Forum > Българският медиен портал

Как медиите искат да ни ликвидират!

(1/8) > >>

probg:
В последно време, като гледам новинарските емисии ,по която и да е телевизия постоянно новина номер едно е "етническото напрежение" между цигани и БЪЛГАРИ .Всичко това си има скрит подтекст и той е да стреснат с тези преовеличени "новини" обикновения БЪЛГАРИН и да го накарат да се плаши от всички националистически партии и формации ,да не би случайно зарад тях да избухне гражданска война!Но ние знаем ,че национализмът е единствения шанс  за оцеляването нашата родина,следователно може да сметнем ,че това е атака и срещу държавността у нас!Следователно като заключение бих добавил ,че 80-90% от медиите у нас са българофобски и обслужват чужди държавни интереси(нещо известно ви отдавна)!Единтвеното умно решение е всички националисти да се обединим в един общ фронт срещу гнусната олигархия ,която ни води стремглаво към пропастта!

Да живее България!

Една Българка:

--- Цитат --- В последно време, като гледам новинарските емисии ,по която и да е телевизия постоянно новина номер едно е "етническото напрежение" между цигани и БЪЛГАРИ
--- Край на цитат ---

Ами, просто си изключи телевизора и си включи мозъка! И тогава ще разбереш, че "етническото напрежение" е само в нечии свръх- болни фантазии и че целта им е просто да те подлудят, защото им трябваш луд и немислещ  :)

Една Българка:
 Главната цел на медиите е преди всичко - да манипулира!

 :lol: :lol:  и като резултат да имат послушни оФци, докато ги стрижат и доят.

BGRocker:
Дори и Скат манипулира, но го прави с добра цел, докато онея педера*и некадърни изпълнят на задника Сорос работите. Нали го знам евреина, държащ БТВ, чувал съм, че е бил любовник на оная мижутурка Джон Паница.

Индивидуалист:
Мърдок е сатанист, а друг е въпроса колко е собственик на бтв-там май се оказа че гергов-красимир е биг боса. имам някои материали тука при мен

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия