Forum > ВМРО-БНД

Красимир Каракачанов

<< < (2/20) > >>

Мамарчев:
Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

Сосипатор:

--- Цитат на: Мамарчев в Януари 18, 2009, 21:51:01 ---Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

--- Край на цитат ---

Я ти кажи под чия директива организирахте да палите сръбското знаме и да псувате Сърбия точно по времето когато педерастите  признаваха Косово.
Защо друг път не отидете в Босилеград да се правите на пичове, а некакси точно в момента когато требваше да се замажат лайната от признаването на Косово?

Разпитай се кой беше организирал тия ваши "активисти" да правят глупости точно тогава? И защо като сърбите ги пуснаха да си вървят по-живо по-здраво, макар че за такова нещо следва никога да не излезат от затвора, (това е все едно некой чужденец да дойде тука и да пали българското знаме и да псува България) защо по всички медии ядяхте лайна че ги били затваряли, че ги пребивали и не знам си кво, като те само ги викнали на разпит и ги пуснали да си вървят?
Защо точно в тоя момент ченгесарската ти партия си скъса задника да разпалва омраза против Сърбия за колкото може по-безболезнено да мине надупването на власт имащите пред "силните на деня"?
За кого работи лидера ви "Иван" ли беше, не помня сега как му беше кодовото наименование.

За протеста пък да не говорим. Всички знаем кой стои зад тоя протест, и каква е ролята ви на кучета в него.
Само знай че все некога ще си получите онова което заслужавате.

skadansk:

--- Цитат на: Мамарчев в Януари 18, 2009, 21:51:01 ---Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

--- Край на цитат ---

Ахахахаха, всички, абсолютно всички на този протест са били платени. Верно е, че на фона на ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР, вие сте с най-много реални членове, но това не променя факта, че сте ги возили като овчици с рейсове. Важното е, че Ковачки плаща  ;D

Мамарчев:
Директива за паленето на сръбското знаме? Абе ти от кога се интересуваш от български национализъм? Стигат ми разказите на момчета от Босилеград, които членуват при нас.
Редовно посещаваме Западните покрайнини. В Босилеград винаги се стараем да показваме самочувствие и да помагаме с каквото можем, колкото и да е нищожно на фона на нуждите на сънародниците ни там.
Бях в същия автобус и нямаше никаква организация на акта! Момчетата са действали спонтанно. Щеше да си убеден в това, ако ги познаваше.
Сърбите са ги пуснали да си ходят по живо, по здраво?! Ти въобще знаеш ли какво пишеш? Едно момче плати глоба и пренощува на граничния пункт заради пренасяне на недекларирана палка. Другите две момчета изтърпяха ефективна присъда от 30 или 45 дни затвор, вече не помня. И сърбите са ги малтретирали. Всеки малко запознат с характера на официалните сръбски органи би трябвало да е убеден в това.

Поздрав, Сосипаторе - http://www.vbox7.com/play:cd6d077c  :twak:  /Няма събиране, на което да не си я запеем! :-P/

skadansk, вашето участие в събитията от 14.01 бяха ли платени. Аз, конкретно, пътувах с автомобила на един от съратниците ми.

Мамарчев:
skadansk, ти какво очакваше? Автобусите да са безплатни ли? Да не мислиш, че пътуванията ни в Македония, Западните покрайнини и Северна Добруджа са с безплатни автобуси? Никой не дава транспорт даром.
Ще ти кажа аз какво видях за групата, тръгваща от Велико Търново. Потеглиха 2 автобуса. Единият бе изцяло с младежи на ВМРО, а другият с хора на ЛИДЕР. В действителност ние бяхме поканени в последния момент, защото "лидерите" не запълниха автобусите си. Това според теб щеше ли да се случи, ако хората на Ковачки са заплашвали служителите си или ако са им плащали да дойдат. Освен това към София потеглиха и 3 автомобила на наши членове, тъй като по принцип за нас нямаше осигурен транспорт.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия