• Welcome to Българският националистически форум.

Колко "вредно" е православното християнство?

Започната от Sirows, 21 Май 2018, 19:26:25

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 29 Май 2018, 22:38:43
Няма такова нещо.Все по-малко хора се кръщават,венчават в църква и така,това трябва да ни радва.Българите не са колкото гърците,това си е тяхната религия-нямаме как да се мерим
Не разбрах защо православието да е гръцка религия и да е тяхна ? Викаш радостно е че хората не се венчават в църква ?

генерал Жеков

Радостно е,разбира се.Защото първо изначално се е практикувала в Византия.Да не сме я ние измислили? :lol:
Ние сме си имали своя религия,но безродния предател борис я заменя за гръцката
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 30 Май 2018, 12:45:50
Радостно е,разбира се.Защото първо изначално се е практикувала в Византия.Да не сме я ние измислили? :lol:
Ние сме си имали своя религия,но безродния предател борис я заменя за гръцката
Първо се е практикувало в Йерусалим, ама това не е тема за тебе. Ние от както сме наистина народ с една вяра, писменост, четмо, обичаи сме православни и това е от 1100г.

генерал Жеков

Грешиш.Там е било различно.Точно от 1100г. както сме едно с унтерменшите-не дсме народ
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 30 Май 2018, 15:07:52
Грешиш.Там е било различно.Точно от 1100г. както сме едно с унтерменшите-не дсме народ
Ми иди в Татаристан, там не са православни и май според твоите разбирания са народ. Ние тук сме такива. Между другото сме много по-велики, силни и развити културно от т.н. пра-българи и пра-пра-прото-мото - българи.

генерал Жеков

В татаристан иди ти.И ние не трябва да сме православни.Народ сме едва от разделението със славяните
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 30 Май 2018, 18:53:25
В татаристан иди ти.И ние не трябва да сме православни.Народ сме едва от разделението със славяните
Защо аз да ходя, на мене днешният български народ ми харесва. Нямаме и никакви намерения да се разделяме, като народ уж с някакви славяни и подобни глупости - гледайте си работата. Ние трябва и сме православни. Иди в татаристан - там не са православни.

генерал Жеков

Защо трябва да сме православни?Обясни ми,и ако е правдоподобно-веднага отивам да си направя "свето" кръщение
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 30 Май 2018, 19:10:40
Защо трябва да сме православни?Обясни ми,и ако е правдоподобно-веднага отивам да си направя "свето" кръщение
Първо , това е истинската вяра в истинският Бог, това е най-чистото поклонение на Бога.
Второ такива сме от 1100г. няма как сега да си сменим вярата, аи никой няма да иска да го направи.
Трето. от както сме православни сме днешният български народ и сме: много-добри, като народ.
4. Вярата ни опази от турско робство !

генерал Жеков

Дрън-дрън,та пляс.Не сме народ,християнството създава роби и педерасти.Има как,защото никой не го интересува за тази вяра
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Да съгласен съм че вярата е опасна! Опасна за евреите, педерастите, извратените, наркоманите и бесноватите. Ето на коя страна са някои хора.

генерал Жеков

1)Състоеше се в това че имаше свобода. Сега няма свобода и трябва само да се плаща. О забравих има свобода за циганите и хомо-сексуалистите. По времето на комунизма имах фирма и всичките ми документи бяха 4-5 страници, при демокрацията преди да напусна страната документите бяха над 30см. дебелина, такава свобода има. Какви световни лидери, та те до един са масоно-сатанисти. За тебе са важни масоно-сатанистите ли ? За нас българите не са важни.

2)България / Под чие робство е днес България?
« -: Март 28, 2018, 14:34:08 »
 Интересно под какво робство сме днес ? За мене сме под американо-западно-ислямско и циганско едновременно.
У нас се строят джамии повече отколкото за 500г. турско робство, членове сме на НАТО, ЕС управлява ни американски а не руски валутен борд и ни ограбва, имаме американски а не руски бази, за които не вземаме и стотинка, приемаме закони в полза на циганите, а не на русанаците, в полза на исляма, а не на руснаците. У нас искат да добиват вредният и унищожаващ земята шистов газ не руски, а американски компании. Мариците не са на руснаци, а на американци. Давахме оръжие на ИДИЛ с лойто Русия воюва. С една дума от всяка гледна точка сме срещу Русия и за Америка и запада и сме под тяхно ужасно робство. Но някои хора, явно не наред с главите твърдят че сме под руско робство. В същото време сами се опровергават защото питат защо руските телевизии ни обиждали понеже не сме били с руснаците ? Та не се разбира м, много ясно според тия елементи под чие робство сме и дали са психически на ред.
Ето едни такива излияния. 

3)В нашите телевизии не обиждат ли постоянно руснаците ? Обиждат ! Е тогава, какво очакваш а ? Освен това обидите и от наша и от тяхна страна са от дегенерати. Така че няма да коментирам ненормалните, не ми е това работата, а и те край нямат.
А какъв лекар ми трябва не решаваш ти , нито западните дегенерати.

А съгласен ли си,че тези три мнения,написани от теб са ком. пропаганда?Има и още други
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Казвам истината, което е казване на истината, а не ком.пропаганда, нещо си изтрещял. Да не би това за документите да не е верно а ?
Кое от точка 2. не е верно а ?
3. тука какво комунистическо казах не се разбра.
Ти нещата може да си ги тълкуваш, както си искаш, ама си е за тебе ти.
Темата е за други неща не за мненията ми !

генерал Жеков

Абе,оправдания намираш винаги.Характерно е за една раса,която твърдиш,че не я обичаш
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Такава вреда е носела тази вяра, та нищо не е минавало без нея и без поп.

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1877

Отговори: 16
Прегледи: 6112

Отговори: 2
Прегледи: 2101

Отговори: 63
Прегледи: 18481

Отговори: 4
Прегледи: 2446