Това което наричаме национализъм, макар на практика да няма общо с национализма : у нас пое по своят път и търпи сериозно развитие под името родолюбие и хайдутство. А наричащите се националисти с малки изключения даже още не са го осъзнали. Доброто на това родолюбие е че е в доста чист български вид.
Благодарение на ............ хората. Ти знаеш ли, че само в моя град има повече от 30 големи ансамбъла и школи по народни танци - "Войводи", "Моряци" и т.н. на концерти ходят, на международни участия в малки фестивали, но много често по разни сборове и т.н. също пеят и танцуват, всичките имат носии от време оно. Даже по-големите школи обикалят примерно в понеделник са в Калиманци, вторник репетиция в Дългопол и т.н. по селата хората също да имат къде да се запишат на школа. Какво си мислиш, че е станало от вчера, не знам?
ген.Жеков,
вчера си викам, че аз нищо на знам за тази розета от Плиска, та тръгвам аз по Google и къде мислиш стигнах пак в нашия форум, но в лето 2010г. Кого мислиш намирам там, наш Sirows, но дегизиран като Стратега, който в нея тема получава БАН на 19.10, а баш на следващия ден цъфва с нова регистрация bgMishok, като такъв е сколасал 20 мнения :Azn: . Моля ти се обърни внимание на устойчивостта на позициите му!
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?PHPSESSID=8md3bo29t08dp9jv3kojmjsou7&topic=308.30Значи за 8г. този човек не е мръднал ни назад, ни напред просто плато и още от тогава е втренчен в това кое е нац-на реликва, кое обикновен артефакт, кое е нац-ен герой и кой просто станал известен, въобще страшна работа. Още тогава нарича розетата "нео-езичество",а употребата и "сектантство", била символ "на шамани и служители на дявола". Чуди се той там дали Левски е чувал за розетата от Плиска
Мисля спешно трябва да попитам Sirows коя зодия е и да избягвам такива хора предварително: Sirows, моля те кажи ми коя зодия си, човек?