Бойко Антибългарин

 • 136 Отговора
 • 30977 Прегледи

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Неактивен killed_by_death

 • ***
 • 740
 • +159/-39
 • Пол: Мъж
 • Дълг и Чест
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #75 -: Юли 15, 2011, 20:25:26 »
Понякога пропагандните методи и машината за обработване могат да те шашнат относно как "работят". Без значение дали става въпрос за противници или привърженици на Борисов, при всеки арест или серия от арести( винаги някаква  "акция") и хората почват: ето Бойко това, Бойко онова, сякаш в МВР има някакви роботи, които не работят, не са обучавани в тази професия, а само слагат белезници-Бойко и Цветанов водят следствие, събират доказателства, сношават се с прокуратурата, обучават и т.н. Това да разследваш криминални действия и задържаш заподозрени и обвиняеми все едно не е съществувало преди ГЕРБ. :-D Ще ме прощавате, но арести е имало и преди това управление, повечето от престъпния свят имат многократни задържания и чат-пат присъди. Но нямаше такива писаници по медиите. Това не означава, че тази институция си е вършила работата изрядно и ефективно през предишните периоди, просто не са се сещали да раздуват за всеки задържан квартален дилър с тайфата му. Наложи се и мнението,
че който критикува ГЕРБ е комунист и му е харесвала тройната коалиция. Добре, че все пак хората започват да се съмняват малко по малко. Това не ни помага на положението. Ще подскажа: каквото и политическа формация да се появи, няма да доведе до някакъв осезаем просперитет-в нея ще влезнат същите смукачи,търсачи на изгода и влияние. А те са хора от народа,често са,само примерно, леля, вуйчо, брат, братчед, баджанак и т.н. на някой от вас.
С няколко думи: както и в друга тема-духа, манталитета и културата на нацията ни,  е в тотален разпад, няма такова нещо, каквото едно време се е водило интелигенция(сега се води като нещо отрицателно за разлика отпреди ч44-та) нещо като пътеводител и "абстрактното" комунисти за всяко управление, далавери, крими практики и т.н. не важи, защото самото общество ни е пропито от комунизма, фалшивия морал в продължение на 45 години в изкуствена държава...и още 20 години липса изобщо на някаква основа, дори на предишната гротеска.
При липса на качества у едно население,  появата на такива като сегашния премиер са напълно логични. И след него няма да стане по-различно. Бая път има да се извърви по стари забравени пътеки, за да се съгради пак едно нормално и що-годе активно, отговорно общество с национално осъзнание, което да доведе до някакво успешно и задоволително в национален план управление.

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8743
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #76 -: Юли 16, 2011, 15:05:13 »
Цитат
При липса на качества у едно население,  появата на такива като сегашния премиер са напълно логични. И след него няма да стане по-различно. Бая път има да се извърви по стари забравени пътеки, за да се съгради пак едно нормално и що-годе активно, отговорно общество с национално осъзнание, което да доведе до някакво успешно и задоволително в национален план управление.(цит.killed_by_death )
   
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
+1
...
...
Дори и най-беглият анализ на начините на управление на България от 1989г до този момент ще потвърди категорично казаното от killed_by_death.
Върхушката се избира с помощта на тъпанари,мислещи се за хора,а останалите разумни хора търпят страдания.
Ad honores

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • ****
 • 2420
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #77 -: Август 24, 2011, 16:47:51 »

*

Неактивен Франкист

 • банкетен революционер
 • ****
 • 2420
 • +383/-52
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #78 -: Август 29, 2011, 18:25:33 »
Уикилийкс: Кабинетът е лъгал тактически за мораториума върху ГМО

Законодателството за отглеждане на ГМО в България е било внимателно следено и привържениците на ГМО са активно подкрепяни и финансирани от посолството на САЩ - показва нова серия секретни дипломатически документи, разсекретени от Уикилийкс.[/b]

Основна пречка срещу приемането на либерално законодателство за ГМО според грама (06SOFIA1173), изпратена през 2006 г. от шарже д'афер Караянис, е тогавашният председател на Българската академия на науките (БАН) Иван Юхновски, съобщи сайтът "Биволъ", който има договор с Уикилийкс.

Атанас Атанасов, шеф на Агробиологичния институт, разказал в посолството, че Юхновски е изпратил различни „експерти, които знаят много малко за науката за ГМО" в парламентарните комисии по околната среда и земеделието да критикуват законопроекта.
Лобистите за ГМО, с покрепата на зам.-министъра на земеделието Светла Бъчварова, пък изпратили писмо до Европейската комисия с питане дали българският закон е в съответствие със законодателството на ЕС.

