България и българите > Българските общности в чужбина

Босняците - потомци на българи богомили

<< < (6/7) > >>

Ванадий:

--- Quote from: Сосипатор on 22 Dec 2007, 15:44:35 ---
--- Quote from: Vanadis on 22 Dec 2007, 10:25:04 ---Че в част от Босна днес официално религията е богомилство  :)

--- End quote ---

Извинявай батка, ама не мога да не се насмея на този пост.

Ти сериозно ли го мислиш това, или си правиш интересно.

--- End quote ---

Не ве прая си интересно

Пламен Пасков:

--- Quote from: Vanadis on 22 Dec 2007, 17:09:40 ---Не ве прая си интересно
--- End quote ---
Аз не го мисля и не си правя интересно.
Аз го ЗНАМ, че е така - от устата на самите бошнаци-пленници на сърбите.
Кога и при какви условия, засега и тук няма да коментирам.

Краен националист:
Аз мисля, че ние като националисти трябва да направим една мощна пропагнда в Босна и сред местното население, мисля че от 2 000 000 босненци в Босна, ако 1% се определят за бьлгари, това са 20 000 души, бьлгари в Босна , а броят им после ще нарасне доста.
За това нещо трябва силна пропаганда, и да докажем с някакви факти че е било така .

Инжинер Донев:
За момента интереса ни е, Босна да попадне в Хърватски ръце. Просто докато нямаме граница с Босна, няма да постигнем нищо.

Сосипатор:

--- Quote from: Краен_националист on 23 Dec 2007, 11:49:48 ---Аз мисля, че ние като националисти трябва да направим една мощна пропагнда в Босна и сред местното население, мисля че от 2 000 000 босненци в Босна, ако 1% се определят за бьлгари, това са 20 000 души, бьлгари в Босна , а броят им после ще нарасне доста.
За това нещо трябва силна пропаганда, и да докажем с някакви факти че е било така .

--- End quote ---

И горките изстрадали Босанци току виж, хванали се на пропагандата. Приятелю, от такива пропаганди те видяха хаира, не си мисли че сега ти ще отидеш да им раздаваш мъда за бъбреци и те нещеш ли ще тръгнат да ти се вържат.

Като питаш някой от Босна какъв си ти?  Ще ти каже: "Какъвто кажеш такъв съм, само война да нема" И вече на никой там не му пука за истории, национализми и прочие. Всеки има изклани роднини заради такива пропаганди.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version