• Welcome to Българският националистически форум.

Какво ви е мнението за евреите?

Започната от Болгардингезе, 13 Юни 2008, 12:38:21

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Какво ви е мнението за евреите?

Харесвам ги тия хора!
2 (6.9%)
Не ги харесвам много!
8 (27.6%)
Мразя ги тея чифути!
18 (62.1%)
Нямам мнение по въпроса!
1 (3.4%)

Общ брой гласове: 29

Мишок

Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:20:16
Всъщност ако щеш вярвай,не знам за какво избухна тоя тъп спор. Може би защото един път написах в коментара си че ако трябва да ибирам между евреите и ислямистите бих предпочел евреите пред мюсюлманската паплач. И веднага в стар български стил се започна с нападките:" Ей го на,евреин,чифут,юдеин не знам си какъв"
Представям си ако бях написал че харесвам сериала "Алф" сигурно щяха да ме изкарат уфолог,марсианец,камбоджанец или привърженик на НЛО. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ама то така става при хора които по принцип не могат да мислят и не влагат и грам мозък в това което пиша. Кажеш им нещо и те нито разбрали за какво става дума,нито пък прочели за какво се коментира и веднага нападат като бесни кучета. Говорим за мухата,ония си мислят за слона. :-D :-D :-D :-D
Я не се прави на луд. Сам си ми казвал на скайпа че нямаш нищо против евреите и ги харесваш.

Rodolubec

Цитат на: Сосипатор - 16 Юли 2011, 20:25:50
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:07:32
Цитат на: Сосипатор - 16 Юли 2011, 20:05:54
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:04:27
Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:03:08
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 19:39:18
Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 19:23:27
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 19:19:31
Ами евреина Иисус от Назарет за него нещо няма ли да кажеш,нали и той е един от нас-Богоизбраните. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ийсус не е от Назарет - научи го. Освен това от неговото разпъване нещата се прецакват окончателно за евреите и те стават чифути.
Ще ти се да беше така както си го сънувал. :-D :-D :-D :-D
не съм сънувал, ами съм чело евангелията и доста други книги.
Пак написани от евреи колега,пак написани.  ;-) ;-)

Поне две от тях. Да кажем.
Харесва ми скромността ти но не са двечки,повечко са.  ;-)

Май са само двечки.
Май,май са повечко. :-D
Няма живот без болка.

Сосипатор

Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:28:34
Ами евреина Иисус от Назарет за него нещо няма ли да кажеш,нали и той е един от нас-Богоизбраните. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ийсус не е от Назарет - научи го. Освен това от неговото разпъване нещата се прецакват окончателно за евреите и те стават чифути.
Пак написани от евреи колега,пак написани.  ;-) ;-)

Харесва ми скромността ти но не са двечки,повечко са.  ;-)

Май са само двечки.

Две, максимум три. На който не му изнася, оттатък е арменското училище.   :-D :-D :-D :-D

Преспанец

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:24:39
И 4-та евангелисти са евреи.
Няма такова нещо. Евангелист Лука се знае, че не е евреин. Родом е от Антиохия и се смята, че е грък.

Мишок

Цитат на: Преспанец - 16 Юли 2011, 20:30:27
Няма такова нещо. Евангелист Лука се знае, че не е евреин. Родом е от Антиохия и се смята, че е грък.
В Антиохия също е имало евреи. не съм сигурен но май и 4-та са евреи. И къде е проблема, едно е евреин от онова време - друго е чифутин от днешните времена.

Rodolubec

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:27:19
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:20:16
Всъщност ако щеш вярвай,не знам за какво избухна тоя тъп спор. Може би защото един път написах в коментара си че ако трябва да ибирам между евреите и ислямистите бих предпочел евреите пред мюсюлманската паплач. И веднага в стар български стил се започна с нападките:" Ей го на,евреин,чифут,юдеин не знам си какъв"
Представям си ако бях написал че харесвам сериала "Алф" сигурно щяха да ме изкарат уфолог,марсианец,камбоджанец или привърженик на НЛО. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ама то така става при хора които по принцип не могат да мислят и не влагат и грам мозък в това което пиша. Кажеш им нещо и те нито разбрали за какво става дума,нито пък прочели за какво се коментира и веднага нападат като бесни кучета. Говорим за мухата,ония си мислят за слона. :-D :-D :-D :-D
Я не се прави на луд. Сам си ми казвал на скайпа че нямаш нищо против евреите и ги харесваш.
Ти май падаш от небето. До колкото си спомям ти говорех за избора между това кой са по добри евреите или арабите и тогава ти споменах че евреите са малко по добри от арабите. Ционистите обаче са друга бира именно тях не харесвам а не обикновенните евреи. Ти обаче като християнин нищо не казваш за това че в Палестина убиват християни,или в Египет как преследват коптите. Аз досега никъде не съм виждал евреи да се самовзривяват в абтобуси,нито съм виждал евреи да режат глави на християни или обратното. Ти ако си виждал евреи да колят християни ми го докажи . И не си измисляй оная глупост с катедралата и убитите от евреите момче. То май беше католик а? Ти нали не ги харесваше католиците,какво стана сега май обърна палачинката. На тия легенди и митове където евреите пиели кръв ще повярвам чак когато видя доказателства. Дотогава ти си просто един мошенник.Нищо повече. А и още нещо в демократичен Израел има повече арабски християни отколкото навсякъде другаде в Близкият Изток. И кво правим сега а? И те ли са евреи и пиещи кръв а?  :-D :-D
Няма живот без болка.

