Forum > Конспирация

Някои цитати от Талмуда

<< < (2/3) > >>

stas:
.

Евреи и талмуд :
Талмуд против Евангелието :
Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.

Lunikoff:
Ако всички националистически паратий в света (имам предвид само белите) еврейте могат да бъдат спряни ! това е 1 пример а 2-ея е ако постигнат световен мир което уж те "искат" а не искат. Докато има войни има и еврей с пари които спонсорират дадени организаий!

друг самотен войн:
Тук има някой интересни работи по темата.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/11/04/kniazyt-na-sveta-i-negoviiat-izbran-narod.428751

Катерина:
Ами, като толкова много ни мразят, да си намерят един континент и да се заселят там всички, или два, и да се разделим завинаги. Какво толкова, на нас няма да ни липсват. Ние на тях също. А има и друг вариант, да си намерят една друга планета и да се изметат оттука всички, ще им построим и финансираме пътуването лично, даже обещавам аз да се включа в изчукването на тенекиите на космическата совалка, дето ще ги изнесе оттук. Пожелаваме им много злато, петрол, газ, долари, марки, да си вземат чистите еврейски момичета, варените изпражнения, животни на глава (за секс) и да се пръждосват на другия край на галактиката. Защо те а не ние ли? Ми защото ние сме по-глупави от тях, те тъй казват, значи те са умни могат да си намерят друга планета лесно, по-богата и по-голяма даже от нашата ( тя и бездруго е плоска, глобално се затопля, ресурсите свършват, постоянно войни и епидемии, не можем да се изхраним, абе кофти работа. Какво лошо има, едно семейство сме, а като не може да се понасяме, еми да си кажем сбогом!
Аре, чупка.

Bratilov:

--- Цитат ---А има и друг вариант, да си намерят една друга планета и да се изметат оттука всички, ще им построим и финансираме пътуването лично, даже обещавам аз да се включа в изчукването на тенекиите на космическата совалка, дето ще ги изнесе оттук.
--- Край на цитат ---

Със совалка не може, Катерина. Два пъти имаше астронавти с евроейски произход, и двата пъти совалката бе унищожена. Предполагам, че Господ не ги иска в опасна близост до него! :-D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия