България и българите > Българските общности в чужбина

ВМРО и МПО - имат ли те връзка или НЕ?

<< < (2/3) > >>

AUG:
Бил съм член дълги години на ВМРО и честно да ти кажа малко се спекулира с този "Македонски въпрос". Защото ако някой го спряга още - бих му казал, че по тая логика едно време би трябвало да стана активист на Тракийските организации, тъй като произлизам от Тракия. Да но станах на ВМРО! Тъй като "тракийските структури" не биват. По същата причина сега не съм във ВМРО, защото и нейните структури (в известна, не малка част) не биват.

Твърде много задни интереси се намесиха!


Ех, да беше жив Иван Михайлов - доста смъртни присъди щеше да разпише, но въпроса е кой щеше да ги изпълни....
Доста ценни хора напуснаха ВМРО, а това е индикатор за разруха и лошо ръководство.

Стефан Караджа СС Ямбол:
Интересни неща са разкриват тук.На кой да вярваме?

Мамарчев:
AUG, ВМРО е общобългарска организация. Дружеството, макар и под друго име, се е борило и за свободата на тракийци. Всъщност освободителното движение е било единно. Това, че е имало Въртоп, ВМРО, ДРО и Тракийските дружества на по-късен етап, не означава, че не са действали координирано.
Не твърдя, че няма конфликт на интереси и в нашата Организация, но такива има навсякъде. Сигурен съм, че и много хора гонят келепира при нас. И при нас има неща, нуждаещи се от промяна. Така е. Не споря. Но има и много хора, които знаят защо са във ВМРО и какво трябва да правят. Дори съм сигурен, че те преобладават поне по местните структури. Както и да е, аз съм член на подразделение на ВМРО и до момента не съм бил разочарован от хората край мен. Още по-малко са ме изненадвали неприятно моите съратници във ВТ.

СТЕФАН КАРАДЖА, има още много неща за разкриване, но всичко с времето си. Убеден съм, че и аз нямам представа за половината действия на останалите движения в България. То как и да се знае, след като се роим по-бързо и от насекоми!  :-\

Крум:
ВЗРО Въртоп на Иван Гьошев е крило на ВМРО.

Kondolov:
Да,интересни неща се пишат тука,не само интересни нои сериозни.Вярно е,че НМК някак го кара на самотек.
Няма я връзката между малките населени места и центъра.Кординаторите ни слабо действат по отношение на връзката център-крила.На моменти си мисла,че това мълчание на НМК не е злато,а безхаберие.А,че ВМРО развива международна дейност не може да се отрече но е слабо.Също така македонския въпрос е важен,но централата трябва да заеме по твърди позиции по отношение на вътрешната политика ,вътре в страната.Има още много да се желае по отношение на работата с малките структори.Не мога да кажа,че Каракачанов е виновен,защото не е само той,има избрани доста хора които трябва да си вършат работата за да тръгнем напред.И накрая мога да кажа,че местните кадри вярват във идеята ВМРО и дъържът на нея-неможе да няма  разочорования и отрицания но истината е,че трябва да доказваме правилния път на развитие на организацията.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version