България и българите > Българските общности в чужбина

ВМРО и МПО - имат ли те връзка или НЕ?

<< < (3/3)

Мамарчев:
ВМРО има свои виждания по всички актуални въпроси, включително вътрешнополитически. За съжаление обаче не им се дава гласност. По медиите ни канят само, когато става дума за Македония и от време на време по повод ДПС и циганите. Останалите националисти също са канени по ограничени въпроси. Ето например Расате. Кога му дават трибуна? Викат го по предавания във връзка с гейовете и малцинствата. Обаче никой не го пита за неговата концепция за управление на страната. Същото е и с нас. Задават се строго ограничен набор от въпроси и зрителите остават с впечатлението, че сме се вторачили в 1-2 проблема, т. е. че не можем да дадем една пълна и ясна визия за българската политика.
Е, има и изключения. Волен го канят и във връзка с опозиционните действия, но и при него толкова. Нищо повече. /но пък си има цяла телевизия/

AUG:
Мамарчев, хареса ми това дето си го написал за Волен. Аз, а и много хора сме си задавали въпроса "АТАКА ли си има СКАТ или СКАТ си има АТАКА?". Чисто приятелски бих те поправил. В случая Валери Симеонов (шефа на СКАТ) е човека, управляващ АТАКА. Така е, колкото и странно да звучи. Ако не беше СКАТ АТАКА щяха да са по-жалки от която и да кажеш махленска сбирка. СКАТ създаде АТАКА и Волен много добре знае това. Друг е въпроса до колко Валери Симеонов има амбиции за националната политика. Според мен - нама. Той си постигна неговите бизнес интереси, или поне тези на този етап.


Мамарчев:

--- Цитат на: AUG в 12 Сеп 2008, 15:35:58 ---Мамарчев, хареса ми това дето си го написал за Волен. Аз, а и много хора сме си задавали въпроса "АТАКА ли си има СКАТ или СКАТ си има АТАКА?". Чисто приятелски бих те поправил. В случая Валери Симеонов (шефа на СКАТ) е човека, управляващ АТАКА. Така е, колкото и странно да звучи. Ако не беше СКАТ АТАКА щяха да са по-жалки от която и да кажеш махленска сбирка. СКАТ създаде АТАКА и Волен много добре знае това. Друг е въпроса до колко Валери Симеонов има амбиции за националната политика. Според мен - нама. Той си постигна неговите бизнес интереси, или поне тези на този етап.
--- Край на цитат ---

Напълно съм съгласен с теб!

logx:
Да се радваме, че си е постигнал амбициите до тук и не наглее за още, защото както забелязваме Доган и Станишев май няма да ги стигнат цял живот и ще алчнеят и алчнеят...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия