Forum > Българофобия

Чуждестранни филми за циганите в България

<< < (2/7) > >>

FELDMARSCHALL:
Ами другите като не правят нищо, все някой трябва да подеме и тези проблеми!

ssaa6oo:

--- Цитат на: Anti-Pasti в Септември 10, 2008, 20:43:22 ---Как точно вчера си го дръпнах от замундата ,точно този филм.Не много приятно да го гледаш ,защото изглежда че положението е безнадежно.Показват езни скинове и по-късно Националната Гвардия.
Говори Борис Накев ,на анлгийски.

--- Край на цитат ---
Ще дадеш ли линк, защото аз не можах да го намера, а искам да го гледам.

makebulgar:
Такива филми нашите журналисти не могат да направят защото ги е страх. Циганите ни мразят и не биха говорили с българи, пък били те и журналисти, а ако освен това са и с бръснати глави като Рос Кемп, със сигурност ако не ги убият, ще ги пребият! 

Филма трябва да го гледат всички, че да видат ц.кънччев как лъже като дърт циганин. Затворили го за кражба на куче!!! И само калдарашите крадели и проституирали, а останалите цигани не го правели!!! Сигурно не го правят щото се занимават с убийства и изнасилвания! >:(

Михнева заслужава още един побой, или заточение в сибир! Пита я англичанина - Крадат ли циганите?, а тя отговаря - Ми то българите не крадат ли?!  :devil:

А говорителя на гвардията, който си тренираше английския, да земе да тренира и нещо друго, като например бокс, карате или нещо друго, че ако го духне вятъра ще падне. Накрая на речта си вика - Циганите и турците да знаят, че ние ТРЯБВА да управляваме страната!!! Обяснява им още на циганите и турците, че нашите прадеди са я създали страната!  :-[ Дали е нужно да им се обяснява това нещо. И дали е достойно?!


ssaa6oo:
Нужно е да им се обяснява, защото те това не го разбират.

Александър:
makebulgar,
Ти може да тренираш бокс, айкидо, карате, джудо, винг чу, кунг-фу, ММА,у-шу... и други, но пак да имаш вид на човек който като духне вятъра ще го отвее. Брус Ли няма вид на боди-билдър но е един от най-добрите бойци. Същото е за бойците в бокса и прочие в ниските категорий(перо, до 65)... Нито килата, нито вида определя това колко си добър в схватките.
Пък и не може всички да сме нинджи, който може и иска тренира... А той е и на 17-18 когато е снимано това.
Това го каза за да разберат дебелите американци и англичани, не циганите и турците дето нямат и телевизори...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия