• Welcome to Българският националистически форум.

Какво мислите за анархистите?

Започната от Болгардингезе, 08 Сеп 2008, 12:12:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Болгардингезе

Какво мислите за анархистите?
Интересно ми е.

Редактирано от модератор: Коригирани правописни грешки в заглавието на темата.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Мамарчев

За да не бъда много груб, ще ги нарека само мечтатели и заблудени авантюристи.
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Валентин

Ами,те  изкарват  нас,националистите,че  едва  ли  не  лижем  гъза  на  управляващите,защото  били  "българи" :-[
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"

Борисъ

Долни пропаднали отрепки, които вървят срещу естествените исторически процеси на формиране на народностно самосъзнание и държави. Мечтаят си цял живот да лежат като мекотели по полянките, да пушат марихуана и да не им се налага да имат каквито било отговорности, задължения и ограничения. За един анархист не е престъпление 40 годишен да изнасили 10 годишно момиче, защото това било въпрос на негов личен избор и опитите да му се попречи са опити за ограничение на свободата на индивида :-[ Единственото лекарство за лай.нархотата е няколкогодишна ваканция в каменните кариери, ако и това не ги вкара в правия път-куршум в черепа и дотук с проблема.

Севар Вананд

Изключително заблудени пропаднали хора. Обществото трябва да се прочиства от подобни отрепки.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Death angel

Единственото същество по-вредно от комуниста е анархиста.  :fsniper:
Висш и последен стадий на анархизма е нихилизма.
:s-instagib:
Не падай духом, където ти падне !

Бай Иван

А, аз съм на мнение, че няма по-гадно същество от тъпака, който непрекъснато бълва информация и си мисли, че всичко знае. И като хоби се изказва винаги като последна инстанция.
Аз не съм анархист, но всъщност какво знаете за анархизма? Или просто сте виждали, някой да се представя за такъв, а не знае дори какъв е и е сложно да определи къде се намира.

Борисъ

Цитат на: Иван |Y| - 08 Сеп 2008, 14:36:37
А, аз съм на мнение, че няма по-гадно същество от тъпака, който непрекъснато бълва информация и си мисли, че всичко знае. И като хоби се изказва винаги като последна инстанция.
Аз не съм анархист, но всъщност какво знаете за анархизма? Или просто сте виждали, някой да се представя за такъв, а не знае дори какъв е и е сложно да определи къде се намира.

Всеки е свободен да разгледа форума на ФАБ и да види какви морални ценности имат, ако изобщо имат. За твое щастие форумът ти току що се освободи от още един 'тъпак'.

Севар Вананд

Цитат на: Иван |Y| - 08 Сеп 2008, 14:36:37
И какво ти харесва у анархистите? Признават ли нациите? Признават ли Държавата? Признават ли реда? Те са долни безродници, утайката на обществото. Те са тези, които могат да заличат човешкия род с простотията си, ако бяха повече. За щастие не са.

Бай Иван

Да съм написъл да ми харесва анархизма, написал съм съвсем друго - отваряйте си очите.

Севар Вананд

Цитат на: Иван |Y| - 08 Сеп 2008, 14:50:06
Да съм написъл да ми харесва анархизма, написал съм съвсем друго - отваряйте си очите.
А какво искаше да напишеш? Ако си искал да ни правиш забележка за нещо, това беше най-неудачната тема в която да го направш. Анархистите са точно такива, каквито казахме ние.

Бай Иван

Не съм направил забележка на никой. Ако сметнете за удобно, ваши височества на разума, изобщо ще спра да се намесвам.

Севар Вананд

Цитат на: Иван |Y| - 08 Сеп 2008, 14:56:11
Не съм направил забележка на никой. Ако сметнете за удобно, ваши височества на разума, изобщо ще спра да се намесвам.
Добре. Не мога да те разбера. Моля поясни с думи прости и по-подробно какво имаше предвид в първата си публикация в темата!

Бай Иван

Имах предвид следното: когато казваш нещо не ми харесва, трябва да се обосновеш, позовавайки се на теоритиците на това нещо. Да ги обориш, да видиш къде грешат. Това имах предвид. В България анархисти в истинския смисъл на това  НЯМА! Нито ФАБ, нито Анархосъпротива са такива. Това са субкултурни групички, колкото и да претендират да са такива.

Death angel

Хайде, стига !
Темата е за анахизма, не виждате ли !?  :D
:eusa_drool:
Не падай духом, където ти падне !