С удоволствие бих изнасилил и заклал майките на тези гръцки копелдачета.
Нека дойдат тук в България,с удоволствие ще ги "нахраня и напоя" за "голямото" им дело.
Иначе съм съгласен с Тата.
Вместо да се борят срещу дебългаризаторите в България,те тръгнали да стават робини на гръцките бурсуци.
Ами те са си в България. В Пловдив има гръцки студенти, които учат тука, особено в Медицинския университет. Вероятно има и жени, но и мъжете ще свършат работа. Пловдивчани, Императоре, какво ще кажете да проучим въпроса, да видим колко са, къде са, и най-вече къде живеят. Да спретнем една чета. Аз поемам цялата отговорност и да ги оправим - особено мъжете в буквалния и преносния смисъл, понеже гъркините са много грозни и не си заслужава. На тях можем само да хвърлим един бой. Но мъжете - да ги попребием и след това върнем в Гърция с разпрани задници? Навити ли сте?
Абе чесно съм се питал...тея бурсуци гърците нямат ли си университети в Атина Пирея или Спарта примерно?
Какъв го дирят в България,нали постоянно тръбят че сме били "варвари".
Същото е и с албанците който пък са в Търново.
Иначе за побой над гърци,албанци,сърби или румънци аз съм навит нищо че не съм в Пловдив.
Все ще ми се отдаде да дойда за седмица-две там поне.
Е, това е добре - поне един е готов за нещо. Гледай сега, гърците идват да учат в Пловдив медицина, защото е по-евтино и защото могат да си плащат изпитите. Те създадоха корупцията във ВМИ, защото си плащат без много да се напъват да учат. Още повече, те смятат Пловдив за гръцки град, което е абсолютно невярно, но в тон с тях, гнусния изрод и българофоб, кмета Чомаков им постори паметник на пъпа на Пловдив в тяхна чест, паметник на Филип Македонски, уж като основател на Пловдив, което е също невярно, защото е невярно, основател е трако-българина Евмолп.
Но както и да е - тука е връзката на изрода и българофоба Чомаков с гърците и тяхното присъствие в Пловдив под една илид ръга форма. Той яде от тяхната маса.
На първо време ми трябва човек, който да знае в Пловдив къде точно се намират животните, къде се събират и къде пренощуват. Аз поемам отговорността, щото нашата полиция, няма да е като тяхната, нашата ще бие нас, българите, а гърчулята ще гали с перо. Но нищо и това ще го изтърпим. Важното е да съдерем от бой и наебем гръцките студенти-мъже, за да ги унижим, че са по-долни и от жени.