Forum > ВМРО-БНД

Красимир Каракачанов

<< < (3/20) > >>

skadansk:
В Търново вие имате повече хора. Колко предприятия има Ковачки в Търново? Все едно да те питам колко ваши са тръгнали от перник и колко на Ковачки?  :P

Сосипатор:
На мен нема какво да ми обясняваш за МВРО. Аз 27 години съм живял в Македония, имам досиета, баща ми е лежал по затвори, а дедите ми са избивани за българщината. В България живея едва от 3 години.
Участвал съм в организациите които лидера ви (Спас Ташев по-точно, макар че и Каракачанов е идвал) организираха, в Щип, Струмица, Кратово. киснал съм на Пиротска 5, и съм раздавал литература из Македония. Моето досие в ДБК е над 200 страници, веднъж даже и са ме били за каузата, в полицията.

И по-малко или повече съм запознат с така нареченото ВМРО. 

Мерси, нема нужда.  Вредата от него е сто хиляди пъти по-голема от ползата. А да не говорим веднъж като дойдох на Пиротска 5, и какво ще видя, шиптарите на Ахмети дошли пичагите тука и с "ВМРО" си спретнали некви сделки и сметки. И от горе на всичко, хора от Кавадарци хващат връзки през ВМРО на Каракачанов, което да иска от ДУИ да назначи децата им в държавната администрация. Нали тогава току що беше свършила войната, и ДУИ се беха настанили във властта.
И тогава ми пукна филма, аз дето три месеца съм спал в калта, и не съм събувал по две седмици кубинките във войната, дето пред очите ми шиптарите пръснаха мозъка на мой приятел и съратник, дето са  ме обстрелвали по цял ден с какво ли не, тука да си правя сметки с Али Ахмети и с тия дето избиваха невинно цивилно население.
Ебал съм им мамата на тая ченгесарска сган. От тогава съм заклет противник на тая псевдо-националистка сбирщина наречена МВРО.
Ако некога Атака или некоя друга  националистка партия вземе достатъчно власт, приоритет требе да е изчистването не на Доган и Сергей, а на такива ченгесари като свинята Каракачанов, и наглата сбирщина около него.

skadansk:
Сосипаторе, това обяснява защо, когато бяха яли бой от келешите в Скопие, Джамбазки беше тичал в едно кафе-сладкарница да звъни на албанците да идват да ги спасяват, както и беше станало в последствие  ;D

Сосипатор:

--- Цитат на: skadansk в Януари 19, 2009, 20:50:05 ---Сосипаторе, това обяснява защо, когато бяха яли бой от келешите в Скопие, Джамбазки беше тичал в едно кафе-сладкарница да звъни на албанците да идват да ги спасяват, както и беше станало в последствие  ;D

--- Край на цитат ---

Хора които се бият против своите, и викат шиптари да ги бранят, не са хора, а жалки отрепки. Каквито и да са, тия в Македония са българи. Не може човек да е приятел с шиптарите, и да работи против своите. Ама те вместо да се сближат с хората там, те им работят зад гърба. Събират в секи град най-гнусната сган която за пари и майка си ще продаде, и правят некви организации, които според мен служат хората в Македония активно да се отвращават от българщината. И не един и двама са ми го казвали. 

Ако има нещо отвратително и смрадливо в българската политика, това е ВМРО и агента "Иван" ли беше как беше се му забравям името.

Мамарчев:
И какво? Като те нападат в Скопие, да не им се отговаря ли? Ако теб те бият тук в България, ще стоиш ли мирно, докато те налагат, макар и сънародници?
Живял в Македония, ратник за българщината, а върл сърбоман... Дали кой е ченгето?  :icon_rolleyes:

П.П. Не забравяй, че ВМРО си е сътрудничело с албанците доста преди днешните дни. Най-малко сме се били рамо до рамо по време на Охридското въстание. Да не говорим за друг съвместни антисръбски инициативи, Сосипаторе.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия