• Welcome to Българският националистически форум.

Арийци ли са Българите?

Започната от Machtwille, 07 Юли 2008, 23:12:20

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Machtwille

Спорове от рода на "Арийци ли са Българите", трябва да бъдат забранени, тъй като арийския ни произход не подлежи на дискусия. Не виждам какво има да се коментира. А това, че арийците задължително трябва да са много светли е пълна глупост. Аз съм виждал негър албинос, да не би и той да е ариец? Пигментацията е най-последния расов белег. А освен определен вид физически белези, трябва да имаш и доста духовни качества, за да си истински ариец.

Death angel

Повечето Българи са със сини очи ама само първите 3-4 дни след раждането и със златни коси, но в най-ранното си детство.
Не падай духом, където ти падне !

Болгардингезе

Хитлер казва ,че немците са арийци ,но е доказано ,че не са.Славяните спор няма ,че не са арийци - те са индоевропейци ,а арийците са до-индоевропейци.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Александър

Цитат на: Болгардингезе - 08 Юли 2008, 13:26:56
Хитлер казва ,че немците са арийци ,но е доказано ,че не са.Славяните спор няма ,че не са арийци - те са индоевропейци ,а арийците са до-индоевропейци.

Хитлер нарича славяните подчовеци, отношението на Хитлер към славяните се вижда в Полша... ако незнаеш накарай поляка да почне да ти обеснява колко са ги клали немците през ВСВ.
Аз също не съм съгласен, че немците са арийци макар идеологията да тръгва от тях, но това е тема от която малко съм се интересувал, за мен сме важни ние Българите. Отношението на Хитлер към нас е повече от добро, ще цитирам един пост от форума който много ми допадна и си го запазих:
"Има една книга "Застольные разговорый Гитлера", издателството е в Минск. Та там много ясно е показано отношението на Хитлер към българите. Там именно е упоменато, че браковете между българи и германци са единствените разрешени бракове, защото те няма да разводнят чистата арийска кръв. Никъде в българската история няма българска княгиня омъжена в руския императорски двор.

П.П. Светослав, руският княз, син на княгиня Олга, разрушителят на Преслав обещава на майка си да не напада България докато е жива, защото това е народът на дедите и. Тя се смята за наследница на хановете от Волжска България, преди последната да приеме исляма. Но това е много преди Русия да приеме християнсвото."
:)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Сит

Пътят на арийците започва от земите между Кавказ и Урал преди 10 000 г. Около 3000 г. пр. н.е. потеглят към днешен Ирак и създават Шумерската цивилизация. След опустошително земетресение измират доста от тях, а в този момент идват семитите и ги изтласкват. Някои, които остават са избити, а други - асимилирани от новодошлите варвари - семитите. Т.е. смесват се с тях. А успелите да избягат заминават за Памир и Хиндукуш, където създават Балхара. Някои от тях се отцепват по същото време и създават персийската държава. Останалата част от историята е известна :)  Но излиза така, че и семитските племена имат нещо от нас точно заради тези асимилирани наши братя, които отказват да заминат.
А що се касае до славяните - те са смесица от балтийски племена и индовропейци.

Да не обърках нещо ;D

Севар Вананд

Ще Ви го обясня кратко, точно и ясно. Надявам се да ме разберете ведъж за винаги. Германците не са арийци! Това, че по някое време са решили да се наричат така, не означава, че са станали арийци. Едиствените арийци в Европа са Българите, арменците, хърватите, талишите и още няколко народа в Кавказ. Славяните не са арийци, нито скандинавците, нито англичаните. Ариец не означава рус човек със сини очи. Ариец има две значения- земеделец, и благородник. Арийци са сегашните народи, наследници на древните индоирански народи(иранци и индийци, не германци). Арийци са тези народи, чийто предци в древността са наричали себе си с общото име "арии", а не всички, които искат да са арийци и са имали развита цивилизация.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Metoman_88

Да бе,и унгарцит ене са арийци нали  :lol:
Нищо,че са ни братовчеди  :-[
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Борисъ

Унгарците уж идват някъде откъм Урал и са фино-угри.Финландците и естонците са пак като тях,но и трите народа са си чисто бели 8)

Сит

Цитат на: Севар Вананд - 08 Юли 2008, 15:52:39
Ще Ви го обясня кратко, точно и ясно. Надявам се да ме разберете ведъж за винаги. Германците не са арийци! Това, че по някое време са решили да се наричат така, не означава, че са станали арийци. Едиствените арийци в Европа са Българите, арменците, хърватите, талишите и още няколко народа в Кавказ. Славяните не са арийци, нито скандинавците, нито англичаните. Ариец не означава рус човек със сини очи. Ариец има две значения- земеделец, и благородник. Арийци са сегашните народи, наследници на древните индоирански народи(иранци и индийци, не германци). Арийци са тези народи, чийто предци в древността са наричали себе си с общото име "арии", а не всички, които искат да са арийци и са имали развита цивилизация.
Ако и мангалите в Индия наричаш арийци, ще се отрека от идеята ;D

Борисъ

Цитат на: MJ-12 - 08 Юли 2008, 16:11:04Ако и мангалите в Индия наричаш арийци, ще се отрека от идеята ;D
Те са дравиди,белите в Индия са съвсем малко и в най-висшите касти.

