Българският националистически форум

Автор Тема: Българската нация пред циганизация  (Прочетена 13084 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Bravado

  • Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Публикации: 89
  • Карма: +8/-0
  • Пол: Мъж
Re: Българската нация пред циганизация
« Отговор #60 -: Август 29, 2015, 19:09:53 »
Демографският срив е най-важният проблем на българите и въпреки това почти не виждам да се споменава в медиите.

Интересно е дали по-голямата част от българите са наясно, че изчезваме като народ и дали въобще им пука за този проблем.

Неактивен Балкан

  • Junior Member
  • *
  • Публикации: 19
  • Карма: +5/-0
Re: Българската нация пред циганизация
« Отговор #61 -: Август 29, 2015, 22:44:49 »
Не е трудно човек да се досети на къде сме я подкарали - да се превърнем в изчезващ вид в собствената си страна.
 Ама при живеене ден за ден, с каквото могат да се "похвалят" повечето българи как да се стимулира човек да мисли за създаване на дори малко семейство... С какво ще го изхранва това семейство,с помощи? Едва ли,все пак българинът не е бай ром, който може да си построи къща, където хареса,без да дава още камара пари за хвърчащи листи хартия. Трудовата заетост на българките нито помага особено за осигуряване на това семейство кой знае колко по-висок стандарт на живот, нито пък увеличава раждаемостта. Да вземем за пример на бай мангал жена му, която "все деца има да гледа; ще си пали децата, а те ще палят техните си деца". Браво на жената, че издържа на това нечовешко раждане, което край няма...като погледнеш 50-те години майчинство, които са гордо време трудов стаж за една цинганора. Браво де, ама тая свиня майка да не се множи на твоя земя само...
  Това цялото недоразумение, в което българинът е принуден да оцелява от друга страна подкрепя системата, която тъкмо се нуждае от хора, които просто нямат време да мислят, със страх от това да не загубят и малкото, което получават. Абсурдната система продължава успешно да съществува, а "безценното"(и доходоносно за някои) и развитие и противните глупави дейности, с които продължава да доказва, че работи в името на успеха на всичко друго, но не и оказване на опора за българите(тук все си е било България, а тя няма как изведнъж,без разбира се подкрепата на "цоцащите" полза от това, да се превърне в Цинганория,граничеща с Еврейско море, внасяща жива стока-сириици, получаваща одобрението на "братушките" и т.н.).
« Последна редакция: Август 29, 2015, 22:51:44 от Балкан »
Човек,който е в състояние да издържи изпитанията няма да бъде сломен от събитията.