"Атанасов смята, че България може да бъде санкционирана, ако се докаже, че законът не съвпада с политиката на ЕС, което може да се превърне в тоягата, необходима на поддръжниците на ГМО тук, за да убедят правителството да преразгледа закона", пише още Караянис преди 5 г.

Посолството в София има добре дефинирана стратегия, подкрепена от биотехнологичната индустрия на САЩ и важни местни доверители, се казва пък в грама на посланик Нанси Макълдауни до Държавния департамент от януари 2009 г. (09SOFIA23) Доверителите трябва да бъдат финансирани, за да проведат информационна кампания за търговските и икономическите ползи от ГМО. Те са сформирали консорциум, който одобрява предложената от американците програма. Консорциумът включва Националната Селскостопанска Академия, Държавната Комисия по Биологична Безопасност, Университети по селско стопанство и храни и институти, местната Асоциация на Селскостопанските Производители и специализираните медии (телевизия Агромедия), пише още в документа.

През 2010 г. американското лоби има реален шанс да успее, защото либерализирането на ГМО става стратегическа цел на правителството на Бойко Борисов. Изправено пред съпротивата на голяма част от българското общество, правителството е решило да наложи тактически мораториум от 5 г. Целта му да предизвика ЕС да го разкритикува като противоречащ на европейското законодателство, след което, под заплахата от европейски санкции, да бъде приет нужният законопроект - тази хитрост разкрил министър Мирослав Найденов пред настоящия посланик Джеймс Уорлик, става ясно още от документа на Уикилийкс.

В началото на февруари 2010 година Уорлик изпраща във Вашингтон некласифициран доклад (10SOFIA105), в който пише следното: "Проектозакон, който би съгласувал настоящия режим на ограничения за биотехнологиите със законодателството на ЕС беше заграбен от групи, които са против ГМО. В резултат и като тактически отговор, правителството предлага допълнение към законопроекта – 5-годишен мораториум върху освобождаването на ГМО в околната среда или за селскостопански цели. Правителството очаква, че след приемането на новото законодателство ЕК ще погледне на мораториума като забавяне в прилагането на закона и на България ще й се наложи или да го отмени, или да се сблъска със санкции, нещо, което това правителство, отчаяно от липсата на пари, много би искало да избегне".

След това дипломатът допълва: "Подложено на силен натиск да измени проектозакона, сегашното правителство предложи добавяне на петгодишен мораториум върху освобождаване на ГМО продукти в околната среда или за селскостопански цели. На 11 февруари, по време на среща с посланика, министърът на земеделието Мирослав Найденов призна, че този мораториум е тактически подход, целящ постигането на стратегическата цел този проектозакон да бъде приет. Според Найденов би било по-лесно да се премахне мораториумът под натиск от ЕК отколкото да се промени законодателството".

Уорлик отбелязва, че тази стратегия е "ходене по тънко въже", тъй като общественото мнение е спечелено от анти-ГМО реториката. Ако Найденов е прав и ЕС в крайна сметка принуди България да вдигне предложения мораториум, правителството ще има извинението, от което се нуждае, за да либерализира най-накрая българския биотехнологичен режим, заключава посланикът.

През февруари България за първи път се възползва и наложи предпазна клауза върху генномодифицирана царевица на Монсанто 810, която е разрешена в ЕС, но страните членки имат право едностранно да наложат предпазна клауза.

*

Неактивен Лудия Макс

 • **
 • 371
 • +43/-14
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #79 -: Ноември 12, 2011, 17:08:43 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fG_FnX4xfpQ[/youtube]
"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш"-Николай Хайтов

Христо Ботев: "Патриот е,душа дава.Но не свойта душа братя, а душата на народа".

*

Неактивен Горянин

 • **
 • 264
 • +25/-19
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #80 -: Ноември 18, 2011, 13:04:00 »
ПРИЗНА СИ, ВСИЧКО СИ КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ!!!

СЕГА, КОГАТО НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е ЯСНО, ЧЕ БОКО ТИКВУНЯ ИСКА ДА НИ ИЗТРЕБИ И ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ТЕХНИКИ ЗА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ, ТОЙ КАЗА СЛЕДНОТО:

Цитат
В средата на мандата точната дума е, че българите разбраха това, което се опитваме да направим, колко добре, колко зле – няма значение. В това отношение много ни помагат и новините, които гледат вечерно време - независимо дали в Европа се сменят премиери, първото нещо, което казват на пресконференции е – да, ще боли.
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-9944710?nt=13

НАГЛОСТТА И БЕЗСРАМИЕТО МУ НЯМАТ ГРАНИЦИ!

