• Welcome to Българският националистически форум.

Масони и еврейски подлоги в АТАКА

Започната от Amenhotep, 02 Юли 2008, 10:35:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

killed_by_death

Наистина някои прекаляват с тези масони като главната и единствена злина на планетата Земя. Че имат скрити и може би не много благочестиви идеи и цели-ОК, ама...стига паранои! ;-)
Богдан Филов също е посветен в масонството през 20-те години...но не го прави евреин или слуга на дявола, нали?
По-скоро желанието за нови връзки и развитие в професионален аспект ги кара да влизат в подобни ложи и ордени.
Филов, например, е археолог и изключително отдаден на работата си и може би е виждал някаква изгода да влезне в такава съмнителна организация, където да срещне хора от елита, които биха му помогнали по някакяв начин в работната му дейност.

Стоян Войвода

Цитат на: killed_by_death - 25 Фев 2011, 11:57:29
Наистина някои прекаляват с тези масони като главната и единствена злина на планетата Земя. Че имат скрити и може би не много благочестиви идеи и цели-ОК, ама...стига паранои! ;-)
Богдан Филов също е посветен в масонството през 20-те години...но не го прави евреин или слуга на дявола, нали?
По-скоро желанието за нови връзки и развитие в професионален аспект ги кара да влизат в подобни ложи и ордени.
Филов, например, е археолог и изключително отдаден на работата си и може би е виждал някаква изгода да влезне в такава съмнителна организация, където да срещне хора от елита, които биха му помогнали по някакяв начин в работната му дейност.

Както има профсъюзи за бедните работници, така има и синдикати - за богатите. Богатите трябва да си пазят богатството и то не от кого да е, а от бедните, защото бедните са и недоволните и някой може да ги поведе срещу богатите.
Пример - Русия 1917.
Друг обаче е проблемът в България. Не се иска много да се чете, но да се чете внимателно. Христо Смирненски го е написал и е повече от вярно, ако го приложите към онези, които са били, или са, водачите на България. :-)
Започва така:

Цитат— Кой си ти? — попита го Дяволът...

— Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!

за да завърши
Цитат— Кой си ти? — дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.

— Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!

А защо завършва така, прочетете истината.  http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=50&WorkID=685&Level=1

Смърт за турци, цигани и предатели

опълченец

Явно Богдан Филов е бил от по ниските степени. При тях е налице само материалната страна на въпроса и не са наясно с духовната част. Иначе нормален човек би се отвратил.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 24 Фев 2011, 20:47:11
Цитат на: Amenhotep - 24 Фев 2011, 20:37:49
И все-пак, въпреки вещта които казваш, Туити ми остава доста по-симпатичен от Бинев (който мутра през живота си не е виждал).
С какво Туити е по-добър от Бинев?

С това, че не се прави на такъв, какъвто не е.
България на българите!

Петко Войвода

На времето е имало интелигентни и умни оправници. България е била чак до Бяло море.
А сега тези мекерета я направиха на нищо. Само крадат и пълнят джобовете и на всичко отгоре избирателите продължават да им ръкопляскат. Това го няма и сред аборигените.
Нещо не върви както трябва напредъка и май идва от не много умните ни ръководители дето са узурпирали властта.  :down:

Преспанец

Интересното при Филов е, че макар и масон, това не му пречи да приема Закона за защита на нацията, който забранява масонството. Според мен от това става ясно, че не е бил убеден масон.

Франкист

склонен съм да те подкрепя горе-долу на 100% и то защото си имам работа с такива люде и по стечение на обстоятелствата работя с тях и лично за себе си съм се убедил какво представляват ( поне българските такива).Не че те са силни...ние сме слаби и разединени.Но като цяло българските масони са едни паразитиращи дришльовци,1/2 от които са по-ложите за да могат да цоцат от другата 1/2,за жалост и на тях им липсва далновидност!

п.п.А до колко са безбожници.....по-скоро атеисти.Виждал съм да се кръщават по църквите на всичкото отгоре.Така че пак опираме до всичко друго ,но не и до философията на масонството.

Преспанец

Ако не се лъжа франкомасоните са по-лоши от обикновените.

Стоян Войвода

Цитат на: Наско - 25 Фев 2011, 17:49:46
Ако не се лъжа франкомасоните са по-лоши от обикновените.

Няма добър или лош масон. Има само вампирясали масони, алчни до козерките.  sadsmile

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 25 Фев 2011, 13:27:08
И все-пак, въпреки вещта които казваш, Туити ми остава доста по-симпатичен от Бинев (който мутра през живота си не е виждал).
А когато на кметските избори се правеше на много десен, с Праматарски, това-онова, че даже и единна дясна кандидатура искаше да бъде, при положение, че само преди година беше сред най-големите агитатори за Гоце?
А когато атакуваше Борисов, че бил мутра, пък самия той възхваляваше Георги Илиев и е имал никак немалко вземане-даване с най-различни мутри?

Преспанец

Политическите спорове нямат край, политиката и футбола са суета. Вниманието трябва да е съсредоточено върху неща, които извисяват духовно, като Православието.

Стоян Войвода

Цитат на: Авитохол-165 - 25 Фев 2011, 20:05:46
Цитат на: Симеон Велики - 25 Фев 2011, 13:27:08
А когато на кметските избори се правеше на много десен, с Праматарски, това-онова, че даже и единна дясна кандидатура искаше да бъде, при положение, че само преди година беше сред най-големите агитатори за Гоце?
А когато атакуваше Борисов, че бил мутра, пък самия той възхваляваше Георги Илиев и е имал никак немалко вземане-даване с най-различни мутри?

Един отбор юнаци.

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 25 Фев 2011, 20:05:46

А когато Волен говореше против Бойко Борисов, а след това си даде безусловната подкрепа за него? А когато Волен беше говрител на Илия Павлов, след това заяви, че ще се бори с мутрите, после пък прие Слави Бинев...
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 25 Фев 2011, 21:01:54
А когато Волен говореше против Бойко Борисов, а след това си даде безусловната подкрепа за него?
Постъпи добре.
ЦитатА когато Волен беше говрител на Илия Павлов, след това заяви, че ще се бори с мутрите, после пък прие Слави Бинев...
За Илия Павлов няма вина. За Бинев сбърка, според мен.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 25 Фев 2011, 21:05:26
Цитат на: Симеон Велики - 25 Фев 2011, 21:01:54
А когато Волен говореше против Бойко Борисов, а след това си даде безусловната подкрепа за него?
Постъпи добре.
ЦитатА когато Волен беше говрител на Илия Павлов, след това заяви, че ще се бори с мутрите, после пък прие Слави Бинев...
За Илия Павлов няма вина. За Бинев сбърка, според мен.

Що говорите глупости бе мааму стара! За Илия Павлов нямал бил вина (fubar) По тази логика и на Доган можеше да бъде говорител. А  присъствието на Бинев явно е партийно целесъобразно, разбирай имало е бецален. За това ти ли ще си му критикът и дали ще му върне кеша, за да го разкара?!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Similar topics (5)

Отговори: 18
Прегледи: 7188

Започната от Nordwave

Отговори: 44
Прегледи: 28502

Отговори: 32
Прегледи: 14295