Не ми е известно червеният полумесец да е заплашвал християните с автомати, както Дашо например. Червеният полумесец е инструмент за надъхване на хората с ислям, нищо повече. Вярно е, че е абсолютно ненужна организация и по-скоро ще отделя помаците от християните (при бедствия например ще идват коли с с турскоговорящи най-вероятно). Я се погледнете, вие националисти: ще приемете ли помощи от кола с полумесец?
Никой не може да застави помаците да приемат християнството. Колкото повече продължава истерията с исляма и ДПС ще става все по-зле. На Българите мюсюлмани вече им е писнало да ги обвиняват в радикален ислямизъм, сепаратизъм и световен тероризъм. Аз мисля, че нетърпимостта към минаретата в едно помашко село си е чиста форма радикално християнство и вече сте готови и да бутате джамии.
Разбира се, подкрепям спирането на строежа на цигански и арабски джамии в Меден Рудник, Асеновград, Малинова Долина и подобни, но христовите воини вече прекаляват.
Абсолютно съм против червен кръст, червен полумесец, червена давидова звезда, червена петолъчка и каквото и да е в България. Възприемам само това: ιYι