Forum > Национална Съпротива

Шествие по случай първи май

<< < (14/15) > >>

Атакиста:

--- Цитат на: FANATIK в Април 30, 2011, 12:46:54 ---Така е няма смисъл да се бият цигани и анархисти

--- Край на цитат ---


Има доста смисъл да се бият цигани и анархисти. Първите са безспорна измет, а вторите са труднолечими/нелечими болни.

Veskou:
От действията на анархистите само боя над полицията подкрепям. Иначе не виждам никакъв смисъл да нападаш MacDonald's, Starbucks, Armani и пр. вериги...

Франкист:
Работа за милиони не милиони за властта


                      На 1.05.2011 за поредна година се проведе шествието на  „Национална Съпротива България” под надслов „Работа за милиони, не милиони за властта”.   Шествието започна от пилоните на НДК и приключи пред Народната библиотека с кратки речи.

                      И този път както и досега ние заявяваме, че  първи май не е  повод за празници и всенародно веселие, а повод за протест срещу антибългарската политика водена от поредното антибългарско правителство. Протест срещу мизерните условия на труд, протест срещу нищетата в която за двадесет и първа поредна година от т.нар. демокрация сме принудени да живеем. Протест срещу статуквото довело българското производство до пълен крах, а българския трудещ се до просешка тояга. Протест срещу желанието на „управляващите” да изгонят под една или друга форма  всички млади и кадърни хора от тази държава. И не на последно място – протест срещу продажната ибрикчииска политика на всички досегашни псевдополитици разпродаващи нашата Родина на всякакви чужди елементи – ясно срещу какво.


                     Българския народ се оказа прекалено търпелив, прекалено равнодушен към случващото се с него, а гласовете на всички които предупреждават и протестират  заглъхват в дебелокожието на поредните управляващи предатели. Но ще дойде ден в който тези гласове ще станат по-силни дори от камбанен звън и тогава на отрудения и ограбен български народ ще му трябва обединение и национална съпротива повече от всякога!!!!!

Алекс:
Защо тези не отидоха на Площада където беше митинга на БСП ?
И какъв е резултата от това шествийце ?

Франкист:

--- Цитат на: Алекс в Май 02, 2011, 15:10:45 ---Защо тези не отидоха на Площада където беше митинга на БСП ?
И какъв е резултата от това шествийце ?

--- Край на цитат ---

ами не знам  - може би чакаха да се появят такива като тебе и да им кажат къде да отидат,ама те все по форумите седят и хранят наред и за това май не отидоха.нищо лично.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Powered by EzPortal
Премини на пълна версия