• Welcome to Българският националистически форум.

Българщина и Православие

Започната от Nordwave, 17 Дек 2007, 14:55:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Човека на дали е фанатик на тема вяра. Обаче ровейки се в миналото ясно е осъзнал връзката между вяра и българщина. За това към носията е прибавил и православен кръст за да са пълни нещата.

генерал Жеков

Тове носия ли му викаш :mad: Никикъв кръстт не е имало към носиите,по-скоро свастики в някой шевици
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 29 Май 2018, 19:12:00
Тове носия ли му викаш :ma: Никикъв кръстт не е имало към носиите,по-скоро свастики в някой шевици
Да носия е и то доста добра. Вече има кръстове, и аз ще си взема един, това е нововъведение.

генерал Жеков

Тогава не е 
Цитат на: Sirows - 29 Май 2018, 16:54:51
ровейки се в миналото ясно е осъзнал връзката между вяра и българщина.

Нова порция лъжи от теб,по комунистически
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Ми не ме чети и не пиши бе.

генерал Жеков

Ще чета и пиша каквото и където искам,докато не нарушавам правилата(ти го правиш всекидневно-наказание няма),БЕ.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 29 Май 2018, 21:14:43
Ще чета и пиша каквото и където искам,докато не нарушавам правилата(ти го правиш всекидневно-наказание няма),БЕ.
Да бе ,ама досаждаш и спамиш.

генерал Жеков

Tи кой си че да казваш?Басните,че си главен някой си ги запази за себе си.Главния лумпен :lol:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Йеродякон Игнатий, така е искал да го споменаваме в молитвите си. Това доказва неразделната връзка между вяра и българщина.

генерал Жеков

Интересно.Кога и къде го е казал,пише ли го някъде,че иска така да бъде споменаван?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 29 Май 2018, 21:50:18
Интересно.Кога и къде го е казал,пише ли го някъде,че иска така да бъде споменаван?
Да пише го разбира се. При последната си изповед и причастие го казва на попа, който го изповядва. За щастие за Левски се знае много и няма как да се лъже по въпроса. А май пак не сме чели за нашите герои, ама за немските знаеме а ?

генерал Жеков

Hе знам за такава иззповед,в която да се споменава това.Според мен-лъжеш.Покажи я,трябва да го има писано
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Начина на заклеване на хайдути, четници и бунтовници. Изцяло свързан с православната вяра.

Индивидуалист

Цитат на: Болгардингезе - 02 Юни 2008, 18:39:02
Много набожни сте в този форум.Аз уважавам религията ,но кръвта е над религията,няма спор в това.
А Духът е над кръвта и религията!
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Мишок

Цитат на: Индивидуалист - 30 Май 2018, 16:10:48
А Духът е над кръвта и религията!
Явно не знаеш че верата е и духът. Народа си знае как седят нещата и на снимката добре се вижда. Без свещеник, няма успех никое дело.

Similar topics (5)