Обща категория > Общи дискусии

Ще посрещнете ли Джулая?

(1/8) > >>

Генерал Колев:
Искам да напомня на тези, които знаят какво представлява джулая, че тази нощ ще посрещнем изгрева на слънцето с незабравимата песен на Юрая Хийп "Джулай морнинг". Готвите ли се?

За по- младите от нас искам да поясня, че Джулая в тежките години на комунистическото робство беше символ на протест срещу системата. На брега на морето се събирахме хора, които искаха да са свободни и независими и които искаха да имат права, каквито вие, младите, имате днес.

Борисъ:
Това посрещане е остатъчно влияние от деградивната хипи "култура". На тази дата, поне в Свищов, всяка година на Дунава се събират местните тревомани и рапъри :kill:

Мамарчев:
Генерале, сигурен съм, че е било така, както го описваш, но сега датата се ползва за сборища на наркомани и всякакви издънки.

Генерал Колев:

--- Цитат на: Борисъ в Юни 30, 2009, 19:02:25 ---Това посрещане е остатъчно влияние от деградивната хипи "култура".

--- Край на цитат ---

Борисе, Борисе, момче младо, имаш късмет, че не си живял в комунистическото робство. Тогава щях да те питам каква песен щеше да ми пееш!

Генерал Колев:

--- Цитат на: Мамарчев в Юни 30, 2009, 19:04:58 ---Генерале, сигурен съм, че е било така, както го описваш, но сега датата се ползва за сборища на наркомани и всякакви издънки.

--- Край на цитат ---
Може и някъде да е така, но старите хипари и такива като мен, които са преживели комунизма, не бихме съсипали Джулая с такива отрепки. В голямата си част Джулая ВСЕ ОЩЕ се посреща от НОРМАЛНИ хора.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия