България и българите > Българските общности в чужбина

Идеята за Велика България

<< < (2/8) > >>

FELDMARSCHALL:
Въпреки руската шовинистична политика българите в Русия са МНОГО!!! 8)
Кръвта вода не става!!


Редактирано от модератор: Премахната реплика към вече изтрит постинг.

Инжинер Донев:
а що се отнася до кабардино-балкарците - те бележат по голямо сходство с арменците, отколкото с тюрките. Само единия им език е тюркски:

Nordwave:
Обединена България http://www.vbox7.com/play:37f23622

Краен националист:
Браво 3 кьм 1 засега, в полза на ВЕЛИКА БЬЛГАРИЯ, ето че бьлгарите може и да сме оптимисти, никога не се знае какво може да стане.Дори и Бьлгария да я няма , има има повече от един Бьлгарски анклава по цял свят, а пьк и естествения прираст на бьлгарите по цял свят нараства, само в Бьлгария намалявя, сьщо се знае че тези сьс бьлгарско самосьзнание са много по големи националисти от нас в Бьлгария, обаче срещу тях има дискриминация, не ги признават за бьлгари, а нашата дьржава не ги защитава. Това ако се промени и Бьлгария да настоява за спазването на правата на бьлгарите там, гарантирам че ще има териториални промени в полза на Бьлгария, и това би сьздало- ВЕЛИКА БЬЛГАРИЯ.

За тази цел е нужно на власт да е Крайно-националистическа партия в Бьлгария, която да сьздаде свои звена извьн Бьлгария, в територии кьдето има бьлгари.
Партия на която може да се има вяра, да е от предимно млади неомьрсени хора.
Да е основателка на други пробьлгарски партии в Чужбина, като например можем да сьздадем такива в: Македония, Косово, Сьрбия, Румьния, в Гьрция малко трудно но може, в Турция не, обаче можем да участваме в местните им избори- в  Източна Тракия, кьдето има над 300 000 бьлгари мюсюлмани, приброени като турци, които нямат нищо общо с тия от 1989.
Бьлгарската дьржава трябва само да даде гражданство, да спомогне за официалното им признаване като бьлгари, и да спомага за културното им развитие, като сьздава бьлгарски учебни заведения, така ще се разпространява и по бьрзо бьлгарския език, и защо не вместо цял свят да учат англииски, да учат бьлгарски, а бьлгарите кьдето и да идем да си говорим на бьлгарски.

Бай Иван:
Аз съм по принцип за, но съм твърдо убеден че това няма да се случи. Няма ентусиазъм, няма воля, и хора няма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия