Чалгата - духовният злокачествен тумор

 • 411 Отговора
 • 58403 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #75 -: Февруари 05, 2008, 21:02:17 »
търси анта чалга клуба в vbox - имат към 200 клипа против чалгата.

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #76 -: Февруари 16, 2008, 21:57:26 »
Сега ми пратиха едно мнго лудо линкчеhttp://chalgafun.hit.bg.Малко е стар сайта и не е обновяван обаче е все още актуален...Ето и малко смях от въпросния сайт

Експедиция из дебрите на суб-културата в България

На скоро реших да проведа пътешествие в непознатото - да отида на чалга купон. Трябва да призная, че доста се зарадвах на отворилата ми се възможност. Чувствах се като археолог за първи път в Хеопсовата пирамида - толкова много нови неща, че не знаех откъде да започна наблюденията си.
Та значи - след умерена употреба на психотропни вещества и пълен с енергия и омраза се впуснах в Ада. Първото ми наблюдение бе върху "клиентите" на купона. Почти всички имаха задължителните атрибути на преуспелия чалга-фен:
1.)Мобифон/GSM: Затъкнат на особено видно място на панталона или при липса на колан, поради носене на анцуг, той е в предното джобче на разкопчаната риза. Използва се за привличане на вниманието на околните, като периодично се вади и се бъзиква нещо в менюто или се сменя мелодията на звънене. Задължително следва обяснение какво точно е било променено. При звънене (мелодия на Моцарт) на устройството, притежателят изпада в екстаз от факта, че някой желае да Го чуе.
2.)Ланец: виси задължително на видно място, най-често свободно извън разкопчаната риза. Символ на особено финансово превъзходство е огромен кръст висящ на ланеца, а ако на кръста има "скъпоценни" камъни, то тогава притежателят си е осигурил дълбок респект сред себеподобните си.
3.)Анцуг: Наричан все по-често "АнцуНг", удобен и практичен, той е любим сред модерното фолк-общество. Особено се тачат анцузите на реномирани фирми (Adidas, Nike...). За тези, които не могат да си позволят такъв скъп модел има много алтернативи (Addiddass, Abibas, Adibas, Nikke, и тн.). Друг критерий е броят на копчета отстрани, като тези модели с копчета догоре се считат за върха. Единственият недостатък е, че няма къде да се закачи мобифона.
След първоначалния визуален контакт с обектите започнах по-задълбочени наблюдения на поведението и обичаите им.
Направи ми впечатление, че са много на мода прякорите взети от света на флората и фауната (Зелката, Маймуната, Пора и тн.). Имаше и няколко неодушевени предмета като "Чука" (засега само за него се сещам, но май имаше още). Един екземпляр ми направи особено впечатление с прякора си, който беше направо граматически шедьовър - членуваната звателна форма на съществителното "Шеф", а именно "Шефето".
За да разбереш чалга-феновете, трябва да разбереш езика, на който си комуникират. Той съдържа много възклицания от типа на "Бате/ка" и "Бре" и изключително много сърбизми като "Кафу", "Ку*ац" и задължително глаголите, завършващи до един на "М" (Eла да ти ка'ем...). Друга важна част от езика им е "изяждането" на букви (Маай се отука маа ти ша иба). Това е реплика на типичен чалгист, с който се опитваш да излезeш на глава. След този изчерпателен и добре-аргументиран отговор аз се оттеглих от полезрението му, за да не ме набие. Внимание трябва да се обърне и на разговорите помежду им, които понякога са доста интересни и пълни със смисъл. Ето реконструкция на разговор между сдърпали се фолк-фенове:
-Къф си ти бе???
-А ти къф си?
-Аз съм Пепо!
-А аз съм Джони!
И тук темата се изчерпа и двамата се разделиха.
Доста подробни наблюдения правих върху присъстващите представителки на нежния пол (от чисто професионален интерес естествено :))). Те са задължително облечени много "СЕКСИ" или поне така си мислят. Лично аз не намирам за СЕКСИ 14 - годишно момиче с плътен слой пудра, толкова сенки, че изглежда като пребита. Не трябва да се забравя и задължителното ярко-червено червило нанесено поне по 5 мм извън очертанията на устните. Задължителен моден атрибут са и подплънките, които се слагат на рамената и правят момичето да изглежда като ръгбист. За цялата тази простотия се налага и носенето на чантичка, която задължително е пълна с гримове, спирали, сенки и Бог знае още какво.
Момичето - чалгарка трябва задължително да си има гадже на купона, с когото да танцува на тъжните фолк-балади. Ако по случайност Той не й обръща внимание, тя се здухва и започва да се/го оприличава с лирически герои от любимите си хитове (Ти си моя ангел, Ти си моя Бог...), и така да подтиска мъката в душата си. Да! Те са супер нежни души под целия този слой грим и простотия.
Много важна част от фолк-обичаите е танцуването върху маса или стол, което обикновено чалгарът прави когато е в пълна фолк-еуфория, подкрепен със солидна доза ракия. Танцуването на един е задължително подкрепено с пляскане и викане на "Иииииииха" и "Айде Баткааааааа" от останалите, а ако никой не вика, то танцуващият ще се почувства омерзен и ще слезе от масата. Не мога да опиша радостта си, когато един особено противен индивид се изтърси след като му се строши столът. "Кофти Батка, Кофти Тръпка". Направо ми се напълни душата, само ме хвана яд, че не се надъни на един огромен аквариум, който беше до него. Тогава щеше да е направо неповторимо.
Естествено купонът не се състоеше само от чалгари, ами имаше и някакви нормални, дето се бяха здухали в една стая и слушаха Billy Idol на един гаден касетофон, който едвам се чуваше от мощната уредба, дънеща "Дръжката" в съседната стая. Не знам за вас, ама аз се чувствам точно като тези хора всеки ден като вляза в автобуса или магазина, пусна радиото, или просто се разхождам по Витошка. От всякъде ме атакуват бесни фолк-ритми и все още не мога да си обясня защо, аджеба, толкова изтъпя народът за някакви си 10 години!

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #77 -: Февруари 16, 2008, 22:01:18 »
Как се пише интелигентна чалга

Европеизацията и модернизацията поставят нови творчески предизвикателства пред поп-фолк народните поети. Нека да надникнем в ателието, не направо в лабораторията, където се извършва небивал, титанически мисловен процес, за да задоволим високите творчески стандарти на новия век.
Ето го и шедьовъра на огненото поп-фолк перо:

  Ех! Мама му стара! Колко хубаво беше едно време! Хем лесно, хем доходно, и никой за нищо не те закача. А сега гледай да няма вътре туй, че да няма онуй, че да не каже някой нещо. Сякаш не са същите!
Цици да има там, пък к'во им пеят... Дреме им! Абе, викам, к'во ме мъчите? Не разбрахте ли, че циците са важни в тая работа? Не! Пиши балади! Само се мъча тука като грешен дявол! И к'во да пиша, а? Уффффф!
Къде е музата....? Къде си моя музо? За теб душата ми гори! А! Чакай малко.....
Къде си моя страст едничка?
За теб душата ми гори!
Сега сама си плащам всичко...

АААА! Не! Стига, де! Все натам ще се врътне! Ц-ц-ц! То не, че не е тъй де, ама нали култура ще вкарваме? Ей! Голяма мизерия е туй преквалификацията. Айде пак!
Къде си моя страст едничка?
За теб душата ми гори!
Сега изсъхвам си самичка
във бели нощи, в черни дни!

Изгасна лудият ми пламък.
Без теб пустиня е светът.
С колата друга вече караш...

Ееее! Побеснявам вече! Сега кола пък се пръкна! Тц! Мизерия, мизерия!
Изгасна лудият ми пламък!
Без теб пустиня е светът.
Тежи сърцето - леден камък!
Умира стъпкана страстта!

Пфу! Дотук добре! Айде още малко! Ъ-ъъъъъ! Аха! Припев:
Душата ми - кървяща рана!
Ти бе мой роб и господар!
Какво ще правя без кола?(ААА! Баста!)
Ала отново ще те хвана...

А сега де? Какво се римува с господар? Ммм.... Пъдар, курвар, пчелар, зидар, овчар, кравар..... кавал. Кой сега ще му такова.... кавалите, де? Ееее. Нямаме си ги такива вече, нали? Карай....
Душата ми-кървяща рана,
без теб-мой роб и господар!
На пепел обичта ми стана.
Изчезна в летния пожар!

И вечно любовта ще гоня!
Що е животът без любов?
И що за мъж без мобифон е?(Режи, режи!)
Без сън, без дъх летя на воля.
Сама. Без теб. В света суров!