Болгардингезе

Те там са богатите ,в Индия белите ,но иначе циганите са даже по-зле от наще :lol: :lol:

Сит

Цитат на: Борис - 08 Юли 2008, 16:17:29
Цитат на: MJ-12 - 08 Юли 2008, 16:11:04Ако и мангалите в Индия наричаш арийци, ще се отрека от идеята ;D
Те са дравиди,белите в Индия са съвсем малко и в най-висшите касти.
Защото преди хилядолетия арийската аристокрация е колонизирала Индия. Но това са както казвате най-висшите от страната. Останалите за нищо не стават.

Болгардингезе

Севар Вананд

Цитат на: Metoman_88 - 08 Юли 2008, 16:04:33
Да бе,и унгарцит ене са арийци нали  :lol:
Нищо,че са ни братовчеди  :-[
Незнам на какъв принцип определяш, че маджарите са ни братовчеди, ама ще ти кажа, че те даже не са индоевропейци.

И още не можете да ме разберете, че не всички бели хора са арийци. И по какви показатели определяте, че германците са арийци, а славяните- не? И двете културно-езикови общности са еднакво далече от арийци.

Ариец не е този, който ви харесва. Ариец е този, който има арийски произход.

Българи, перси, индийци, арменци, таджики, пущуни, осетинци, кюрди, има още много по-малки и по-многобройни народи. Немога да ги изброя всичките. Ще пропусна някои. Включените не са там, защото са запазили кръвта си чиста, а защото дедите им са наричали себе си арийци, още преди хиляди години.

Надявам се, че ме разбрахте горе-долу за кои народи говоря.

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Мишок

--------------------------------------------------------------------------------

http://bg.altermedia.info/?p=14799&cpage=2#comment-18916
истински 88
Мишок естествено че в твое лице няма чист ариец, защото ариец изисква да си чист И ПО ДУША И ПО КРЪВ

Някога детето ти може да се нарече ариец ако се осъзнае, но ти – никога.

Дядо ти е бил ариец – ти – НЕ!

Кръвта я има. Душата – осрана.

Живей си в мишия свят.

урод!
------------------------------------------------------------------------------------- Това е изказване от алтермедията по мой адрес.
Не съм бил чист ариец, ама дядо ми бил такъв. Аз познавах добре дядо си и баба си . Те не бяха никакви арийци и знаеха и се смятаха че от край време са си българи. Пра-дядо ми е бил раняван на фронта в бой за България, а не за Ария. Брат на дядо ми пък е загинал в бой за България само на 20г. и никой не знаеше че е умрял за Ария.
Та погледнете в какъв нов филм вкарват национализма ни: арийци, перси, папаранци и всичко това е финансирано от хора на БКП-то.
И така какво трябва да се знае за арийците:
- никога не ги е имало
- това е измислено окултно понятие. А в чия власт и контрол е окултизма ? Еврейска. Демек всеки ариецоподобен е плод на чифутския окултизъм.
- народите наричащи се арийски бяха бити през 2-та война на света от командваните от чифути съветски славяни. Излиза че наричаните от Хитлер качествени супер арийци бяха бити от наричаните от него некачествени евреи и славяни. С което става ясно на всеки по-умен че тези работи с арийците нещо са много измислени и фантастични.
И така защо ще му е на един българин да е ариец ? Не знам, българите и така са си славен народ с много добри качества.
Нима има немци с по-големи и смели дела от Левски или Иван Михайлов ? Не няма, ами шведи има ли такива пак няма .
Е защо ли искам да съм българин наследник на славни герои, а не измисленото несъществуващо ариец ?
За сведение тези наричащи се някога арийски народи след войната само за 5-10 г. така се скапват морално и духовно че сега са сред най-извратените в света - демек най-долните. Или може би канибалско-педалската мрежа в интернет за Германия и скандинавието са нещо възвишено а ?
Трябва да допълня че ариеца Хитлер обявяваше италянците и румънците за виши народи. Тези не само не са виши, ами се борят да са най-нишите на земята.
Айде скинари, 88-ци, палячовци и последователи на израилевия окултизъм да сте ми живи и здрави, и ако можете опровергайте ме.

Similar topics (2)

Отговори: 39
Прегледи: 43549