Автор Тема: Славянин или ариец е Румен Радев?  (Прочетена 1358 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8673
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Славянин или ариец е Румен Радев?
« -: Ноември 24, 2016, 21:50:46 »
Цитат
"Изследвани са над 900 души и резултатите потвърдиха - българите по генна структура са европейци...
 
 Това обаче се изкористява като твърдение. Кръвта е едно, езикът е друго. С руси, украинци, белaруси, поляци, чехи, словенци ни обединява общността в езика, но генетично ние сме различни в една или друга степен. Съвременните българи имаме славянски корени. Славяните са дошли тук в VII век, малко преди прабългарите или почти едновременно с тях. Славяните са били в ниска степен на своето развитие, те са живеели племенно, в землянки, в къщи със сламени покриви, изгаряли са телата на покойниците си. Но цивилизацията и налагането на България като страна - тя не си е променила името нито веднъж от седми век! - идва от прабългарите. Те са донесли държавността - културата, военното дело, по тези земи. Неслучайно и до ден днешен ни наричат българи... "
http://epicenter.bg/article/Po-gen-balgarite-ne-sa-slavyani/64786/11/34
...
Объркан съм.
Румен Радев е от с. Славяново,което до 1946 г. се е наричало Княз Борисово , а княз Борис е ариец.
БСП подкрепи Румен Радев на изборите за президент.
Радев настоява за подобряване на отношенията с Русия и е за членството в НАТО.
Основно Румен Радев е летял на Миг, а тези самолети са произведени от славянски народ.
Освен това е и симпатизант на ЦСКА.
Не знам дали е членувал в БКП?
Не знам какво пие-водка или уиски?
http://www.dosieta.net/wp-content/uploads/2012/07/rosen-plevneliev-150x150.jpg
Росен Плевнелиев е членувал в БКП, има арийски вид,пие ракия, противник е на Русия и е за членството в НАТО.
                                                                                   
Румен Радев също прилича на ариец и заради него, ариеца Бойко Борисов подаде оставка.
« Последна редакция: Ноември 24, 2016, 22:06:49 от Петкан »
Ad honores

Неактивен vailen

 • Premium user
 • Forum Member
 • *
 • Публикации: 404
 • Карма: +122/-13
 • Пол: Мъж
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2016, 07:32:01 »
     Петкане, забрави това, за Р. Радев:
Цитат
- 2000 г. – изследване на ПВО на Република България – НАТО, Брюксел;
- През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж в Максуел, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“.
    Едно ми е чудно. Защо след като е човек на Путин, ще го пускат да учи в САЩ?
« Последна редакция: Ноември 25, 2016, 07:36:35 от vailen »
България над всичко!

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8673
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2016, 22:28:18 »
Не знам дали Румен Радев е човек на Путин, но малко е вероятно, защото Путин не се интересуваше даже от контакти с министър-председателя Бойко Борисов и едва ли е подозирал за съществуването на ген. Радев.

 Виж какво казва Румен Радев!

Цитат
"За отношенията между България и Русия, Радев каза, че това, което се пише по негов адрес е некомпетентна журналистика. „Но тя идва от България, защото определени кръгове се опитаха в хода на предизборната кампания да окупират членството на България в ЕС и НАТО единствено за тях, а всички други не са за тази политика, така звучеше и това е крайно некоректно. И тези, които насадиха някакви настроения срещу мен, трябва да се базират на моите открити публични тези по време на моята кампания”, заяви Радев, като подчерта, че хората, насадили настроения срещу него са явно същите кръгове, които провалиха кандидатурата на Ирина Бокова за ООН.