Но пак ще любя, ще танцувам!
Като цветец на младостта,
ще си прехвърчам, ще лудувам!
Ще кацам в мъжката ръка!

Със "Мерцедес" ще ме разкарват...
(Оп! Оп! Оп! Навици, навици...)
И пак със ласка ще дарявам.
И като роза ще цъфтя...

Ега ти! Как може да искат такива работи, бе? Ще цъфти! Айде бе! Гъзът ти ше цъфти на тебе.... Айде стига толкоз! Уф! Най-сетне! Кат' един Яворов станах тука, мамка му! Сега нещо друго ще излезе ли? Нещо по-младежко, така. По-провокативно. Я да видим....
А! -Хайде, хайде! Поп-фолк-диско-хит! Айде:
Ние ще танцуваме
Ние ще лудуваме
Ние сме най-хубави
Тра-ла-ла-ла-ла
Айде! Айде! Айде!
Не на правилата!
Айде! Айде! Айде! Качвай ме в колата, в колата...
Тра-ла-ла-ла-ла

Ние ще палуваме
И ще се преструваме
И ще се таковаме..
(ЪЪ! Грешка!...)
И ще си празнуваме
Тра-ла-ла-ла-ла
Айде! Айде! Айде!
Не на правилата!
Щом сме толкоз готини, мятай ни в кревата, в кревата!

Е! Това е друго! Това си е жива далавера. Я как ми текна! Като спукан водопровод ми текна! Ама съм добър! Хе-хе!

Коментар на критиката:
Цивилизова се, шлайфа се нашият творец! Интелигентна чалга пише човекът! Що се гаврите с тоя титанически, поетически и естетически шедьовър, а? 


*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #78 -: Февруари 16, 2008, 22:03:26 »
Въведение в чалгософията

Чалгософията, като доктрина, съществува от най-дълбока древност. Основните пунктове в този род софии винаги са били, и винаги ще бъдат следните простички тези:
Зло е разумът и вредно е мисленето за човешкото здраве. Дар божи са спуснатите отгоре постулати, защото ни спасяват от ужасната необходимост да решаваме сами. Най-висше благо е началството, а най-бляскава добродетел послушанието. Мирно трябва да стои човек пред началника, с ръце по ръбовете на гащите, и да не издава ни вопъл ни стон. И наистина какво е реалното освен това, което може да се пипне, помирише, изяде, изчука и съответно да се изсере? Всичко останало е най-чиста заблуда.
За истинския чалгософ няма по-голяма радост от това, всичко да е подредено и стандартизирано, и да не съществува нищо, което да омърси чистата и простовата душа с неприятни и безсрамни размисли.
Ред и единение - това е висша цел на социалната чалгософия. Едно стадо, един овчар! Няма за чалгософа по-красива гледка от строеното, хомогенно стадо, равно като повърхност на блато, което в един глас реве "AVE CAESARE - дай ми кокал". Как няма да се зарадва той на този образцов работен добитък, който геройски мъкне товара, зададен му от командира. Това стадо, което марширува в крак накъдето му кажат, ако ще и към кланицата…
Какво е човешкото АЗ за чалгософията? Една грешка, един тумор, полъх на вятъра, който се плъзга по гладката бетонна стена на непоклатимото стадно НИЕ. Излишно явление е това капризно АЗ и най-първи грях. Какъв е най - висшият смисъл на човешкия живот, освен да се набута човек на топличко, устроеничко, да се нареди в това НИЕ, за препоръчване до някоя млада женска, всеотдайно да служи на пастира си, и геройски да заслужи своя морков.
Единствено добро на този свят е морковът, велика благодат е да те отличи началството с него, а най-голямо зло е тоягата… Няма по-блажено същество от послушната овца, която се мисли за вълк, заблудена от сивия цвят на козината си. Лесен е животът, когато си си назубрил устава и само си влачиш морковчето, удобен е за изкарване.
Какво е познанието за чалгософията? Излишно бреме е то, излишно време се губи за добиването му. Не му трябва на човека да знае, който трябва - той знае. Болни са тези, които за познание правят какви ли не маймунджалъци… Разблъскват те хората, нарушават реда и най-вече създават хаос. В грехопадение живеят те, проявяват своеволие и непослушание. За свободна воля само пелтечат, създават анархия и дезорганизация, а храни ли ни свободната им воля? Да се пазят хората от своето болно, хипертрофирано АЗ, тъй съветва чалгософията. Само там, в стадото и в строя е щастието, в еднопосочния порив на социума. Вижте колко елегантно, изчистено и просто е съществото на тези сладки послушковци… Приятни хорица са те, обичат да се умилкват.
И така от по-горе казаното следва финалният акорд на нашето изложение - само чрез унификация и утилизация на суровия материал ще постигнат чалгософите рай на земята. Никакви дрязги и противоречия, само чист синхрон - как може да се карат помежду си еднаквите? Има ли нещо по-неуязвимо от изчистеното и пределно елементарно съзнание? Има ли друг път към удовлетворяване на чистите физиологически нужди? Нима няма да е рай, когато всички нужди станат само физиологически и лесно удовлетворими? Ред, ред трябва да има….
Прилагаме устав на модерния, бъдещ човек, синтезирал в себе си каймака н чалгософията.
Устав:
1) Никакво мислене, при никакви обстоятелства. Началството е началото и краят на всички неща, то стои над всичко.
2) Ако се появи в четящия устава съмнение - бегом към Чака-Рака. Ако не помогне - препоръчва се зубрене на разпоредбите.
3) Ако се появи активност на АЗ-а - да се зубри уставът.
4) В критични ситуации - бегом към Чака-Рака и зубрене на устава.
 :-P :lol: ;D :D ;) :) :kill:

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1600
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #79 -: Февруари 22, 2008, 20:45:50 »
Добре дошли в Чалгария!

Илиян МИНЕВ

През дълговековната си и забележителна история България винаги се е отличавала от другите държави с уникалния си и интелигентен народ. Точно поради тази причина сме минали през какво ли не. От велика сила, разпростираща се на три морета, до петвековно турско робство, но винаги сме оцелявали!
Специфичният български манталитет ни е давал сили да се борим.
Така беше допреди десетина години, не и днес.
Повече от десетилетие у нас властва с пълна сила една ужасна зараза, която разваля народа ни.
Въпросната епидемия се нарича чалга и благодарение на нея средностатистическите млади българи в момента са на ужасно ниско интелектуално ниво.
Младежта израства в среда, която тотално промива мозъците.
Мнозинството от известните хора са хомосексуалисти, жени с изкуствени анатомични части (водещи се за красиви), сутеньори, наркобосове и други подобни.
Българският тийнейджър вижда всичко това и го възприема за нормална част от живота. Нещо повече - намира го за правилния начин на живеене.
Едно 15-16-годишно момиче, гледайки по телевизията каките с парчета плат по себе си (наричани “дрехи”) и очевадни изкуствени бюстове, решава, че “щом това го дават по телевизора, то е правилно”. Впоследствие започва да подражава на “звездата” от екрана.
Същото се отнася за момче на такава възраст, взимащо пример от изрусени цигани - педерасти с българско гражданство, които печелят пари от пъшкане на сцената.
Заради чалгата и нейните изпълнители българите вече не се отличават по нищо от другите балкански народи.
Тук се слуша циганска, турска и сръбска музика (най-често открадната и с променен на български език текст); за децата е важно да изглеждат и да се държат като другите деца, иначе няма да ги приемат за “готини”; за да бъдеш известен, богат и с уреден живот трябва да си престъпник или гей, а защо не и двете; училището и историята не са важни; цигарите, водката и марихуаната са най-купуваните стоки; кючекът е ценен много повече от народните танци... въобще, едно към едно сме със съседите ни.
Това не е лицето на България!
Народът ни вече е посредствен, нискоинтелигентен.
Така нареченият поп фолк промива мозъците на огромна част от населението. А уж музиката е изкуство, нещо хубаво и полезно. Всъщност тя си е, но чалгата не е музика. Не и за интелигентния човек. Но каквато и да е, тя има власт над хората, колкото и пресилено да звучи това за някои. Власт, на която никой не обръща внимание, и както е тръгнало, българинът няма да я победи. И не защото няма силата да го направи, а защото той вече е друг човек - един екземпляр от голямото балканско стадо. Научен е, че така е правилно и няма намерение да се променя. Даже напротив, ще “възпитава” детето си как да играе кючек, да пие ракия от 12-годишна възраст, да бие жена си по три пъти на ден, да псува за щяло и нещяло и да помни празниците Трети март, Баба Марта и годината 681-ва - но какво се беше случило през нея? Друг път ще се сети, защото по-важното е да не забрави да отиде в чалга клуб в петък вечер и да се напие безпаметно.
Така славата на нашата страна пред света вече представлява следното: “България - страната на абсурдите и неограничените възможности! Елате на почивка в държавата с три етноса, всеки следващ с повече привилегии от предишния - турци, цигани и българи; с най-широкоразпространената крадена “музика”; с най-много изкуствено разкрасени жени и най-женствените мъже; страната със забравена история и фолклор; най-нискоинтелигентните подрастващи и още куп невиждани гледки. Добре дошли в Чалгария!”

Вестник "Про и Анти"
« Последна редакция: Октомври 22, 2018, 14:12:11 от Hatshepsut »

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #80 -: Февруари 22, 2008, 21:25:10 »
Добре дошли в Чалгария!

Илиян МИНЕВ

През дълговековната си и забележителна история България винаги се е отличавала от другите държави с уникалния си и интелигентен народ. Точно поради тази причина сме минали през какво ли не. От велика сила, разпростираща се на три морета, до петвековно турско робство, но винаги сме оцелявали!
Специфичният български манталитет ни е давал сили да се борим.
Така беше допреди десетина години, не и днес.
Повече от десетилетие у нас властва с пълна сила една ужасна зараза, която разваля народа ни.
Въпросната епидемия се нарича чалга и благодарение на нея средностатистическите млади българи в момента са на ужасно ниско интелектуално ниво.
Младежта израства в среда, която тотално промива мозъците.
Мнозинството от известните хора са хомосексуалисти, жени с изкуствени анатомични части (водещи се за красиви), сутеньори, наркобосове и други подобни.
Българският тийнейджър вижда всичко това и го възприема за нормална част от живота. Нещо повече - намира го за правилния начин на живеене.
Едно 15-16-годишно момиче, гледайки по телевизията каките с парчета плат по себе си (наричани “дрехи”) и очевадни изкуствени бюстове, решава, че “щом това го дават по телевизора, то е правилно”. Впоследствие започва да подражава на “звездата” от екрана.
Същото се отнася за момче на такава възраст, взимащо пример от изрусени цигани - педерасти с българско гражданство, които печелят пари от пъшкане на сцената.
Заради чалгата и нейните изпълнители българите вече не се отличават по нищо от другите балкански народи.
Тук се слуша циганска, турска и сръбска музика (най-често открадната и с променен на български език текст); за децата е важно да изглеждат и да се държат като другите деца, иначе няма да ги приемат за “готини”; за да бъдеш известен, богат и с уреден живот трябва да си престъпник или гей, а защо не и двете; училището и историята не са важни; цигарите, водката и марихуаната са най-купуваните стоки; кючекът е ценен много повече от народните танци... въобще, едно към едно сме със съседите ни.
Това не е лицето на България!
Народът ни вече е посредствен, нискоинтелигентен.
Така нареченият поп фолк промива мозъците на огромна част от населението. А уж музиката е изкуство, нещо хубаво и полезно. Всъщност тя си е, но чалгата не е музика. Не и за интелигентния човек. Но каквато и да е, тя има власт над хората, колкото и пресилено да звучи това за някои. Власт, на която никой не обръща внимание, и както е тръгнало, българинът няма да я победи. И не защото няма силата да го направи, а защото той вече е друг човек - един екземпляр от голямото балканско стадо. Научен е, че така е правилно и няма намерение да се променя. Даже напротив, ще “възпитава” детето си как да играе кючек, да пие ракия от 12-годишна възраст, да бие жена си по три пъти на ден, да псува за щяло и нещяло и да помни празниците Трети март, Баба Марта и годината 681-ва - но какво се беше случило през нея? Друг път ще се сети, защото по-важното е да не забрави да отиде в чалга клуб в петък вечер и да се напие безпаметно.
Така славата на нашата страна пред света вече представлява следното: “България - страната на абсурдите и неограничените възможности! Елате на почивка в държавата с три етноса, всеки следващ с повече привилегии от предишния - турци, цигани и българи; с най-широкоразпространената крадена “музика”; с най-много изкуствено разкрасени жени и най-женствените мъже; страната със забравена история и фолклор; най-нискоинтелигентните подрастващи и още куп невиждани гледки. Добре дошли в Чалгария!”

http://www.pro-anti.net/show.php?issue=842&article=7

Като чета това и ми се иска да убия някоя шибана чалгапевачка или певач!!!! :devil: :kill:

*

Неактивен Skarlet

 • ****
 • 1600
 • +407/-30
 • Пол: Жена
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #81 -: Февруари 22, 2008, 21:26:57 »
Само един ли? Всичките са за избиване.  :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
« Последна редакция: Февруари 22, 2008, 21:32:14 от Skarlet »

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #82 -: Февруари 22, 2008, 21:57:25 »
Само един ли? Всичките са за избиване.  :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Трябва да се почна с интернет пропаганда срещу чалгата по форуми и други такива!

*

Неактивен Сосипатор

 • ***
 • 804
 • +2/-6
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #83 -: Февруари 23, 2008, 13:51:53 »
Западната музика, и подобната на нея е за кретени, безродници идиоти, и хора без чувство за естетика.

Трябва да се слуша само източна музика и подобна на нея т.е. Чалга.


Само Чалга!!!


Смърт за конплексарите!!!
Сосипатор Пиров.

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #84 -: Февруари 24, 2008, 12:35:14 »
Изпит за фолкпевици!Ето и въпросите на които трябва да отговорят:
1Какво е първото име на Тодор Живков?
2Назовете една река започваща с Д и завършваща на УНАВ!
3Колко са седемте рилски езера?

Ако кандидатката отговори правилно и на един въпрос-то тя бива скъсана! :-P :D ;D ;) :)

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи

*

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • **
 • 258
 • +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #86 -: Февруари 24, 2008, 12:50:06 »
Западната музика, и подобната на нея е за кретени, безродници идиоти, и хора без чувство за естетика.

Трябва да се слуша само източна музика и подобна на нея т.е. Чалга.


Само Чалга!!!


Смърт за конплексарите!!!

Ей селтак,що не си ходиш на село при дядо да си копаш на нивата и слушаш чалгийка?ЧАЛГАТА Е ОСНОВНО ОРИЕНТАЛСКА МУЗИКА.Тоест ТУРСКА!!! Ти българин ли си?Как може да се друсаш индиански на някаква музика,която са я създали в 80% хората,които клаха 500 години българите?!Останалите 20% е на сърбите и гърците,които също така клаха българите.Като казваш източно,трябва да визираш - БЛИЗКИЯТ ИЗТОК и МАЛА АЗИЯ!Няма нищо общо с руснаците например.Като слушаш чалга ти прославяш ОРИЕНТАЛИЗМА,ТУРСКАТА КУЛТУРА и като цяло мюсюлманите.Разбира се и показваш на какво културно ниво си.А я ми кажи - класическата западна музика (Бах,Моцарт,Шопен) също ли е за идиоти,безродници и кретени?И дали ние сме комплексари,щом ти си този,който призовава СМЪРТ за нас?

Само така Варненчик разгони му фамилията на тоя чалгостанец(нов вид етнос открит от мене :-P)!!!!!!!!!!!!!!!

*

Неактивен Пламен

 • *
 • 367
 • +103/-122
 • Пол: Мъж
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #87 -: Март 07, 2008, 23:32:11 »
И после защо виртуалните "националисти" били задръстени комплексари... :lol:
Вие сте жертви на антибългарската вносна пропаганда. :-[

Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #88 -: Март 07, 2008, 23:41:57 »
За сметка на това не слушаме Турбо-фолк - типичен сръбски жанр, или кючек - турска музика!

бъдещето на България, ако се слуша чалга

http://www.vbox7.com/play:6bc09e8e

Във Вбокс има Анти чалга групи с по над 1000 човека!


Редактирано от модератор: Премахване на невалидни линкове.

« Последна редакция: Октомври 02, 2011, 09:36:33 от Hatshepsut »

*

Неактивен Пламен

 • *
 • 367
 • +103/-122
 • Пол: Мъж
Re: Чалгата - духовният злокачествен тумор
« Отговор #89 -: Март 07, 2008, 23:45:37 »
Това са групи за избиване на комплекси. :lol: :lol: :lol:
Кой нормално мислещ човек ще мрази сръбската музика и едновременно с това ще е против българската чалга? :-[
Мрази ли се нещо, което спира другото? Все едно да мразиш християнство и ислям едновременно... :-[

Комплексарщината - основен враг на България и българския национализъм!

 

Powered by EzPortal