*

Неактивен Петкан

 • *
 • 8743
 • +1305/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #81 -: Ноември 19, 2011, 08:51:23 »


«Охрана» на Яндекс.ФоткахРедактирано от модератор: Корекция на таговете на цитата.
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 11:12:06 от Hatshepsut »
Ad honores

*

Неактивен SPQR

 • **
 • 328
 • +60/-13
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #82 -: Ноември 27, 2011, 01:34:48 »

Нови свидетелства за гангстерско минало на Бойко Борисов, медиите мълчат


26 Ноември 2011Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователна компания СИК през 1995 г. Отляво надясно са Венцислав Стефанов, Румен Николов- Пашата, Бойко Борисов. Стефанов и Пашата са отишли лично при Тодор Живков в Бояна и са му предложили да му осигурят денонощна охрана, след което пращат да го пази Бойко Борисов. Снимка: Живко Ангелов, вестник “Капитал”. В медиите е попаднала още една снимка от това честване, на която Борисов е с двамата братя Маргини и торта. Но авторът не можа да се добере до нея, много я крият, много се пазят да не би да попадне в някой от малкото опозиционно настроени медии и да излезе на бял свят. Сигурно я пазят за времето, когато Бойко ще падне, да му скачат с нея по главата, както сега му слугуват.

Една новина от Шуменския съд за срещи на премиера Борисов с гангстера Сретан Йосич и босове от СИК, които обсъждали как да го назначат в МВР, беше премълчана от българските медии. Подсъдим по делото “Килърите”, който е бил шофьор и охрана на гангстера Милчо Бонев-Бай Миле, казва още пред съда, че Борисов по онова време отговарял за канал за наркотици, че като шеф на фирма “Ипон” издал разрешителните на охраната на бай Миле и др.

Каквито и резерви може да има срещу такъв свидетел, неговите показания пред съда съвпадат с други подобни свидетелства пред съда в Белград от 2009 и 2010 г. (виж по-долу). И е недопустимо в демократична държава със свободни медии такава новина да се премълчи и да остане без коментар. Случаят показва, че у нас медиите са контролирани.

Новината съобщиха накратко в новините по БНР, по-подробно “Медиапул”, в. “Сега”, предаде я в сайта си агенция “Кросс”, а оттам и 1-2 маргинални сайта, блогове, Фейсбук. Уви, контролираните от правителството медии вече могат само частично да скрият новина.
По повод новината сайтът “Биволъ“, направи по-подробна публикация-обръщение към главния прокурор:


На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!

25.11.2011 Шуменски окръжен съд

Подсъдимият по делото „Килърите” Васил Костов - Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР.

Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон” собственост на Бойко Борисов по онова време…

„Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция”, допълни той… Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски”, обясни Кеца. (виж новината по-подробно в агенция “Кросс”)

07.04.2009 Окръжен съд в Белград

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето, когато е бил в България, е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.

(Б. р. - освен Сретан Йосич, година и половина по-късно, на 30 ноември 2010 г., защитен свидетел срещу него - Томислав Марянович - също каза пред съда в Белград, че “Бойко Борисов, по времето, когато е “главен секретар на полицията”, е бил човекът на Сретан Йосич и на дясната му ръка Слободан Джурович в България.” Това признание също беше прикрито от българските медии като маловажно и цитирано тук-там в обща информация, без заглавия)


05.09.2006 София, Посолство на САЩ, секретно, не за чужденци

Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

Г-н главен прокурор, къде сте? В изложеното по-горе има всичко необходимо за прокуратурата да се самосезира и да образува досъдебно производство.

Има свидетел в България, защитете го и го разпитайте.

Има свидетел в Сърбия - поискайте да го разпитат българските разследващи.

Има данни за престъпна дейност на Борисов в партньорска правоохранителна служба на САЩ (SIMO) - изискайте ги.

Г-н Велчев, ако не вярвате на Кеца и на Йоца, не вярвате ли поне на ЦРУ?  Или допускате, че ЦРУ си оправдава парите с информация от Кеца?

http://e-vestnik.bg/13236/v-desetkata-na-pomosht-gospodin-velchev-premierat-ni-e-bandit/

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

*

Неактивен SPQR

 • **
 • 328
 • +60/-13
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #83 -: Декември 11, 2011, 16:48:03 »
                                 Борисов вече не крие, че мрази българите..Почивните дни преди Никулден донесоха на Борисов още едно разочарование: той бе принуден да се оттегли от номинацията си за „Футболист на годината” но поиска тази година, 2011 да е нулева за класацията! Т. е. за мен – няма, но и за други да няма награда!

Всъщност крайно време беше Борисов да направи това оттегляне, тъй като във фейсбук се появи предложение всички класации да започват от второ място и първото да се пази за българския премиер!

Жаждата да се прави на универсална личност и да разбира от всичко, доведе Борисов до подобни неудобни ситуации, на дали ги разбра, или само се раздразни

Какво са българите за премиера Бойко Борисов


– „...някакъв шум – като им предложат една година увеличение на годините за пенсия - излизат на протести да поскачат, а след това се радват и на 4 месеца повишаване...”!

„...ако се окаже в тази държава, че над 800 хил. инвалидни пенсии даваме, каква конкуренция ние ще бъдем на скандинавските страни, на Германия, Франция и на всички останали?” попита Борисов. Т. е. инвалидите пречат на пълноценната конкуренция на България спрямо скандинавските страни!?


„...Подписвам инвалид – много тежък – и той се нарежда на опашката и взима двойна пенсия...”

В това изявление на Борисов има няколко лъжи:

Всъщност „двойната” пенсия е една пенсия по избор и процент от инвалидната!

Що се отнася до броя на инвалидите, който неговото протеже Дянков повтаря като мантра – стана ясно, че вместо 800 000 били били четири пъти по-малко – 200 000!

Дали Дянков и Борисов ще се извинят на инвалидите за нападките! Едва ли, те не се извиняват,защото са убедени в своята непогрешимост.

Имам предложение: да предложа на Борисов да го заразят с вирусен хепатит при кръвопреливане, който се развива в годините в цироза – дали ще е в състояние да рита топката? По-скоро ще се влачи като пребито куче и ще бъде повече от непълноценен за работа...

А представя ли си е Борисов да катастрофира и загуби някой крайник – ще го проверяват на всеки три години – как ще му е на Борисов това разкарване и унижение в състояние на инвалидност?

Вече на всички в държавата е ясно, че Българите са му хора, които го дразнят с високата си възраст, инвалидността си, с претенциите си за по-добър, достоен живот! И че за най-малкото започват да скачат?!
http://lubamanolova.info/analizi/2011/2285
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

*

Неактивен april_z

 • ***
 • 747
 • +40/-53
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #84 -: Декември 11, 2011, 18:16:51 »
борисов мразел българите ?  :mad:

борисов иска от своята паплач, да носят пари на държавата. тои има интерес от качественни българи които хранят държавата. той не иска от това богатство което му дават данакоплатците да го дели с паплачта която и тя иска да плюска от тези данаци. и данакоплатците също не искат да плащат данаци за тези инвалиди или на български , отрепки.

да не говорим, че тези отрепки ползват привилегии които здравите хора нямат. не плащат осигоровки, отварят магазини и печелят повече от здравия човек и така излиза че младия собственник на магазин е преебан по начало.  така че е прав бб, че инвалидите са измет които вредят на държавата. те подкопават морала и справедливоста в капитализма. и младия хваща пътя на запад. социалната система е за младите несоциална.

всеки който твърди друго е лъжец.

за пенсионерите да пишем две думи.
по принцип пенсионери и инвалиди са една и съща група мизерници които се хранят на гърба на данакоплатците. и заради това и те са измет и тяхното място е гробищата и заради това се увеличава и пенсионната възраст.
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 18:24:49 от april_z »

*

Неактивен Горянин

 • **
 • 264
 • +25/-19
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #85 -: Декември 11, 2011, 18:19:48 »
борисов мразел българите ?  :mad:

борисов иска от своята паплач, да носят пари на държавата. тои има интерес от качественни българи които хранят държавата. той не иска от това богатство което му дават данакоплатците да го дели с паплачта която и тя иска да плюска от тези данаци. и данакоплатците също не искат да плащат данаци за тези инвалиди или на български , отрепки.

да не говорим, че тези отрепки ползват привилегии които здравите хора нямат. не плащат осигоровки, отварят магазини и печелят повече от здравия човек и така излиза че младия собственник на магазин е преебан по начало.  така че е прав бб, че инвалидите са измет които вредят на държавата.

всеки който твърди друго е лъжец.

за пенсионерите да пишем две думи.
по принцип пенсионери и инвалиди са една и съща група мизерници които се хранят на гърба на данакоплатците. и заради това и те са измет и тяхното място е гробищата и заради това се увеличава и пенсионната възраст.

Добре, другарю антибългарин.  :police:

Предполагам, че ти не си измет, която просто замърсява България с присъствието си, а че си по-скоро активна измет, която се чуди как по-добре да обслужи с ръце и уста господарите си - комуно-капиталисти. Предполагам и че нямаш родители и баби и дядовци, нямаш познати инвалиди и ти най-вероятно никога няма да станеш част от една от тези категории, понеже не си и човек може би? :Azn:

Самият Мухобойко не един път е показвал какво е отношението му към населението на китната ни и окупирана родина, както и не един път е приканвал младите и умните хора да напуснат територията. Интересно кой е лъжеца.
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 18:27:32 от Тома »

*

Неактивен april_z

 • ***
 • 747
 • +40/-53
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #86 -: Декември 11, 2011, 18:27:23 »
аз искам младите да са най важни в държавата а не инвалиди отрепки и пенсионери да смучат кръвта на младите българи и да ги унищожат.

пенсионерите са по принцип богати а младите са бедни, не са могли да натрупат богатства. и на туй отгоре тази пенсионерска гад иска още повече да забогатее на гърба на младите.


ти за кого си? за младите или за дъртаците.?

но това което пиша го казва всеки работеш човек , аз познавам няколко хора които казват, че от доггодина няма да плащат никакви осигоровки като им казах колко на пръв поглед здрави хора са се пенсионирали по болест а той всеки ден мъкне по два тона смески да храни кокошки и да плаща всеки месец осигоровки. това е реалността.

и накрая печалбата му е дори под нулата а има и херния на червата. това справедливо ли е драги ми социален доброчовечецо
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 18:35:24 от april_z »

*

Неактивен Горянин

 • **
 • 264
 • +25/-19
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #87 -: Декември 11, 2011, 18:31:41 »
аз искам младите да са най важни в държавата а не инвалиди отрепки и пенсионери да смучат кръвта на младите българи и да ги унищожат.

пенсионерите са по принцип богати а младите са бедни, не са могли да натрупат богатства. и на туй отгоре тази пенсионерска гад иска още повече да забогатее на гърба на младите.


ти за кого си? за младите или за дъртаците.?

Мисля, че подобни изказвания са по-подходящи за някой анархистки форум, не за този.
Богати пенсионери? Ако са с червени "паспорти" може би, макар по-голямата част от активните членове на БКП също да мизерстват. Инвалидите пък не са отрепки, не мога да си представя изобщо как ти се вписват в това определение. Дори познавам инвалиди, които (сигурен съм) са направили повече за родината от разни форумни пикльовци. Не знам кой ти е втълпил тези изкривени модели в съзнанието и дали не си поредният "на хранилка" в МВР платен провокатор, но те съветвам преди да се изказваш по такива теми да почетеш малко материали по етика и теория на държавността.

*

Неактивен april_z

 • ***
 • 747
 • +40/-53
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #88 -: Декември 11, 2011, 18:39:41 »
не ми трябва твоата етика , аз пиша с примери и с прости думи . не ми трябва етика не ми трябва уроци. аз виждам светът с очите си и ти давам прости примери а ти защитаваш полицайщината и несправидливоста на държавните скапани закони.

и накрая излиза че болен здрав(оредил се човека като инвалид) носи. и ти точно тези изроди защитаваш.

*

Неактивен Горянин

 • **
 • 264
 • +25/-19
 • Пол: Мъж
Re: Бойко Антибългарин
« Отговор #89 -: Декември 11, 2011, 18:49:01 »
не ми трябва твоата етика , аз пиша с примери и с прости думи . не ми трябва етика не ми трябва уроци. аз виждам светът с очите си и ти давам прости примери а ти защитаваш полицайщината и несправидливоста на държавните скапани закони.

и накрая излиза че болен здрав(оредил се човека като инвалид) носи. и ти точно тези изроди защитаваш.

Твоята логика е все едно някой да има обрив по ръката, а лекарят да иска да му я отсече.

Интересно как слагаш в устата ми думи, които никога не съм изричал. Спазването на законите и тяхната строгост са две различни неща. Това, че някой е успял да метне окупационната власт и генерал-губернатора не е мой проблем. Интересно кой защитава полицейщината и безсмислените закони.