен. Е признавам: има поне още един със същите чувства към "ценната" музика. По-точно и вярно от това, което си сътворил не би могло да бъде написано. Подкрепям те на 100 %! Не е случайна приказката "Прост народ - бедна държава". А знаеш ли кое е върховното удоволствие за мразещия чалга?
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #5 -: Септември 18, 2006, 21:17:49 »
Цитат
А знаеш ли кое е върховното удоволствие за мразещия чалга?

Сигурно да не чува чалга ?!?

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #6 -: Септември 18, 2006, 21:29:27 »
Никъде не съм казал че тази помия (лично мнение) трябва да бъде забранена.
Но да ни се ръга в ушите чалгия от всякъде, не е нормално.
Качваш се в рейса - чалга, влизаш в кафенето - чалга, влизаш в някое държавно учереждение - охраната слуша чалга, чиновниците също. В жилищните квартали дъни редовно от балконите. Да не говорим за пазарищата.
За мен тази "музика" е обидна. Само определението фолк, според мен е гавра с великият български фолклор. Да не говорим за клипа на Азис, в който то симулира гей-сношение върху олтара на православна църква!!!
Скоро гледах репортажи от концерта на Планета Пайнер в София - 70% от публиката бяха пяни ромски тийнейджъри. Певиците бяха облечени досущ като курви (с извинение) извадени от някой порно филм или нощен стрип клуб. Подяволите, та една от тях си беше извадила виметата навънка, само на зъртата си беше залепила по 1 Х-образна лепенка!!! Но най-ме втрещи кретенията на някои родители - тези ненормалници бяха завели невръстните си деца (в предучилищна възраст) на този парад на простонията, ***рщината, циганията и пошлостта (пак с извинение).

Моделът за подражание на днешната българска младеж -
« Последна редакция: Октомври 22, 2018, 06:34:09 от Hatshepsut »

*

Неактивен Родозащитникъ

 • **
 • 359
 • +115/-38
 • Пол: Мъж
 • Български националъ - консерваторъ
  • Книги от Монархическо-консервативенъ съюзъ
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #7 -: Септември 18, 2006, 21:53:10 »
Тоя мръсен пендак трябва да бъде убит с камъни на площада,просто за назидание. ;)
Монархизъмъ, Консерватизъмъ, Антикомунизъмъ!

*

Неактивен SSK

 • **
 • 291
 • +214/-15
 • Пол: Мъж
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #8 -: Септември 18, 2006, 22:10:35 »
Приятелю,кратка информация за чалга-изпълнителките и тяхното "издигане"

Анелия-чистокръвна старозагорска циганка с турски примеси,баща й я изоставя като е била малка.
Мария-спала с "суперкадърния" Ванко-(1)Говното за чифт нови ботуши и работа в Пайнер.
Гергана-нейната предишна "професия" е била "братовчедката на Стойко Сакалиев като футболист на Нефтохимик",твърди се че дори са имали връзка.
Камелия-в училищните си години е била "курвата на класа си"
Алисия-бившо гадже на Валери Божинов,наскоро "изгряла"
Софи Маринова-циганка,бивша порнозвезда,филмите й се върят по интернет
Преслава-твърди се че за да стигне до Пайнер е минала през леглото на Митко Събев,Милко Калайджиев и Кондьо.
Азис-изрусен,изсребрен мазен циганин,чалгар,педерас и чиста проба човек нужен да се развращава поколението.

толкова за тези който знам но и още един факт.
чалга-певицата Яница преди 2 години бе в Свищов и пя на панаира ни(който е от 22-24 този месец и се извинявам но няма да мога да дойда на Кубратов сноп в Търново,за което искрено съжалявам)след като пя пратихме наш добре облечен приятел(в смисъла с доста пари)за да разберем колко струва и курвето Яница оцени своята компания за 500лв без спане.
Факт за морала на жени който за съжаление са се родили българки...
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.

*

Неактивен Родозащитникъ

 • **
 • 359
 • +115/-38
 • Пол: Мъж
 • Български националъ - консерваторъ
  • Книги от Монархическо-консервативенъ съюзъ
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #9 -: Септември 18, 2006, 22:20:17 »
Това,че са елитни проститутки е ясно на повечето хора.За Малина знам със сигурност,че преди две години взимаше по 400 лв. на сеанс.Глория беше най-скъпата с 3 бона. ;) Мария вървеше някъде около 1000 лв.Сегашните цени не им ги знам.Може и да са вдигнали тарифите. ;) :D
Монархизъмъ, Консерватизъмъ, Антикомунизъмъ!

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1614
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #10 -: Септември 18, 2006, 22:41:13 »
Да не говорим за клипа на Азис, в който то симулира гей-сношение върху олтара на православна църква!!!
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ужас! Вижте - това ли е бъдещето на България?

http://noviniteb.com/index.php?newsid=1157837257

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #11 -: Септември 18, 2006, 22:54:53 »
Eто за такива извращения говоря.
И това не е изолиран случай. Това е повсеместно.
Незнам колко дебелокож и разкрепостен човек, трябва да бъдеш, за да не се възмущаваш и да не ти правят впечатление, тези повсеместни гаври на турчеещите се цигани - чалгари!
Ние, коментиращите в този форум вече малко или много сме се изградили някаква ценностна система, но представете си каква ще е ценностната система на децата, които растат в обкръжение на това нещо?

*

Неактивен Исперих

 • *
 • 1641
 • +430/-132
 • Пол: Мъж
 • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #12 -: Септември 18, 2006, 22:56:38 »
Цитат
А знаеш ли кое е върховното удоволствие за мразещия чалга?

Сигурно да не чува чалга ?!?

Не. Да има един варел олио и с него да намаже пръстите на всички чалгаджии. ;D
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1614
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #13 -: Септември 18, 2006, 23:48:25 »
За пореден път се убедих, че чалгата е навсякъде, прочетете това:

http://news.ibox.bg/news/id_1327528005

*

Неактивен Amenhotep

 • Pharaoh
 • ****
 • 3545
 • +859/-21
 • Пол: Мъж
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #14 -: Ноември 28, 2006, 20:24:38 »
Поредната гавра!
Този път са едно безродно леке и един румънски мангал, опитващи се да се пишат "Рапъри" но всъщност са обикновенни чалгари-плагиати.
И исорията на предците ни, превърнаха в порно-фолк!
ПОЗОР!

Клип:
http://vbox7.com/play:a1f86e50

Текст:
Шатрата

Румънеца:
Хайде малко да говорим за история!
Тази тема снощи мацката отвори я.
Как аз вместо за гърдите да я хвана,
тъй стана дума за величие на хана.
Владимир Расате `де са ти очите?
Стига гледа тая мацка във гърдите.
Панталонът, Балдуиновата кула.
Леле! Колко чифта гащи е обула?

Енчев:
Момиче, виж как пред теб съм се разголил,
така и Никифор пред Крум не се е молил.
Прави се на тежка, а е лека.
Долу с прическа като Аспарух преди 13 века.

Припев:
Аспарух във шатра-та, ша-трата, шатра-та,
моли се на Тангра-та, Тан-грата.
Пагане да махне риз-ката-ка-ката,
за да видят гър-ци-ци ци-ците.

Румънеца:
Трети курс - историчка,
ходиш ли на козметичка?
За тая работа, моля се, да си самичка.
Аз съм Ивайло цар,
имам страшен чар,
но когато гледам в теб
все едно, че съм свинар.

Енчев:
Нали си чела какво е ставало при Ахелой?
Ще бъде същото, без сръбска музика и бой!
Ела!
Около късмета си недей да бягаш!
Прабългарко, ела във мойта шатра да си лягяш!
Аспарух...

Припев:
Аспарух във шатра-та, ша-трата, шатра-та,
моли се на Тангра-та, Тан-грата.
Пагане да махне риз-ката-ка-ката,
за да видят гър-ци-ци ци-ците.

Румънеца:
Хайде пусни ме да мина метър!
Днес да стана цар, като Асен и Петър.
Не просто секс, момиче, това е поход.
Аз ще съм Крум, ти ще си Върбишки проход.
Дай да прочетем и урока за Шишман,
на нощтна лампа, през глава завити под юрган.
Сега ако ще ми се правиш на софианка,
дишай под вода, като славянка.

Енчев:
Не трябваше да махаш синята си прашка,
отдолу се показа конската опашка.
Обличай се и ходи да учиш по история,
да видиш какви мъже е имало във Фанагория.

Припев: (х2)
Аспарух във шатра-та, ша-трата, шатра-та,
моли се на Тан-грата, Тан-грата.
Пагане да махне риз-ката-ка-ката,
за да видят гър-ци-ци ци-ците.
« Последна редакция: Ноември 28, 2006, 20:27:14 от Amenhotep »

 

Powered by EzPortal