България и българите > Българските общности в чужбина

Борисов: Връщам българите от чужбина за 3 години

(1/4) > >>

Tiesto:
За три години ще върна българите от чужбина.

 Това заяви в Гоце Делчев премиерът Бойко Борисов по време на среща със земеделци от региона.  Завръщането на българите в родината щяло да стане, когато приключат  всички проекти и  "оправи пътищата в страната".

 Повод за изявлението на Борисов бе въпрос на жител на градчето. Той попита министър-председателя – кой ще ходи по магистралите, които той строи, като повечето българи са напуснали пределите на родината. Борисов му репликира с думите: На Станишев приказките за светло бъдеще ми е омръзнало да ги слушам.

Той подчерта, че ако всяко правителство е правило по една магистрала, сега нямаше да има нужда да се строи. Юли месец започваме двата лота на "Струма", 2014-а края ще приключим Кресненското дефиле и автомагистрала "Струма". Тракия ще е готова догодина юни месец и до следата на следващата година ще приключи пътят Ботевград – Враца, Дупница- Ихтиман и магистрала „Хемус”, Дунав мост 2 излиза догодина, каза министър-председателят.

 Той уточни, че си е поставил за цел всяка година да прави по една магистрала. Относно въпроси на жителите кога ще бъде оправени пътищата в Гоцеделчевско, Бойко Борисов заяви, че те ще попаднат в програмата 2014-2020 г.

 Премиерът съобщи още, че догодина ще бъде готово метрото в София с над 10 000 паркоместа и ще бъде завършена изцяло магистрала "Тракия".

 Това да направя, после ще кажете – добре, че беше той да го направи. В момента закопаваме милиони под земята, за да правим канализации, върху които да градим магистрали и пътища. През юни месец ще започне изграждането на последните два лота на АМ „Марица”. От София до Истанбул ще се ходи по магистрала, каза още Борисов.
Още по темата
Еврокомисията проверява магистрала "Тракия"
Седем души на час напускат България


 "Като сте червена община, защо не са си оправили пътищата досега?", обърна се той към жителите на градчето.

 Борисов допълни, че ще бъде изграден четирилентов път и тогава от Симитли до Гоце Делчев ще се стига за 40 минути. Ще направя пътищата и съм сигурен, че ще ходите по тях, заяви той.

 До 25 септември всички кметове са ни равни. След това ще се мразим един месец, каза още премиерът. Заедно със земеделския министър Мирослав Найденов той проведе срещи със земеделци от региона.

 Министър-председателят се обърна към тютюнопроизводителите с думите: „Това, което поехме като ангажимент, го изпълнихме. До края на август ще бъдат преведени останалите 35 милиона лева на тютюнопроизводителите”.


Попитан за предстоящия финал за Шампионската лига между "Манчестер юнайтед" и "Барселона", премиерът каза, че е  бил най-напред за "Арсенал" и за "Реал", но след отпадането им неговите симпатии естествено са към отбора на Димитър Бербатов.

Разбира се, че съм за "Манчестер юнайтед" и най-вече за Бербатов - българин на финал за Шампионска лига, това е много, коментира Борисов.

Watchman:
Може и да ги върне, само че след 10 000 години или СЕГА като отвори работни места за над 3000 лева на седмица.

Лично аз, веднага се връщам.  :mad:

Tiesto:
Нелегален ако искаш да се върнеш в БГ ще трябва да бачкаш за 300лв на месец или дугият ваирнт е да бачкаш с частен бизнес към американска компания, че така ще живееш що годе нормален живот, понеже в Народна Република България даже и 300лв им се виждат много на комунистите и не видиш ли заради кризата взели ги направили и 150лв.

Watchman:

--- Quote from: Изтрит, напуснал форума на ЦК на БКП ! on 10 Feb 2012, 11:19:59 ---Нелегален ако искаш да се върнеш в БГ ще трябва да бачкаш за 300лв на месец или дугият ваирнт е да бачкаш с частен бизнес към американска компания, че така ще живееш що годе нормален живот, понеже в Народна Република България даже и 300лв им се виждат много на комунистите и не видиш ли заради кризата взели ги направили и 150лв.

--- End quote ---

Когато човек взема генерални решения, които ще променят коренно неговия живот, трябва да се съобразява и преценява възможностите си, прави план, анализира нещата и ги поставя на кантара.

Ако едно българско семейство с деца, може да избира между две опции - да остане в България, да вряка по разни публични сбирки, да гласува за идиоти и да очаква реализирането на комунизма или "национализма" или обратно - да отиде на Запад, прави пари, изучи децата си, купи къща, автомобили, яхта и други елементарни екстри, то семейството с реактивна скорост ще се изнесе на запад, а ако остане да вегетира на някакви си 300 левчета /сега разбрах, че става въпрос за МЕСЕЧНИ трудови възнаграждения/, то тогава главата на семейството или жената, а може би и двамата имат в наличност сериозни психиатрични отклонения.

По принцип болните с отклонения НИКОГА не могат да разберат, че са болни и за това умират като родопски катъри без история.

В живота на човека има пари, пари, и пак пари, в следствие на работа, реално заплащане, критерий за светъл живот и духовна реализация. Дори и една революция струва пари, а когато имаш идеи за същата, а нямаш парите да ти таковам революцията.

Малко може и да се стори дразнещо за опонентите, но ще съм много доволен да чуя и техните мнения, но МОЛЯ само съвременни мнения - без примери от 1, 2, 3, 4, и прочее века назад във времето!
В момента сме в 21 век.

Tiesto:
Ами затова само БАП ще оправи България, разбира се с спомоща на БДА !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version