• Welcome to Българският националистически форум.

Според вас какъв е произходът на Българите??

Започната от Болгардингезе, 20 Юни 2008, 09:30:21

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тюрки
1 (3%)
Хуни
0 (0%)
Славяни
1 (3%)
Арийци
6 (18.2%)
Българи
17 (51.5%)
Кимерийци
1 (3%)
Гърци
0 (0%)
Тракийци
2 (6.1%)
Готи
1 (3%)
Келти
0 (0%)
Смесен народ(мелез)
2 (6.1%)
Божестен народ от Памир Планина(Бог ги е създал)
2 (6.1%)
Илири
0 (0%)
Друг народ ,който не е изброен!
0 (0%)

Общ брой гласове: 33

БолгардингезеTopic starter

Искам в тази анкета да видя накъде клонят нещата.И моля ,ако някой иска да докаже или опровергае дадена теза,да използва доказателства и аргументи.Надявам се накрая темата все пак да се запази,а не да отиде при стари!!!!!!
Все пак имайте предвид ,че едно мнение не доказва нищо,без доказателства.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Metoman_88

Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Сит

Балкани

А "марсианци" защо няма? Тоя въпрос толкова ми е втръснал вече, че като видя думата "произход" из нета се изприщвам.
Иначе гласувах Българи
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Инжинер Донев

Българите са потомци на старите българи...

Един глас за българи

Skarlet

Най-убедителна ми се струва иранската теория за произхода на българите. Тръгнали сме от Персия, дошли сме тук и сме асимилирали траките и славяните. Затова гласувах че сме смесени.

Metoman_88

Е то по твоята логика Скарлет,няма чист народ,всички сме мелези  :-[
закони всякакви игри.

Skarlet

Цитат на: Metoman_88 - 20 Юни 2008, 10:20:52
Е то по твоята логика Скарлет,няма чист народ,всички сме мелези  :-[

Ами така си е, чисти народи няма. В процеса си на образуване всички народи са се смесвали с други - или са ги асимилирвали, или са били асимилирани. Но народ със 100% чиста кръв няма.

Metoman_88

закони всякакви игри.

Skarlet

Nikster

Не сме чисти потомци на българите това е сигурно и който го твърди наистина не е наред.В процеса на играждане на нацията има доста етноси дали принос за създаването ни и в историята ни недвусмислено е показно точно това.Някой народи са дали по-голям принос други по-малък но не сме чисти потомци на българите.
ДО ПОСЛЕДЕНЪ ДЪХЪ ЗА БЪЛГАРИЯ !

Metoman_88

Цитат на: Nikster - 21 Юни 2008, 02:06:36
Не сме чисти потомци на българите това е сигурно и който го твърди наистина не е наред.В процеса на играждане на нацията има доста етноси дали принос за създаването ни и в историята ни недвусмислено е показно точно това.Някой народи са дали по-голям принос други по-малък но не сме чисти потомци на българите.
Явно комунистите доста добре са си свършили работата,след като ни пробутаха версията,че сме мелези  :-[
закони всякакви игри.

Nikster

Добре кажи ми как минават 1300 години и няма дори капка чужда кръв в нас.Кажи ми че не познаваш нито един българин който не е потомък на смесен брак или нито един който не е женен/омъжен за чужденец защото аз лично виждам всеки ден такива и не ми казвай че това е от деградацията на нацията,защото го е имало и преди

Александър

Кой гласува тюрки?  :-[
Аз гласувах Българи. Но приемам, че Българите идват от Балхара/Бактрия тоест... 

Никстер, и преди го е имало, но в по-малка степен. Сегашната деградация е пълна. Иначе не е възможно да сме на 100 процента чисти, но приемаме, че болшенството(примерно за мен 70 процента) са основно с Български корен.
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Nikster

Цитат на: Александър - 21 Юни 2008, 02:20:29
Кой гласува тюрки?  :-[
Аз гласувах Българи. Но приемам, че Българите идват от Балхара/Бактрия тоест... 

Никстер, и преди го е имало, но в по-малка степен. Сегашната деградация е пълна. Иначе не е възможно да сме на 100 процента чисти, но приемаме, че болшенството(примерно за мен 70 процента) са основно с Български корен.
Аз съм го написал че различни народите са играли маловажна роля в формирането на нацията,но не отричам ролята им все едно я е нямало и не твърдя че сме 100% чисти

Similar topics (5)

Отговори: 46
Прегледи: 21718

Отговори: 0
Прегледи: 2169

Отговори: 8
Прегледи: 23104

Отговори: 13
Прегледи: 10452