Ето един много важен въпрос.Цялата страна е пълна с боклук,който има повече права от нас.Хора,който крадат,раждат деца,само за да ги продават,или да ги обрекат на мизерия.Хора,които не понасят наказания за действията си,защото са "малцинство" и това можело да се тълкува етническа дискриминация.Чудесно,но етническата дискриминация е срещу нас!Ако някой мангал(да речем)мине покрай мен и аз го обидя на етническа основа,това е расизъм....А ако турчин мине покрай мен и ми викне "гяур" (което се е случвало)това не значи нищо....Защо?Значи те имат право да ни унижават в собствената ни страна,а ние имаме право само да ги търпим?Да търпим партий като ДПС,новини на турски по националната ни телевизия и джамии,който стават повече от църквите?Не е ли време да им покажем,че трябва да си знаят мястото?Да се научат,че не ние,а те са чужди в тази държава.Преди време един циганин ми беше казал нещо,което буквално ме втрещи"Някой ден няма да имате Конституция,а Мешаре"...След трагичните събития в с.Катуница, "цар"Киро каза "Ще си направя курбан с кръвта на гяури"....И докога това?Докато Ахмед Доган стане президент ли?Не,не,не и пак НЕ!Не ме интересува мнението на хора,които ще кажат"Ама те и те са хора"След като са такива,да се държат като такива!Защото за мен една майка,която ражда 10(да речем) деца, и след това ги изоставя,не е човек...Имат права,които не заслужават,и никога няма да заслужат.