Rodolubec

Цитат на: Сосипатор - 16 Юли 2011, 20:29:44
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:28:34
Пак написани от евреи колега,пак написани.  ;-) ;-)

Харесва ми скромността ти но не са двечки,повечко са.  ;-)

Май са само двечки.

Две, максимум три. На който не му изнася, оттатък е арменското училище.   :-D :-D :-D :-D
4 а апостолите Христови-всичките са евреи. Ама на крива шапка главата и пречи.  :-D :-D :-D :-D
Няма живот без болка.

Rodolubec

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:32:27
В Антиохия също е имало евреи. не съм сигурен но май и 4-та са евреи. И къде е проблема, едно е евреин от онова време - друго е чифутин от днешните времена.
Има разлика така е! Ама нищо не казваш за християните които са избрали Израел пред арабските държави? И те л иса част от митологията за злите евреи пиещи кръв и ядящи бебета а?  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Няма живот без болка.

Мишок

Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:36:27
Има разлика така е! Ама нищо не казваш за християните които са избрали Израел пред арабските държави? И те л иса част от митологията за злите евреи пиещи кръв и ядящи бебета а?  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

За християните палестинци в Израел не знам нищо, но преполагам не са им простили, както и на мисисоманите.
Кръв на бебета не пият тия гадове, а на 14-15годишни деца.

Мишок

Документален филм по западните канали за евреите и палестинците. Шокира ме манията на младите еврейски войници да омазват с лайна културни центрове и детски градини на палестинци. Тези неща с лайната ги правят обикновено лудите хора - излиза че евреите са ненормални.

Rodolubec

Иисус Хрисотс е евреин,всичките апостоли Христови са евреи,цялата Християнска религия е евреиска. Така че ако не ви отърва тази истина,цепвайте си пишките,слагайте чалмите и отивайте доброволци в Хамас при Хасан Насрала.Като не щете да сте християни,слагайте чалмите.
Няма живот без болка.

Rodolubec

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:41:29
Документален филм по западните канали за евреите и палестинците. Шокира ме манията на младите еврейски войници да омазват с лайна културни центрове и детски градини на палестинци. Тези неща с лайната ги правят обикновено лудите хора - излиза че евреите са ненормални.

Дай линк да го гледам или си лъжец и измамник. Чакам линка в противен случай лъжеш. :-D :-D :-D :-D

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:39:41
Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:36:27

За християните палестинци в Израел не знам нищо, но преполагам не са им простили, както и на мисисоманите.
Кръв на бебета не пият тия гадове, а на 14-15годишни деца.

На тебе случайно да не са ти изпили мозъка?  :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Искам снимкови публикации,доказателства с фотокадри или филми показващи как евреите пият кръвта на деца или в противен случай сте мошенници и лъжливи измамници. Чакам снимките,кадрите и видеото. Айде де?  :-D :-D :-D :-D

Редактирано от модератор: Консолидация на три последователно пуснати постинги.
Няма живот без болка.

Мишок

Цитат на: Rodolubec - 16 Юли 2011, 20:45:08
Искам снимкови публикации,доказателства с фотокадри или филми показващи как евреите пият кръвта на деца или в противен случай сте мошенници и лъжливи измамници. Чакам снимките,кадрите и видеото. Айде де?  :-D :-D :-D :-D
По онова време не е имало фотоапарати. Има обаче запазени документи по въпроса, както и предания сред народите.

Rodolubec

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:41:29
Нещо не виждам да ми докажеш с убедителни факти за глупостите дето ги пишеш. Къде по точно евреите са пиели кръвта на децата и са замеряли с лайна обществени сгради. Май,май имам чувството че нарочно лъжеш и си сигурен в това че евреите не са извършвали подобни злодеяние но предвид факта че се дразниш че християните са евреи си готов да си измислиш разни историйки за пиещите кръв евреи. Даже вече съм убеден във това че и ти самият не си вярваш на лъжливите историйки.  :-D :-D :-D

Цитат на: FANATIK - 16 Юли 2011, 20:48:30
По онова време не е имало фотоапарати. Има обаче запазени документи по въпроса, както и предания сред народите.
Това с преданията не ме огрява много. Покажи от интернет някой автентично запазен документ или в противен случай си лъжец и долнопробен мошенник.

То тази легенда за евреите дето пиели кръвта на деца е толкова измислена че няма на къде повече. В България живеят сексуални садисти,престъпници,канибали и педофили при това съвсем истински.
Това означава ли че всички българи са такива а?

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Няма живот без болка.

Panzerfaust

Искам снимкови публикации,доказателства с фотокадри или филми показващи как евреите пият кръвта на деца
Снимки от средните векове няма как да има, или фотокадри.
Ето ти статия от руската Уикипедия за практиката на евреите за кървавите жертвоприношения на деца: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D1%8B%D0%B9_%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B5%D0%B2

Гърция, Англия, Франция, Германия, Италия, Испания, Русия, Полша, Украйна... Твърде много сведения от различни страни за едно и също нещо.

Similar topics (1)

Отговори: 30
Прегледи: 11546