България е пълноправен член на ЕС и НАТО. Трябва да търсим по-голямо доверие и повишаване на диалога с Русия, и намаляване на напрежението с Русия. Растящите заплахи от тероризъм и ислямски фундаментализъм може да бъдат решени само при взаимодействие с Русия, няма друг начин. Някой вярва ли, че конфликтът в Сирия може да се реши, ако Русия, САЩ и ЕС не намерят общо решение. Пътят на конфронтацията не води до решение, той не е решение, категоричен е Радев...  "
https://www.pan.bg/view_article-71-361075-Rumen-Radev-obyasni-zashto-e-tozi-ogromen-medien-interes-kym-pyrvata-dama-i-ko.html
...
Почти същото по отношение на Русия каза и президентът Барак Обама по време на своето неотдавнашното посещение в Германия.Самият той е търсил конструктивни отношения с Русия и добавя нещо много важно " в наш интерес е да получим тяхното сътрудничество".
Барак Обама е президент на САЩ, не е славянин, нито е путинофил.
Не вярвам Барак Обама да е станал "рубладжия".

Цитат


Remarks by President Obama and Chancellor Merkel of Germany in a Joint Press Conference

"With respect to Russia, my principal approach to Russia has been constant since I first came into office. Russia is an important country.  It is a military superpower.  It has influence in the region and it has influence around the world.  And in order for us to solve many big problems around the world, it is in our interest to work with Russia and obtain their cooperation
 
I think we should all hope for a Russia that is successful, where its people are employed and the economy is growing, and they are having good relationships with their neighbors, and participating constructively on big issues like climate change.
So I’ve sought a constructive relationship with Russia, but what I have also been is realistic in recognizing that there are some significant differences in how Russia views the world and how we view the world... "
https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/11/17/remarks-president-obama-and-chancellor-merkel-germany-joint-press
...
Мисля. че Румен Радев е ариец и няма нищо общо със славяните.« Последна редакция: Ноември 26, 2016, 22:46:07 от Петкан »
Ad honores

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8673
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #3 -: Май 25, 2017, 22:50:48 »
Цитат
„Ако наистина искаме славянските народи да бъдат обединени, това може да стане само ако уважаваме историята, а историята много ясно сочи България като родината на славянската цивилизация и култура“, посочи още президентът Румен Радев.
http://epicenter.bg/article/Rumen-Radev-otgovori-na-Plevneliev--Balgariya-e-istoricheskata-rodina-na-slavyanskata-tsivilizatsiya--/128304/2/0
...
 :mad:България била родината на славянската цивилизация!!!
Радев изби рибата!
Радев е славянин.
Ad honores

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1934
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #4 -: Май 26, 2017, 12:32:49 »
След московския Колумб се изказа и "академик " РУБЛЕН Радев,  откривателя на "Славянската цивилизация"!

Славянинът Радев ни върна в годините на най-мракобесната и безпросветна руска и съветска пропаганда
http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/slavyaninat-radev-ni-varna-v-godinite-na-nay-mrakobesnata-i-bezprosvetna-ruska-i-savetska-propaganda

Много ни дойде, след московския Колумб се изказа и софийският славянски обединител. „След като „обедини” нашата нация президентът наш се втурна да обединява славянството. Думите, че трябва да искаме славянските народи да бъдат обединени, направо ме върнаха в годините на най-мракобесната и безпросветна руска и съветска пропаганда. Та затова се чувствам длъжен да възразя. Не съществува никаква славянска общност, не съществува никакво славянско обединение. Не е съществувало и няма да съществува. Това е измислица на пропагандата. При това на московската. Ако кажеш на поляци, чехи и словаци, че и на украинци дори, че трябва да се обединяват с руснаци, като нищо могат да ти строшат главата. Нека да пробва Радев при среща с полския президент да му заговори за "славянско обединение".
Впрочем и поляци, и чехи, и словаци ( наричат държавата си Словенско, а не Словакия), и словенци (Словения) не пишат на кирилица, а на латиница. Дори казахите, които не са славяни, се канят вече да изхвърлят кирилицата. И не защото е лоша, а защото им е набутана от руснаците.
Би трябвало един президент да знае, че на кирилица пишат повече неславянски народи, отколкото славянски. С писменост изградена върху старобългарската писменост, върху кирилските букви, си служат днес следните НЕСЛАВЯНСКИ ЕЗИЦИ: абазински, абхазки, аварски, адигейски, азербайджански, алтайски, балкарски, башкирски, буритски, даргински, дунгански, евенкийски, евенски, ескимоски, ингушки, кабардино-черкезки, казахски, калмицки, каракалпакски, карачаевски, киргизки, коми, коми-пермяцки, корякски, кумикски, кюрдски, лакски, лезгински, мансийски, марийски планински, марийски полски, молдавски, мордово-мокшански, мордово-ерзянски, нанайски, ненецки, нивсхи, ногайски, осетински, селкупски, таджикски, татарски, тувински, туркменски, удмуртски, узбекски, уйгурски, хакаски, хантийски, чеченски, чувашки, чукотски, якутски.

