Умен си!... като лидера ви!
Не съм член на БНС! Макар че, като гледам такива умници като тебе, започвам да им симпатизирам!
П.П. Замислял ли си се, че може да се лекуваш?! Не е толкова трудно...
Много оригинално, няма що.
Първо, нямам лидер и никога не съм имал. Второ, не е нужно да си член на бенесе, за да си ЕнтелегЕнтен като средностатистически бенесар.
Трето, благодаря за медицинския съвет, но ще се въздържа, за да остане свободно направление за теб, че гледам, доста си се разтреперал.
Четвърто, с простотиите си чудесно доказа несъстоятелността на миризливата си тезичка. И може би съвсем умишлено се отдаде на екскрементиране, та да оспамиш темата - нещо твърде характерно за слабичките опонентчета. Сега с Конобарица можете да се отдадете на любовни ласки и трепетно да си шепнете какъв гаден предател е поп Кръстю. С което ще заслужите по една почетна фланелка от кварталния клуб на бенесарските пиянки, както и среща лично с лидера на бенесе, който и да е той в момента.
С което оргазЪмът ви ще е гарантиран.
П.С. Айде, "сигнализирай" подходящата модераторска мижитурка за "политически коректно редактиране" на мнението ми, което със сигурност не се вмества в извратените ти/ви разбирания за "добрия тон".