Forum > ВМРО-БНД

Красимир Каракачанов

<< < (18/20) > >>

Франкист:
Красимир Каракачанов и Рада спечелиха първото издание на благотворителното шоу “Bailando – сцена на мечтите”. Двамата се пребориха с останалите три двойки, които достигнаха до финала на предаването – Нели Рангелова и Венци, Мая Бежанска и Ники и Христо Калоферов и Росица, и гордо вдигнаха купата на победителите.

Първи от надпреварата  отпаднаха Нели Рангелова и Венци. Въпреки пламенната подкрепа на Татяна Лолова двамата не успяха да съберат достатъчно зрителска подкрепа и трябваше да напуснат сцената на Bailando, пише Bliasak.bg.

Във втория кръг останалите три двойки бяха подкрепени от хореографите,  а семействата на участниците бяха записали видео послания към своите борбени близки. Особено прочувствено беше обръщението на роднините на Ники към самия него. Думите на близките му бяха толкова затрогващи, че водещата Стефания Колева не успя да сдържи сълзите си и се разплака.

След оспорвана надпревара за победата останаха дуетите на Христо Калоферов и Росица и на Красимир Каракачанов и Рада. Двойките трябваше да се преставят с интрепретации на една и съща песен – I Will Survive. Момичето призова зрителите да гласуват за нея и нейното семейство с думите, че сестра й в момента е в болница, тъй като здравословното й състояние се е влошило и има нужда от подкрепа. Последни на сцената излязоха Роси и Христо, който явно беше толкова развълнуван, че си забрави танца. За сметка на това партньорката му се раздаде на 100%, а водещият Георги Мамалев заяви, че според него тя е победителката в предаването.

В крайна сметка след последното гласуване стана ясно, че подкрепата на зрителите са получили Краси и Рада. За тях бяха гласували 58,2% от аудиторията на предаването, а за конкурентите им Роси и Христо – 41,8%. Така многочленното семейство на Рада ще сбъдне своята мечта и ще запази своя дом.Аз по принцип не съм фен на всякакви такива "риалитита" и на такъв тип реклама от страна на Каракачанов,но се радвам че девойката и деветчленното и семейство имат къде да живеят.... (party)

Amenhotep:
Някъде четох, че цялата работа с печалбата на Каракачанов е била силно нагласена.

Апропо, цяла седмица в централните новини на НОВА ТВ, Каракачанов се изявява като "Звезден репортер" ...

Явно ВМРО се готви усилено за изборите догодина.

ген. Вазов:
Квото ще да правят, сами изборния праг няма да минат. Виж ако са с Лидер или РЗС ( където са в момента) може и да стане.

Veskou:

--- Цитат на: генерал Вазов в Декември 10, 2010, 11:39:06 ---Квото ще да правят, сами изборния праг няма да минат. Виж ако са с Лидер или РЗС ( където са в момента) може и да стане.

--- Край на цитат ---
Няма да го минат ли?! Я си помисли отново: http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=16115.0

Не му е мястото на тоя коментар тук, ама вие с аменхо първи започнахте спора...

Иначе се радвам, че момичето сбъда мечтата си!

ген. Вазов:
Момче, ти наистина ли си мислиш че анкета в Днес.бг би отразила наистина политическите нагласи?!?!?!?!  Лелелеле.... само да не си разочарован после, че евреите са прецакали изборния вот и ВМРО имат 1-2 %  :-D :-D :-D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия