ЖЕРАВНА.
Тука АТАКА беше надцакан, Валери Симеонов и компания изпревариха Волен с доста добър ход.
Волен да помисли по въпроса, събитието от националистическа гледна точка е много силно.
Обаче има едно ОБАЧЕ. Главният инициатор началника на някакъв танцов състав е тотално неграмотен на тема БЪЛГАРЩИНА. Носията му беше синя, а такива български носии не е имало, защото сини дрехи са носили турците. Ама цветът на носията да им е проблема. Въпросният тип обясняваше че по почина на Левски ще създава чети и ще назначава воеводи. Да но Левски не е създавал чети, а комитети и не е назначавал воеводи, а председатели на комитетите.
Другата грешка я направи водещият Касабов на ПАРАЛАКС : мазно и по един доста неприятен и отблъскващ начин подари икона на Левски на Валери Симеонов. Левски е национален герой, велик е , ненадминат е и т.н. но не е светец. Дори съм сигурен че ако беше жив щеше да се възпротиви на това да го смятат за светец. Тука има и противоречие: той светец ли е бил , молещ се и угаждащ на Бога или е бил каквото е бил ? На събора беше и мекерето, комунист агент Иван - Каракачанов: неприятна работа . Този смени сто коалиции и една от друга все по-гнусни.
Обаче и на Симеонов и на Каракачанов яката ще им се карат от ОЛИГАРХИЯТА. Да се заиграват с подобни неща им е забранено, защото БЪЛГАРЩИНАТА е страшна сила и веднъж тръгне ли ще се изчисти от мекерета и боклуци и ще помете и тях и господарите им. За това и Каракачанов, агент Иван беше малко, като на тръни.
Да видим прав ли съм бил, когато винаги съм твърдял че БЪЛГАРЩИНАТА е страшна сила. Ще натделее тя ли над враговете на България.