Та кого ще "обединяваме"? Поляците чехите, словаците и словенците барабар с украинци и руси, или всичките тези, неславянски и преобладаващо азиатски народи? Ами това мирише на Путиновия Евразийски съюз.
Не така, г-н президент Радев! Такива хватки като "славянски обединения" на нас, българите, не ни минават. Тоя руски номер го знаем. С него за 45 години ни яхнаха. Дайте следващият.“

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8673
 • Карма: +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #5 -: Май 26, 2017, 20:16:31 »
Има тема за президента Румен Радев в раздел "Общи дискусии", която е озаглавена "Славянин или ариец е Румен Радев?"
Ad honores

Неактивен Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1934
 • Карма: +89/-58
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Славянин или ариец е Румен Радев?
« Отговор #6 -: Юни 23, 2017, 15:41:36 »
Освен че РУБЛен Радев е бил член на БКП, РУБЛен е бил и делегат на 14(Четиринадесетият) конгрес на Българската комунистическа партия състоял се в София на 30 януари 1990г. !


От 1984 година до падането на комунизма през 1990 година кандидатът на БСП за президент ген. Румен Радев е бил член на БКП. Това заяви по БНТ политологът Антон Тодоров. Според Тодоров Радев е приет за член на обявената за престъпна комунистическа партия, още като курсант във Военновъздушното училище в Долна Митрополия. Радев обаче крие този факт и се прави на независим по време на цялата кампания. Негови съвипускници коментират, че е бил и делегат на XIV-я конгрес на столетницата.

Политологът показа и оригинален документ от военното министерство, който доказва, че Радев като командващ въздушните сили е назначил и на втори щат своята любовница Деси, още преди тя да му стане официална съпруга – „Вижте какви големи любовчии са във ВВС. Представяте ли си, какво ще прави Радев, ако стане президент. Това назначаване е абсолютен конфликт на интереси и злоупотреба с власт“, упрекна Тодоров моралните и професионални ценности на Радев.


http://www.informo.bg/


http://epicenter.bg/article/Po-gen-balgarite-ne-sa-slavyani/64786/11/34
...
Объркан съм.
Румен Радев е от с. Славяново,което до 1946 г. се е наричало Княз Борисово , а княз Борис е ариец.
БСП подкрепи Румен Радев на изборите за президент.
Радев настоява за подобряване на отношенията с Русия и е за членството в НАТО.
Основно Румен Радев е летял на Миг, а тези самолети са произведени от славянски народ.
Освен това е и симпатизант на ЦСКА.
Не знам дали е членувал в БКП?
Не знам какво пие-водка или уиски?
http://www.dosieta.net/wp-content/uploads/2012/07/rosen-plevneliev-150x150.jpg
Росен Плевнелиев е членувал в БКП, има арийски вид,пие ракия, противник е на Русия и е за членството в НАТО.
                                                                                   
Румен Радев също прилича на ариец и заради него, ариеца Бойко Борисов подаде оставка.
« Последна редакция: Юли 02, 2017, 13:51:27 от Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !