Автор Тема: Смелост, доблест и сила - БЪЛГАРИ  (Прочетена 937 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Смелост, доблест и сила - БЪЛГАРИ
« -: Април 08, 2008, 00:19:45 »
Като си говори за Българи и смелост нямаме равни,но в днещно време нашите братя се страхуват мисля,че се дължи на факта че не им се вдъхва българкият дух.
Абсолютно мисля че от 1ви до 8ми клас трябва да им се набива в главата че са най-великите.
Всичките ми познати искали да се махнат от България.
ми махайте се ниционални предатели аз ще се боря до край.
и ако несе боря значи съм умрял,ако съм жив физически съм умрял душевно.
Сила ли българите винаги са били силни.
не само физически но и умни.
Има сила физика като се говори за бой,балгарското бойно знаме не пада в плен.
Има сила умтвина като се говори за наука и знания,българите винаги са удивлявали сами себеси.
В днешно време ако искаш да станеш нещо трябва да имаш пари.

Искам да тренирам бокс 20 лева на месец.
Искам да рисувам още 10.
Искам да играя шах айдеоще 5.
Иладен съм айде 4 лева 1 ядене.

Мисля че зада стане едно общество стабилно трябва да има възможнасти за младите.
Да си развият максимално потенцияла.

А относно  цигани и турци ...
Нали някой трябва да чисти улиците.
Нали някой трябва да се трови в предприята.
Защо трябва да са балгари за 30 години можем така да изменим структурата,че да сме ги примирили с този начин на живот.

моя мисия и цел в живота е да направя от България - ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ1
Ако не успия значи съм се родил и умрял напразно!


Идей за изменяне на обществото?!
От къде да се започне вие кажете!Редактирано от модератор: Отстранени пунктуационни грешки в заглавието на темата.
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 17:41:46 от Hatshepsut »
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

Неактивен Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1604
 • Карма: +193/-80
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 18:16:02 »
Започва се с демогравска експанзия! Свършва се пак там! Това е начина.

Та конкретно - трябва ти работа и жилище като най първични неща! Общо взето там удариха и антибългарските управници. Искаха да вземат нашите жилища и по късно работата/първо Хилд, която открадна много апартаменти, а и ликвидирането на индустрията и земеделието.

Не се оставяй тези две условия да се превръщат в самоцел - семеиство се прави и без тях! И българите от старо време са го доказвали многократно!

Второ - намираш жена която да е готова на голямо семейство. Общо взето това е по трудната част и трябва да си истински късметлия за да попаднеш на свястна жена!

Оттам нататък след като имаш булка... люлка!

Децата са спасението на България! Човек с един милион лева и само едно дете е ПО БЕДЕН от човек с 1 лев и 10 деца!

Дерзай! Страхотна цел си си поставил! Това е пътя според мен за осъществяването й!
Демогравска експанзия и ВЗРИВ а не СРИВ!

Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 18:46:34 »
Ако всяко поколение разчита на следващото нищо няма да стане.
аз викам да уставя семейсвото на заден план и да се боря за българия а деца че ще имам ще имам!
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

Неактивен Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1604
 • Карма: +193/-80
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 19:34:42 »
Трябва да има последователност в поколениета. Де факто, ти за какво точно разчиташ на предното поколение на родителите ти, освен за това да се появиш на бял свят. ;) Важно е да си тук на земята! Създаден! Оттам нататък съдбата си е твоя, но ти като българин трябва да спомогнеш за оцеляването на България.

Единствения начин за това е - да имаш ПОВЕЧЕ ОТ 2 български деца от етнически българска жена.

Оттам нататък, веднъж появили се на света, може да се каже че ти си изпълнил най ПЪРВИЧНИЯ дълг към родината.

поне аз така смятам.

Нямам 18. Няколко месеца остават. Но като цяло ще гледам да завърша 12 клас и оттам нататък ще му мисля.Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
« Последна редакция: Декември 15, 2011, 18:46:23 от Hatshepsut »

Неактивен Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1543
 • Карма: +383/-18
 • Пол: Мъж
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 23:47:33 »
ГОСПОДИ!

Какви булки, какви работи, какво по...

Темата е свързана с моралната и националната деградация на българският народ. Темата е свързана с намаляването и заличаването на българският народ. Темата е свързана и с изтичането на българските умове.

Умните карди заминават за чужбина, защото повечето от тях не виждат начин да реализират потенциалът си в България. И какво става когато всички които могат да променят нещо тук си отидат в чужбина (а това може да се брои с другото значение на отидат, това са мъртавци за майка България)? Ами оставаме си на същото ниво и затъваме! Когато всички са кажат че е по-добре да заминат, защото в чужбина вече някой е променил каквото е имало да се поправя и просто могат да ползват наготово благата на иконимическата мощ и просперитет. Всички те които заминават имат способност да променят нещо, но не смятат да я използват не и в България, вместо това използват умът и заложбите си за благото на чужди държави и интереси.

Не веднъж тук съм споменавал, че вътрешният и моралният проблем на българинът е много по-важен от всякакви идеи за "Обединена България", "Целокупна България", "Велика България" и пр. "Велика България" НЕ Е просто огромна територия, "Велика България" трябва да е ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ.

Единственият начин да се съхрани България, българското и нацията е да се борим срещу порочното чуждо и още по-порочното "еничарство", термин който вече-в съвремената история и време може да използва всеобхватно за всеки дарил умът си на чуждите.

Имах (мога да кажа) късмет да разгледам учебната програма от новите "европейски" системи за българските ученици. На какво учат децата!!! "Умните европейци съзряха че тук има интелект и потенциял затова се заеха той да бъде унищожен колкото се може по-бързо. За България е определено предпоследно място в Европа, единствено сърбите да са по-глупави от нази бедните прости кухи българета.

Защо когато се разхождам по централните улици забелязвам по витрините само английски? Аз се намирам в България, не Белгия или някоя английска колония! Българинът му е заложено в кръвта да търси чуждото и да му се кланя. След Освобождението обърнахме цяла европа за да си поставим княз, защото нямало достойни българи за това. Днес нямаме уж сили да се развием затова търсим култа към чуждото и влизаме в ЕС и НАТО (САП).

На фона на всичко хората имат отрицателно отношение към националните светини и патриотизма, преки цитати от българи не ме питайте от къде, гарантирам че са истински защото съм ги чул и записал със собствените си уши:

"Дано да влезем в Европейският съюз, за да ни научат европейците какво да ядем, че тия наши буклучи като бялото сирене са вредни по стандартите на развитите страни"

"Когато влезем в Европейският съюз, такива деградирали фашизоиди като АТАКА и други националисти няма да имат място в парламента, такива хора няма да имат бъдеще"

"Изобщо не ми пука дали на еврата през 2 и 10-та ще пише "евро" на кирилица или не, по-добре е ако пише на латиница, и английският стане световен език а азбуката му също всеобща"

Вреди време ме поканиха да участвам в поредица исторически спорове, няма да казвам кога и къде, но ще ви кажа какво дискутирахме. Най-ценично ме извикаха за да "защитавам България" всъчщнос я защитавах от българи, темите бяха че българите се чувствали по-добре по турско робство отколкото свободни, че Ботев бил анархист, Симеон не бил никога цар, защото безпорният авторитет в лицето на Византийският император никога не го признал за такъв, македонците не били съвсем българи, Сръбско-българската война била зло, породено от български шовинизъм и умраза към уж кръвните ни братя сърби. Имам цитати и от там.

Къде отиваме? А ние тук къде отиваме? Аз къде отивам?

Всичко трябва да започне от най-малките българчета. Знаете ли какво пише в обикновен ученически бележник в Щатите? На предната корица от вътрешната страна има написана т.нар. тяхна "Клетва пред родината", а на вътрешната страна на задната крица клетва към Бога. Защо в българското училище не се изучават лъжите на македонизма и посръбчването на българите, порумънчването на българите, въоръжената гръцка пропаганда и т.н.? А вместо това във в. Култура излиза статия за безлорният "феномен" на "българска" със съмнителен произход "Кен  Ли"? Защо някакви псевдо историци и не историци получават гласност? Аз не мога си отговоря. Едва ли някога ще мога.

Но къде отиваме ние? Ами никъде защото седим и пише в тоя форум безцелно и се караме чия партия била по-добра, чия организация кърти мивки и инсталира по-добре кенефи, религиозни спорове, кой бил мангал, сърбин, утерменш или комуняга и други идиотизми.

Взимат се под внимание глупавите и маловажни проблеми належащите остават в сянка, сякаш някой го мързи да пише и говори за тях защото се изисква много повече умствени усили я здрави пръсти отколкото да наречеш поредната жертва утерменш и какво беше там.

Трябва да приемем, че на днешния ден българска нация НЯМА, тя не съществува, тя се е разпаднала! Ние трябва да я изградим отново!

--------------------------------------------------------------------------

Ако ви се чете четете увлякох се и не отделяйте внимание на някой невероятни грешки в текста, клавиатурата ми издиша.
« Последна редакция: Април 09, 2008, 23:53:13 от Vanadis »

Неактивен Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1604
 • Карма: +193/-80
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #5 -: Април 10, 2008, 08:22:16 »
Темата е свързана с намаляването и заличаването на българският народ.
Точно това казвам! А единствения начин да се спре това намаляване, е не намаляване на емиграцията, което е трудно и скъпо, а увеличаване на раждаемостта в абсолютен брой!

Неактивен Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1543
 • Карма: +383/-18
 • Пол: Мъж
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #6 -: Април 10, 2008, 08:46:05 »
Когато "интелектът" замине и има деца там, новият ум не се ражда тук, а там.

Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #7 -: Април 12, 2008, 11:49:12 »
Когато "интелектът" замине и има деца там, новият ум не се ражда тук, а там.

ПЪЛНА ГЛУПОСТ

Някой ходил ли е в чужбина 90% от народа там е по тъп от един средно сатистически Българин.
Българина докато порасне знае поне 6 занаята чужденеца до края на живота си знае 1.
те са идиоти !
относто българия дигам 2 ръце и два крака за комонизма.
това е единственото решение да нямат право да излезнат от страната .
да има часове по национализам и родолюбие .
да се подобрят повечето държавни очреждение.
балници училища работни цехове и така нататък.
става с военен праврат(за това се боря аз!)
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

Неактивен Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1543
 • Карма: +383/-18
 • Пол: Мъж
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #8 -: Април 12, 2008, 12:58:21 »
Цитат
ПЪЛНА ГЛУПОСТ

И каква му е пълната глупост?????? Нима ти сам туко що не написа че чужденците са глупаци? Когато умните представители на българският народ заживеят там имат деца там интелектът им живее и се предава там, не тук. Това е доказано от генетиката и евгенетиката, умните имат умни деца, силните имат силни деца. Затова и Хитлер е избивал т.нар от НСГРБ "Негодни за живот" по неговите критерии. Затова и е напълно вярно гореизписаното.

Цитат
става с военен праврат(за това се боря аз!)

Вероятно стериокрацитя наистина е единственото което би помогноло да се внесе ред (поне за няколко години), само ми е интерсно да те запитам как се "бориш за военен преврат"?
« Последна редакция: Април 12, 2008, 13:00:03 от Vanadis »

Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #9 -: Април 12, 2008, 13:51:44 »
Цитат
ПЪЛНА ГЛУПОСТ

И каква му е пълната глупост?????? Нима ти сам туко що не написа че чужденците са глупаци? Когато умните представители на българският народ заживеят там имат деца там интелектът им живее и се предава там, не тук. Това е доказано от генетиката и евгенетиката, умните имат умни деца, силните имат силни деца. Затова и Хитлер е избивал т.нар от НСГРБ "Негодни за живот" по неговите критерии. Затова и е напълно вярно гореизписаното.
интелекта може да бъде развиван тук успешно! и в България вси още има доста умни хора но и доста тъпи тройната койлиция се старае да унищожи мозъка на народа!
Цитат
става с военен праврат(за това се боря аз!)


Вероятно стериокрацитя наистина е единственото което би помогноло да се внесе ред (поне за няколко години), само ми е интерсно да те запитам как се "бориш за военен преврат"?

Ми като за начало във военната академия 5 години за офицер целта ми е да се запозная с военни националисти и с бая бая бая уговорки и работа на ръба на закона дано го направим 3000 чавека стигат а 100% има 3000 готови да фанат пушката и да стрелят! ЗА БЪЛГАРИЯ

« Последна редакция: Април 12, 2008, 13:54:23 от Елиан Райков »
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

Неактивен Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1543
 • Карма: +383/-18
 • Пол: Мъж
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #10 -: Април 12, 2008, 14:03:25 »
Ако говориш сериозно, не само военни ще участват... вероятно.

Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #11 -: Април 12, 2008, 14:10:40 »
абсолютно съм сериозен това е смисъла на живота ми!
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

Неактивен Инжинер Донев

 • Hero Member
 • ****
 • Публикации: 1604
 • Карма: +193/-80
 • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #12 -: Април 13, 2008, 16:26:34 »
Ако успееш да накараш тези 3000 воиника да си създадат здрави семеиства с повече от 2 деца, то тогава би постигнал подвиг.


А иначе идеята ми се вижда трудна. Не е неосъществима но винаги помни едно!

Един българин - Воивода!
Два българина - Воивода и Хайдутин!
Три българина - Воивода, Хайдутин и предател!


Неактивен Елиан Райков

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 90
 • Карма: +22/-25
 • Пол: Мъж
 • Живота давам,Родината НЕ!
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Re: Смелост ,Доблест и сила - БЪЛГАРИ
« Отговор #13 -: Април 13, 2008, 17:27:46 »
най-лесният начин да се премахнат наркотиците и т.п. разпрастраняващи се вредни неща:е като държвата работи заедно с пласйорите,тоест държавата стимулира изнасянето на наркотици в чужбина а не разпрастранението им в българия,който ги разпрострянава в българия растрел чиста сталинизация на българия това е истината!

и още много начини постепенно да се оправи страната
като държавата правви така че всички да и помагат.винаги може така да се извъртят нещата че да обърнеш нещо на своя страна това беше само пример.
« Последна редакция: Април 13, 2008, 17:32:03 от Елиан Райков »
Наведена глава се сече по лесно от гордо вдигната!
И за България,УРААААААААААААА!
О,майко моя родино мила земя си красна райска градина.
И за тебе,без страх,без спир живота си ще даря!

 

Website

Към сайта

Facebook

FB Page FB Group