...
Не са ни криви поляците, че си разиграват коня както си искат, а тези дето им дават да правят това...
Прав си. Те просто защитават правата на своя гражданка, така, както би трябвало да бъде. Тук е момента и мястото и българските институции да направят всичко което е нужно, за защита интересите на двете деца, които са български граждани.
Само, че любовта към майката е най-силното чувство и ще избистри след време.
Ако тя наистина е алкохолик и не полага никакви грижи за децата, възможно е това чувство никога да не се върне.
А пък и те си обичат бащата, той е българин и всички трябва да го подкрепим.
По отношение на този случай, май всички до една или друга степен се подведохме от емоциите си. Защото, както и да го гледаме, това си остава една лична драма. Сигурен съм, че
и бащата носи вина за този ужас, който се разигра преди няколко дни. Защо за този период от 1 година, в който той е тук с децата, той не е предприел никакви действия, във връзка с уреждането на взаимоотношенията си с полякинята? Защо след като въпросната жена е курва и алкохоличка, не са се развели и съда не е поверил родителските права на него, ами се налага да се стига до подобни ексцесии? И дали наистина въпросната жена има подобни проблеми или тази версия е удобна на бащата? А и ако наистина тази жена е такъв боклук, как е успяла да го излъже, да живеят толкова време заедно, че и не 1 ами 2 деца да му роди? Може всички тези въпроси да си имат отговор, но аз да не съм наясно.